Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cattista

Jak nieco uprzykrzyc mu zycie ??

Polecane posty

Gość cattista

Potraktowal mnie bardzo niefajnie. Najpierw mnie zwodzil, byl zajebiscie mily , sprawil ze zauroczylam sie wkoncu i zakochalam, a potem krotko mowiąc przestal sie odzywac, czyli olal mnie. I jeszcze nie wyjaśniając mi tego na dodatek. Chcę sie jakos odegrac na nim, musze. I nie mam wcale 15 lat. ale jestem chyba mściwa. Nie bede sobie pozwalac zeby mie ktos tak traktowal, o nie. On teraz unika rozmów, ale czasem uda mi sie go przyprzec do muru, i wymusze na nim soptkanie raz na miesiąc. I tak myslalam ze teraz to on bedzie mnie musial znosic, przynajmniej ten raz na miesiąc, nie odpuszcze sobie, i bede go męczyc tymi spotkaniami. Nie oleje go tak o, bo to byloby mu tylko na ręke. Skoro wczesniej on wczesniej spotykal sie ze mna kiedy chcial ( ja tez chcialam) to teraz on bedzie sie spotykal ... a moze jakis inny sposob macie ?

Gość daj sobie spokuj
co za idiotka nie dziwie sie ze cie facet olal

Gość skąd się takie biorą
no powiedzcie skąd? idiotka, która psuje opinie normalnym kobietom :O

Gość cattista
ale dlaczego odrazu idiotka... mam odejść tak o , bo mu sie tak podoba?? NIE !

Gość pluplu
o matko co za kretynka z ciebie nic szacunku i godonosci wymuszać 1 na miesiac spotkania i tak chlopak kulturalny ze przychodzi i nie da ci od razu w ryja

Gość najpierw sie. zadaje
jak masz honor to olej go, tylko ludzie bez honoru ponizają sie do takiego stopnia :O

Gość Powstańczyk prawdziwy
Pierwszy raz się zetknąłem z taką postawą i jestem zaskoczony. Kobieta z ciekawym charakterem i ten twój upór w tej sprawie, to mnie zaciekawił. Podziwiam cię. :)

Gość nic nie zrobisz
odpuść , szkoda życia

Gość
zbluzgac to kazdy potrafi :O az przykro Was czytac :O a Tobie autorko radze znalezc inny obiekt do zainteresowania , bedzie to lekarstwem dla Ciebie a moze i przy okazji , pewnym rodzajem zemsty z drugiej strony , co bylo to przeszlosc , a msiwoscia niczego nie zdobedziesz, jedynie Twoje zycie stanie sie zgorzkniale

Znów pewien nudny standard. Zawsze tego samego typu odpowiedzi: olej go, to cham, świnia itd.

Słońce - już druga, czy trzecia twoja wypowiedż mi przypadła do gustu. :) Pozdrawiam :)

Gość cattista
"jak masz honor to olej go" a co to za honor ???? to jest tylko pójście omuś na ręke. Olac i niezawracać dupy. To jest tylko chowanie glowy w piasek. Co ma honor, do olewania ??? To jest wlaśnie 0 - ZERO honoru. pozwolenie zeby ktos cie tak potraktowal, a potem co mam przyjąć ze wszystko jest ok ? Udanie ze nie ma sprawy ??? A sprawa jest. a ja jestem uparta, i to bardzo...

:)

Gość
zrozum cattista, ze Twoj zamiar moze obrocic sie przeciwko Tobie, sama sobie uprzykrzysz zycie swoim postepowaniem , warto??? mi sie wydaje , ze nie masz jeszcze do przezycia cudowne chwile i wykorzystaj ten fakt , zamiast sie mscic i potem plakac :)

Gość może i masz więcej
niż 15 lat, ale Twoje zachowanie jak najbardziej wskazuje na 15-letnią psychikę. Tylko wiesz... 15-latce to można wybaczyć, bo młoda, ale Ty jako starsza powinnaś być mądrzejsza. Rób co chcesz. Tylko po co ograniczać się jedynie do uprzykrzenia mu życia. Nie lepiej od razu zabić i poćwiartować?? Powiesisz sobie jego głowę nad kominkiem jako trofeum i przestrogę dla innych :D

Gość cattista
ale dlaczego on ma pozostac bezkarny? wlasnie babki zle robią ze na koncu olewaja takich chamów. A potem taki idzie do drugiej i robi znowu to samo. Jakby raz dostał nauczke to moze zastanowliby sie dwa razy zanim znowu by chcial sie tak zachowac.

Gość cattista
najpierw mnie bzyknął a pźóniej powiedział papapa tak tego nie zostawię

Gość
Poznał cie lepiej i stwierdzil, ze cie nie chce. Tak ciezko zrozumiec? Wcale sie nie dziwie, ze cie olal.

Gość cattista
niepodszywaj sie bo podszyw odrazu widac ... ok nikt mu nie karze byc ze mną jak nie chce. ale niech zalatwi to normalnie jak człowiek i powie co mysli. A nie odwraca sie gluchym milczeniem.

Gość bzykałas sie z nim
?

Gość cattista
skoro on tak zrobil, to ja bede mu sie naprzykrzac. az wkoncu powie .. naprwade wolwlwbym zeby powiedzial sory nic z tego jednak nie bedzie. niz zachowywal sie w przymuszonej rozmowie jak do tej pory, a potem milczal jak grób.

Gość bzykałas sie z nim
ile wy macie lat?

Gość cattista
on jest po 30

Gość
Jeśli nie było deklaracji w stylu \"no to zaczynam z toba chodzic\", albo \"kocham ci\" nie masz o czym mowic. Samo \"podobasz mi sie\" nic nie znaczy... Ot pustoslowny komplement, jak kazdy inny. Pala w leb trzeba cie walnac, zebys wiedziala, ze to koniec? Co mial powiedziec? Moze zalamujacym sie glosem: \"Odpodobalas mi sie!\", pasc na kolana i zaczac ryczec?

Apostoł Nienawiści - też się z tym zgadzam, że mogło tak prawdopodobnie być i być może to może stanowić odpowiedż dla autorki, dlaczego ją zostawił i żeby dała sobie z nim spokój, jeżeli to prawdą jest. Tylko ona ją zna. Pozdrawiam.

Gość cattista
nigdy w zyciu moje związki ( a kikla przezyla i to wcale nie takie krótkie) nie zaczynaly w momencie deklaracji "zaczynam z tobą chodzic". jakbym uslyszala cos takiego to musialby miec chyba 16 lat... toż to dziecinada. Kiedy jest juz związek to sie poprostu wie, czuje, i widzi to traktowanie. Moze ty jestes taki ograniczony i potrzebna ci deklaracja na kartce ze od tego dnia zaczynamy chodzic. A co mial powiedziec? Cokolwiek... Na przyklad ze jednak nic z tego nie bedzie, ze to koniec. czy to takie trudne?

Gość bzykałas sie z nim
to wy byliscie razem czy nie?

Gość
sama sobie odpowiedzialas na pytanie zaczynajac zwiazek-- to sie wie i czuje , koniec zwiazku -- to sie wie i czuje Ty po prostu jestes niepewna czy to koniec , on widocznie tak

Gość cattista
no to jezeli jest to koniec, (tymbardziej ze tylko z jego strony a nie wspólnie ustalony) to sie chyba jakoś wyjaśnia co nie...