Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruczysłaf

bardzo prosze o pomoc,kto się zna na grach komp

Polecane posty

Gość mruczysłaf

chcę kupić mojemu facetowi na dwiazdkę grę need for speed prostreet,ale są różne wersje w różnych cenach - ps2,ps3,Wii,xbox 360,czym one się różnią,bo nie mam pojęcia.. proszę o szybką odp :-)

Gość chlora pierniczku
a on ma komputer czy xboxa ps 2 czy co? te nazwy to w zaleznosci od tego na co ma byc ta gra

Gość mruczysłaf
e tam pedro, przecież piszę,że się nie znam.. na kompie będzie grał,ja we życiu w nic nie grałam,a co taka beznadzieja?

Gość mruczysłaf
w ;-)

Gość mruczysłaf
no ale w ogóle warto kupić,bo bym sie z lekka zażenowała, jakby to był jakiś syf,w końcu ponad 100 kosztuje,a co znaczą te ps2,ps3,wii?są drozsze

Gość mruczysłaf
hmmmmmm..wiem,że jestem pod tym względem kompletnym dnem,ale muszę dzisiaj zamówić tę grę,a nie chcę wtopy

Gość dsf
to zalezy, jakie lubi gatunki gier 🖐️

Gość ile on ma lat
?

gra jest genialna, ma mnostwo dodatkowch scenariuszy, kup na pc:)ale nie lepiej sciagnac?:P

Gość taki co gra na wszystkim
ps2,ps3,x-box,wii itp to konsole do gier ;) pc to wersja na komputer i z reguły jest najtańsza jak ci szkoda kasy to kup mu NFS Carbon bo jest tańczy i niewiele gorszy osobiście polecam jeszcze BIOSHOCK,FIFA 08,LOST PLANET,MEDIEVAL 2,

jak będzie grał na klawiaturze to nie to samo co poprzednie części, ta jest trochę inna, bardziej mniej arcadowa (i tak pewnie nie wiesz o co chodzi ale mniejsza z tym):P PS2 oznacza grę na Play Station 2 PS3 na Play Station 3 Wii na Nintendo Wii Xbox na xboxa x360 lub jest na xboxa 360 PSP jest na konsolę Sony PSP itd:P

nie mieszaj dziewczynie w glowie:P ja jestem za pro street, chyba kazdy facet chcialby to miec:P (ja w sumie tez...)

Gość mruczysłaf
dzięki,dzieki za wytłumaczenie, już się poakpowałam,że to na konsole ;-),czyli ma kupić wersję,przy której nie jest nic napisane,typu ps2 itd.,hehhe,ale wstyd mi..

Gość taki co gra na wszystkim
polecam jeszcze moje ulubione :) GOTHIC 3,OBLIVION,DARK MESSIAH,CRYSIS i stary ale jary PAINKILLER salut :classic_cool:

Gość mruczysłaf
no wszyscy to wiedzą,że sie nie znam na grach, chcę kupic tą, bo widziałam jak sie na nią napalał podczas reklamy,aż mu oczy błyszczały,hehe,serio,bardzo wam dziękuję,a resztę pomysłów może też wykorzystam przy innych okazjach :-)