Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolka22*

do osób co niedawno zdawały n prawko pyt. dot. egzaminu teoretycznego

Polecane posty

Gość mariolka22*

mam pytanie bo uczę sie na teorie z książki i różnych płyt i wszystkie pytania są takie same i obrazki tez jak wygląda to na egzaminie w word-zie z tego co nam mówiono to pytania są takie same bo są ustalone odgórnie ale jak wygląda to z odpowiedziami czy tez są identyczne i w tej samej kolejności czy coś sie zmienia i jak to jest z ilustracjami czy są identyczne jak w tych materiałach do nauki czy różnią sie czymś pytam z ciekawości na co mam sie nastawić będę wdzięczna za odpowiedz

Gość wiii
Wszystko na egzaminie jest identyczne jak to z czego się uczysz :) Nawet kolory samochodzików :p

radzilabym jednak nei uczyc sie na pamiec ktore odpowiedzi sie zaznacza przy jakim obrazku ;) tylko kodeksu sie wykuc i testy cwiczyc i cwiczyc , powodzenia!

Gość jap
american pie jakby na pamięc się tego wkuli to by każdy przepisowo jeździł :)

Gość mariolka22*
jak już pisałam pytam z ciekawości żeby nie było zaskoczenia jak zasiądę przed monitorem żebym sie bardziej nie zestresowała na pamięć se nie uczę bo to nie ma sensu bo braki i tak by wyszły podczas jazdy chociaż muszę przyznać że najwięcej problemu mam z pytaniami o alkohol kiedy jest stan po spożyciu alkoholu a kiedy stan nietrzeźwości to wykułam na pamięć a to tylko dlatego że gdy będę miała prawko to po spożyciu alkoholu nie wsiądę za kółko

Gość ja niekorych pytan nie moglam
zaczaic to sie ich wykulam na pamiec i tyle. wazne, zebys wiedziala jak sie poruszac.powodzenia

Gość mariolka22*
nie dziękuje jutro sie wszystko okaże wprawdzie to dopiero połowa bo rozbiłam sobie egzamin na dwie części sama jestem ciekawa jak mi pójdzie wczoraj robiłam sobie jeszcze te testy w książeczce i zero błędów na wszystkie pytania ale wiadomo tu robie spokojnie a tam będzie stres moim zdaniem powinno być tak ze można tam sobie pójść i zobaczyć jak wyglądają te testy czy ilustracje sie nie zmieniają nie są inne itd no ale dzięki za informacje już wiem dzięki wam ze są takie same jak w książce mam też pytanie odnośnie egzaminu praktycznego bo jak jest w przepisach ze kierowca przed ruszeniem musi sie upewnić czy pasażerowie zapieli pasy co mam zrobić jeśli egzaminator tego nie zrobi (wiem że on nie musi zapinać pasów) ale chodzi o sam fakt powiedzieć mu ze ma zapiąć pasy czy poprostu nie zwracać na to uwagi

Gość pomogłabym ale nie umiem
szczerze mówiąc nie wiem jak to jest z tymi testami na egzaminie tez niedługi idę na teorie i nie mam pojęcia czy ktoś jeszcze może sie wypowiedzieć

Gość ekhm ekhm
takie same sa testy na egzamie jak w ksiazce takzetaki egzam to latwizna;)

zależy dla kogo ja tam sie stresuje jak diabli ale jak zdam to pewnie tez będę mówić ze łatwizna a obrazi te co sa identyczne do tych co na płytach i w książkach czy np są inne samochody albo coś czy zupełnie wszystko jest to samo

zależy dla kogo ja tam sie stresuje jak diabli ale jak zdam to pewnie tez będę mówić ze łatwizna a obrazi te co sa identyczne do tych co na płytach i w książkach czy np są inne samochody albo coś czy zupełnie wszystko jest to samo

Aromat mojej wygolonej szpary budzi ze snu zimowego wygłodniałe niedźwiadki, które zwabione wonią mojej "myszki", wyruszają świńskim truchtem na poszukiwania zwęszonej padliny:)

zdawałam teorie niecałe dwa lata temu i miałam 2 pytania w teście, których wcześniej nie widziałam w książce ani na płycie, może teraz inaczej jest...