Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcysssssska

praca ?

Polecane posty

Gość marcysssssska

co mozna napisac w zadaniau: CO SADZISZ O PRACY ORGANICZNEJ? KTORE ZALOZENIA POZYTYWISTOW MOZNA WYKORZYSTAC WPOLCZESNIE W TWOIM MIESCIE?? w ogole jak rozumeic znaczenie pracy organicznej?

Gość boshe jakas ty leniwa
nie chce ci sie zadanka domowego robić:P nie dosc ze masz neta i nioeodraniczony dostep do wszystkiego i nie chce ci sie szukac to jeszcze chcesz zeby ludzie ci gotowe teksty wysylali?? i zadanko gotowe..

Gość marcysssssska
prosze o pomoc. nie prosze o zadanie/ jesli nie ccesz pomoc ot nie . poprosze o to inych 🌼 mam duzo zadania na jutro i che akurat TO dobrze napisac. nei chodzi o to ze mi sie nie chce!!

Gość farmonka
wejdź na strone www.wikipedia.org.pl i wpisz praca organiczna,moze to cos ci pomoze

moim zdaniem zadanie jest banalne. i dziwi mnie ze zakladasz temat na forum o tym. no ale szczyty lenistwa istnieja oczywiscie. no chyba ze masz o tym napisac 10 - stronnicowy referat to juz inna sprawa..

Gość marcysssssska
kurde! :O jestem ciekawea ile mas zlat? w tym wieku co jestes.. bo pewnie jestes duzo starsza a ja mam 16 lat (!) napewno jest Ci łątwo napsiac cos takiego. a jawyobraz sobie pierwszy raz w zyciu slysze okreslenie praca organiczna! wiec sie nei wymadrzaj. banalne? udowodnij?

Gość farmonka
do kogo ty to piszesz o tym wymądrzaniu?

sorry ja mam 18lat ale wiem co to praca organiczna i bez problemu takie banalnie prosta prace mozna napisac google nie gryzie kochana tracisz tu czas na wymadrzanie sie a juz moglabys w tym czasie znalezc definicje pracy organicznej nikt tu za ciebie tego nie zrobi jestes leniwa i idziesz na latwizne zeby ci ktos zrobil a usiadz sama i moze napisz cos

smieszne bardzo! udowodnij! napisz o co chodzi a ja nie bede musiala szukac tych bzdur.. no nie? o nie malenka. ja maturke mam juz dawno za soba i uwierz, mi nie bylo latwo. nie mialam dostepu do internetu. sama musialam szukac (dla ciebie to pewnie czysta abstrakcja) w kasiążkach!! jesli jest ci za trudno poszukac w necie jednego zagadnienia to marny twoj los.. powodzenia. polecam chodzenie na zajecia - wtedy takie "trudne" zadania nie beda sprawialy problemu

Gość marcysssssska
farmonka ->>. do "boshe jakas ty leniwa" :O ile masz latek farmonka? moze Ty cos pomozesz??

Gość marcysssssska
tak sie sklada ze srednia nmam akurat 4,0 ai na zajecia chodzi isiue dobrze ucze. a to ze prosze o pomoc w jednym zadaniu nie swiadczy o lenistwe , nierostwie czy.. nazwijscie to sobie jak checie!@

Gość farmonka
moje gg 486734

tak gluptasie idz na latwizne to zadanie jest tak prostackie ze az mi ciebie zal jesli z tym masz problem to jestem zaskoczona ze masz srednia 4.0

Gość marcysssssska
fajna madchen - wcale nie jestem glptasem - i prosze mnei nie pobrazac 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

Gość marcysssssska
nie cwaniakuj :classic_cool: sama pewnie nie raz odpisywalas lepiej idz meza szukac :P

Gość leniuch smierdzacy
:P

Gość candywoman
a mature jak napiszesz, skoro jestes na tyle leniwa, ze wolisz marnowac czas na zakładanie durnych tematów, zamiast wyszukać sobie pojęć w Internecie, bo juz o czytanie książek cię nie posądzę

Gość leniuch smierdzacy
moze i czasem sie odpisywalo. ale ty mas zwszystko pod reka i jeszcze uwazasz ze jestes taka super-madra. srednia 4 i chodzisz na zajecia? to jakim niby cudem udalo ci sie nie zrozumiec takiej rzeczy?? matko, jakie pokoleniue tu rosnie!!!!

Gość lenistwo nie zna granic
bystroscia nie swiecisz moje dziecko. a wiek biore pod uwage. jesli chodzisz na lekcje powinnas byc zorientowana w tematach. no chyba ze tylko chodzisz na nie...

Gość marcysssssska
ale z was sa pojeby

Gość marcysssssska
zglosilam topik do usuniecia bo z wami sie nie da pogadac normalnie

Gość candywoman
pojebem to ty jestes i w dodatku leniem smierdzącym może być chociaż zachowała resztkę kultury i podziekowała jak podałam ci temat jak na tacy tragiczna jestes

Gość marcysssssska
candywoman - Tobie dziekuej 🌼 ale i tak to wczesniej widzialam ;) ale nie szkodzi K - O N I E C T O P I K U dziekuje farmonce 🌼 dla Ciebie!! uprzejmi jestescie! :O K O N I E C -------------------------------------------------------!