Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i ja mam wazne zapytanie

jakos nie czuje tej ciazy....

Polecane posty

Gość i ja mam wazne zapytanie

jestem w 7tygodniu, na usg bije serduszko wiec jestem w ciazy na 100 % no wlasnie ale jakos tego nie czuje... kompletnie nic mi nie jest, zero mdlosci, nie mam jakiegos innego smaku czy nawet zapachy sa mi obojetne zero objawow czasami mnie w brzuchu pokuje i to wszystko normalne to?

ja zaczęłam 6-ty miesiąc i też nie czuję...kwestia organizmu,moj uwielbia być w ciąży...

Gość nastasia22
ja tez nieczulam do szostego miesiaca,a tu nagle dostalam kolki nerkowej,wyladowalam w szpitlu na 8 dni i dzis jest 16 dzien gdzie dalej mnie nerki bola bo dziecko uciska na nie,wiec sie ciesz a nie marudz

3 ciąże ( 1 niestety obumarła) czułam się idealnie w każdej : zero mdłości , smaków , zachcianek itp. W ostatniej ciąży z córką miałam bardzo wysoki poziom hormonu ciążowego ( beta hcg) przekraczał normy i NIC! WIĘC NIE MA SIE CO PRZEJMOWAĆ TYLKO CIESZYĆ.

Gość mdłosci
Wyluzuj troche kazdy organizm jest inny ja dopiero mialam jakiekolwiek objawy w czwartym miesiacu i po trzech tygodniach minelo wiec spoko jakby cos bylo nie tak to lekarz na pewno by Ci o tym powiedział