Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPOKOjniejsz

tabletki a cera..

Polecane posty

Gość SPOKOjniejsz

hej dziewczyny..jesli chodzi o branie tabletek to jestem nowicjuszką i jeszce niezbyt dużo wiem..chodzi o to ze od października zaczełam brac tabletki tylko ze prawdopodobie zostały mi źle dobrane bo zaczęłam miec problem z cera. Wcześniej moja tworz byla niemal gładka..czy po odstawieniu tabletek cera wroci do mstnu sprzed ich brania..no i po jakim czasie znow mogłabym je zacząć brac(chodzi mi o zmiane na inne) dzieki z gory za pomoc:)

wyjsc jest kilka. pierwsze: moze byc wina tabletek, zminic mozna przy nastepnym opakowaniu. drugie: tradzik moze zniknac po zaprzestaniu brania, ale wcale nie musi trzecie: dostalas tradzik nie od tabletek. tak czy inaczej marsz do dermatologa mi powiedzial, ze tabletki powinny pomagac na tradzik, a nie szkodzic, ale kazdy organizm jest inny.

Gość SPOKOjniejsz
włansie chodzi o to ze raczej od tabletek bo włąsnie kiedy zaczęłam je brac to zaczeły sie problemy..teraz chciałabym na pewien czasje odsawic..zrobic sobei przerwe i wrocić do normalnego wyglądu jesli tak to mozna nazwac..kiedy ponowneimogłabym zacząć brac tabletki? bo słyszałam ze minimum po 3 miesiacach..