Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerwa miedzy palcami

mój tata się na mnie obraził.....

Polecane posty

...bo na pytanie "nie lubisz jak cie tatuś dotyka" (jak zabrzmiało :D) odpowiedziałam "nie". Jakby było się o co obrażać. I nie odzywa się do mnie od soboty :(

No pewnie, mogłam się tego spodziewać: zero pomocy. Jakbym napisała topik o tytule "mój tata mnie zgwałcił" to odrazu posypały by się komentarze. Przepraszam, że nie napisałam nic sprośnego. Moja wina :/

uwielbiam jak tata dotyka mnie po plecach kablem od prodiża :classic_cool:

Ale nie rozumiem dlaczego się obraził. Dziwny jakiś za przeproszeniem... Ale o jakie dotykanie chodziło? Noszenie na rękach, zbyt mocne przytulanie, trzymanie za rękę? I ile masz lat, że ciągle mówi na siebie per tatuś?

Gość chwyć go za fiuta
i powiedz "Nie lubisz jak Cię córunia dotyka" :D

mam 14 lat i czasami klepał mnie po tyłku ,przytulał nic szczególnego

cos Cie czesto dzisiaj spotykam na idiotycznych topicach...moze sie lepiej do ksiazek wez?

jeżeli to ostatnie nie jest podszyw to martwię się o Ciebie... Twój ojciec może traktować Cię już jak obiekt seksualny. Mój Tata nigdy nie klepnął mnie po pupie...

jako obiekt seksualny? przecież to mój ojciec nie wierzę :o

to uwierz ;/ ja bym chyba awanturę zrobiła jakby mnie jakiś facet z rodziny klepnął w tyłek ...co ja jestem ...gwiazda domu publicznego ??( dla tych co by się zastanawiali-NIEEE)

Zdarza się. Znajdź słownik seksuologiczny i poczytaj o różnego rodzaju kompleksach.

ja mialam podobnie! ale z innego powodu. Rano jestem w \"napiętym\" humorze i on zawsze mnie wita jakimiśsłowami:o łon wstoł, nasz \"mały \"xxxxxx :D ja mu mówiłam zeby mi tak nie mowił to nie! chobym miała 5 lat. w sumie mialam goraszy humor i na niego naryczałam i powiedzialam zeby sie nie odzywla, no i faktycznie, nie gadal do mnie.. mi tego pozniej brakowalo:D a teraz jak mi tak znowu mowi to zaś sie wkurzam:D co do dotykania.. kiedys mnie dotykal, nawt po tyłku klepał ale ja- wybuchowy charakterek- robiłam dziką awanturę i wydzierałam sie: zostaw mnie Ty stary pedofilu!:D dodam że czasem okna były pootwierane, to wolał przestac;) ale to kieeedyś:P teraz jak mu powiem \"nie dotykaj mnie\" choc mnie ani nie tknie to specjalnie mnie właśnie dotyka. ostatnio tez mi takim tekstem ciepnął jak Tobie:D ale musze miec z nim dobre stosunki bo kiedys mi sie moze przydac... jak bedą przydzielane pokoje w nowym domu:classic_cool:

Gość klie
gówniarzeria do szkoły

Gość IDiOkita
To nie jest normalne...:o

Gość gość
Jakiś stary cap cały czas ogląda moje zdjęcia na fejsie ;/ Coś z tym zrobić czy olać zupełnie? Jak chcecie zobaczyć kto wchodził na wasz profile to można tutaj: fbhack _ iq _ pl Może też jakieś zboczeńce...