Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takmizle

reakcja kobiety...

Polecane posty

Gość takmizle

jak byscie zareagowaly na wiadomosc ze wasz chlopak byl na wieczorze kawalerskim u kolegi a wieczor ten odbyl sie w klubie ze striptizem? ruszylo by was to? a moze nie mialybyscie nic przeciwko? strasznie mnie to meczy... jestem nim taka rozczarowana:/ zastanawialam sie nawet nad zerwaniem... jak myslicie przesadzam? tym bardziej ze wczesniej byla taka rozmowa i on wie ze ja takie zachowanie uwazam za zdrade... a on nic sobie z tego nie zrobil i po prostu poszedl na wieczor do tego klubu:(

Gość mala_fika
nad zerwaniem? bo poszli grupką pooglądac striptiz?ja też bym poszła na męski striptiz, tak z ciekawości :D a kocham mojego faceta z całego życia natomiast wyobraź sobie, że uprawia wirtualny seks albo flirtuje z babkami-to jest problem, a nie jednorazowy wypad na striptiz!

Gość ja sie wypowiem
mala_fika moze i ogladanie striptizu to nic takiego, ale to ten sam charakter faceta flirtujacego z ktorym Ty masz problem

a Ty byś nie poszła na taki wieczór panieński? tak dla picu?

Gość takmizle
zalozylam przez pomylke 2 takie same topiki.Topikjest wyzej. Nie poszlabym jesli bym wiedziala ze to go zaboli.

Gość rro0oa
nie przesadzasz, ja bym się wściekła. Ale nie rozstawałabym się z takiego powodu. Ja bym się jakoś odgryzła. Albo poszłabym na męski striptiz albo przynajmniej przy nim oglądałabym zdjęcia nagich facetów w necie głośno wyrażając podziw dla ich ciał. Jesli nie chce ci się iść na męski striptiz a macie coś takiego w mieście lub przynajmniej widzisz w gazetach ogłoszenia facetów którzy "ubarwiają" wieczory panieńskie lub urodziny, to zniknij na parę godzin, pwoiedz że idziesz do koleżanki, a potem skłam. Powiedz że byłaś na striprizie lub byłaś u kogoś na urodzinach i tam był striptizer.

co innego jak by to robić ciagle.. ale wielkie halo ze poszedł na wieczór kawalerski.. na striptiz.. ja bym się zapytała czy fajne były :P hehe a jak sie oglądnie na ulicy za jakąś to też jest zdrada.?

Gość candywoman
ja bym sie wściekła, bo chcę żeby był z zachwytem zapatrzony tylko w moje ciało ale zeby od razu uwazac to za zdrade?

ja bym wczesniej musiala wiedziec, że ma iść na taki wieczór kawalerski.. a z panna młodą zrobilibyśmy podobny wieczór :D

sex jest teraz wszędzie a zdrowy mężczyzna zawsze w takiej chwili myśli o swojej ukochanej ! i nic w tym złego :)

Gość ja sie wypowiem
agiie Ciagle nie ciagle, a co Ty na to jak faceci po pijaku sobie dotkna tylka albo cyckow, wrecz te babki same pchaja im sie w lapska albo usta. Dla Ciebie to nic takiego?

Gość ja sie wypowiem
piąte koło buahaha mysli o swojej ukochanej?:P ze niby o czym mysli? ze ma taka o taka dupe albo ze jest inna w dotyku? wyjasnij mi prosze

faceci są wzrokowcami i lubią patrzeć na ładne ciałka kobiet to nie znaczy że od razu muszą myśleć o zdradzie partnerki a w takich sytuacjach podniecają się nic w tym nadzwyczajnego ale jeśli chodzi o sex to raczej ze swoją ukochaną !

Gość ja sie wypowiem
piąte koło Pewnie ze faceci nie mysla o zdradzie, tylko jakos tak im niechcacy wychodzi. A ja pytalam sie w jakim kontekscie mysla o swojej ukochanej, skoro podniecaja sie inna?