Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość końkurrs

Najgorszy polski serial

Polecane posty

Gość końkurrs

piszcie Obstawiam Plebanię

Gość zlotopolscy

Gość thhgfrh
"Złotopolscy" "Klan"

Gość jak dla mnie
m jak milosc

Gość aervaev
"Samo życie"

Gość uper
m jak milosc i reszta tasiemcow :o

zdecydowanie Klan - jest bardziej bogobojny niż Plebania i nudniejszy niż M jak Męka a dialogi - jak z Mody na sukces normalnie :O

ostatnio na TVN w niedziele chyba leci taki serial niby komediowy z ttrojka przyjaciol 3B3 czy jakos tak \"o to jest poprostu debilizn do kwadratu :o 🖐️ ja nie wiem kto to puszcza na antene bo jak to czlowiek oglada to nie wiadomo czy smiac sie czy plakac

pain au chocolat a oglądałaś/eś Mała Brytanię? bo nie wiem czemu ale mi się wydaje że 3P3 to na tym trochę wzorowali

Gość kłokłosanka
najgorszy serial polski to zdecydwanie PIERWSZA MILOSC na polsacie...co za chłam :/

samo zycie zlotopolscy a juz do szalu doprowadzal mnie ten serial o slazakach na tvp2. sami slazacy niepohlebnie sie o nim wypowiadaja.

a może wytypujmy najlepszy? lista będzie krótsza :) .... i żaden mi do głowy nie przychodzi :O

nie nie ogladałam malej brytani..i chyba nie mam zamiaru ogladac:d🖐️ i jest jeszcze jeden serial leci chyba na polsacie ale nie jestm pewna gra w niej Linda i Foremniak........to jes roznie załosne.....nigdy nie przypuszcalabbym ze Linda znizy sie do takiego poziomu

Gość kłokłosanka
najlepszy ze wszystkich wydaje mi sie na wspolnej.lubie czasem obejrzec.

Gość kasienkaaaaaaaaaaa
samozycie i pierwsza milosc;/

Gość
M jak Miłość - moja mama ogląda a ja tym rzygam Na dobre i na złe - cukierkowo-tragiczne mdłości Klan - nudy na pudy, ile nieszczęść może spotkać jedną rodzinę? Adam i Ewa - nie podobał mi się kompletnie, może źle mówić o zmarłym, ale Goszcz był taki eunuchowaty :/

Gość ka jo je
Święta wojna- to to o ślązakach. Ten filmto porazka, dziwie sie,ze jeszcze jest na antenie i ze prawdziwi ślązacy nie reagowali w tej sprawie. Ten cały Bercik to jest kompletny młot i jesli ten serial ogląda ktoś kto ślązaków nie zna może pomysleć,że na Sląsku tak wszyscy. Żenuła.

do bani są też Graczykowie - zdanie wyrobiłam sobie po 5 min męczarni :/ ale np. Daleko od noszy - chociaż do bani to jednak ma w sobie coś :)

Gość *MUSISZ*
wszystkie wymienione ! [rzyg ! ] Linde widzialam przez 30 sekund w tym TV jezu co za debilizm - kaska sie faciowi konczy :o m jak mdlosci - :o klan szkoda gadac cukierkowe moraly z rysiem na czele 3b3 - tragedia - nie zdzierzylam dluzej niz 2 minuty - moge sie mylic, ale moim zdaniem wzorowane na pewnym kabarecie z Niemiec - gral tam Bastian Pastewka- nie sadze zeby wiele z was znalo- ogladalam to bedac w Niemczech 7 lat temu lesna gora - ta muzyka w smutnyhc momentach juz chyba kazdemu dziala na nerwy :o wychodzi na to ze nie ogladam seriali ale lubie wiedziec co w trawie piszczy