Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Queen of the Ice

BLEDY, JAKIE POPELNIAJA KOBIETY PODCZAS SEKSU

Polecane posty

Analogicznie do jednego z poprzednich tematow :P Faceci, do dziela. Piszcie, co Was wkurza, gdy jestescie z kobieta w lozku. Ciekawa jestem, w czym powinnysmy sie zmienic ;P

Gość krzysiek31_wawa
Robie jej minetkę i pieszczę paluszkami a po 2 minutach ona juz nie chce i nie da mi skończyć tylko chce sie już bzykac

krzysiek31_wawa ----> a ja myślałam że na ogół jest odwrotnie - że to facet przerywa minetkę i chce się bzykać :P

Gość krzysiek31_wawa
akurat tu nie, ja mam ochotę lizać i lizać i palcóweczkę robić, a kobieta nie chce takiego orgazmu tylko muszę wejść w dziurkę

Gość a czy ona ma w ogóle
orgazm??????? Bo jak nie może dojść, to może dlatego chce, żebyś już skończył? Albo się stresuje, ze na nią patrzysz. Albo po prostu lubi z grubej rury:classic_cool:

Trudno powiedzieć.. doszedłem do ładu z moją żoną.. zna mnie jak znam jej ciało..

Nie jest jedno.. tych ślady pazury na plecach.. oj jak boli.. ale tego mówi że nie może się oduczyć i że to moja wina.. nie raz jak po walce z lwem wyglądam.. i jak szcipie pod przysnicu..

gdy ja stymuluję ręcznie, językiem godzinę żeby doszła a ona stwierdza że dzisiaj nie dojdzie i moge w nia wejsc i konczyc a po tym gdy skoncze stwierdza że chce żebym jej dokonczył ręką...

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci