Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PANIpodrozniczka

sylwester

Polecane posty

Gość poniedziałki sux
w ogole jeszcze nie spedzam bo oczywiscie za pozno sie obejrzelismy i nikomu ze znajomych nie chce sie organizowac.

Gość Ja ide na domóweczke
wydam góra stówe :D

a my jeszcze nie wiemy gdzie pójdziemy.. Nikt z naszej paczki nie wie, nikt nie ma wolnej chaty co by można było coś zorganizować, jednym słowem na chwilę obecną lipa

Gość poniedziałki sux
my wlasnie szukamy jakis wolnych miejsc w pubach/klubach. za samo wejscie wydam pewnie ok 150 pln a trzeba w cos sie jeszcze ubrac.....

Gość Ja ide na domóweczke
rozłożę na "bibie" nogi i zamierzam siedzieć (leżeć) do rana popijając od czasu do czasu pepsi :) to był warunek dla którego zostałam zaproszona :classic_cool:

Gość Kasienkaaaaaaaaaaa
Niestyt jeszcze niew eim....nasza paczka cos palnowala ale niestyt nie wyszlo;/

No takie spontaniczne są najlepsze,ale my nawet miejscówki nie mamy żadnej bo w tej naszej małej dziurze, to nie ma gdzie wyjść... Ale mam nadzieję,że coś się wymyśli, nie będę spędzać sylwestra z dwójką przed telewizorem :P

Gość candywoman
Nie wiem ile mi pójdzie, mysle ze nie wiecej niz 100 mam zamiar kupic jakas fajna piżamka - majteczki i koszulke:) do tego mase jedzenia i jakis szampan:) Sylwka spedzam w łózku z chłopakiem, przed komepem zrobimy sobie wieczór filmowy mile urozmaicony stad kusa pizamka:D

Gość za 100 i pizamke ladna
i mase jedzenia i szampana?? to chyba pizamka nie bedzie ladna albo masy jedzenia nie bedzie

Gość sylwestrowanoc
Jejku tak mało czasu a tu nikt nie ma planów ?? Jakie plany ? .. plany to trzeba mieć we wrześniu .. październik to już tylko uregulować wpłaty Ludzie jak wy żyjecie ? jakieś domóweczki o jej wrrrrrrrrr Sknerusy nawet na sobie oszczędzają

Gość sylwestrowanoc
ja gdy zegar wybije północ w tą wyjątkowa noc będę siedziała pod stołem i uspokajała mojego psa ,który się boi sztucznych ogni :)

Gość sylwestrowanoc
Candywoman ----- jasne za to za 20 lat będziesz królową balu ... masz racje teraz sobie zaszalej w łóżeczku :D

Gość kłokłosanka
ja jade do karpacza za 360zl, mam nadzieje ze warto:P

a my z wyboru spedzamy 2raz sylwestra w domku razem. i nie chodzi tu ze jestesmy sknerusy tylko ze raz juz tak zroblismy i to bylo o niebo lepsze niz towarzyski sped. i to nie ze jestesmy jakimis odlutkami, bo imprezowac lubimy ale sami sobie potrafimy dostarczyc niezlej rozrywki:D i moglibysmy zaprosic znajomych na domowke ale tak jest fajniej:P

A w taki 2 osobowy sposob \"z biegu \"podchodzicie do imprezki czy tez szukujecie jeakies potrawy, jedzenie itp? oj trzeba by cos fajnego wymyslec, tylko co??