Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jessyy

fałdki na brzuchu - kto z was ma?

Polecane posty

Gość jessyy

Ja mam i bardzo się tego wstydzę. Tym bardziej, że prawie żadna koleżanka ich nie ma. A jak wygląda wasz brzuch?

Gość jak siedzę to widać

Gość ekhem
Mam jak siadam.

Mam. Ale jak siadam. Tak normalnie to nie. Wcześniej miałam jeszcze straszne fałdy na plecach, ale na szczęscie już się ich pozbyłam :)

Niestety też sie owych dorobiłam. Ale wystarczy byc wyprostowanym, lekko wciagnac brzuch i voila! fałdek niemal nie widac ;)

Gość kuranta
wystarczy biegac godz dziennie i zbubic brzuch

Gość goodmorning
Justa007 - jak sie pozbylas fald na plecach??

Właściwie nic specjalnego nie robiłam - dietka (już mi zeszło 7 kg :) ), ćwiczenia (raz od czasu), balsam ujędrniający

justa 007------------GRATULUJE super poszlaś to jakaś specjalna dietka ?? co do brzucha ja mam okropny brzuch i mi sie nie podoba ale za to mój mąż mówi że przesadzam (to dobrze że chociaż mu się podoba);) ale wybieramy się nad morze w wakacje i jak ja będe wyglądać:( no nie stety zostal mi już po porodzie no i schudłam swoje też ale kremy stosowalam i na ten brzuch nie wiele mi pomogły :( mam typowe pomarańczko !!!też bym chciała coś z tym zrobić :o

Zwyczajna dietka MŻ :) Kiedyś, kiedyś ćwiczyłam, ale przestałam. Od dzisiaj zaczynam nowe ćiczenia, całkiem inne. Chcę sobie wyrzeźbić ładną sylwetkę. NApewno tobie też się to uda.

MŻ- mniej żreć np zamiast czterech łyzek puree bierzesz dwie :P i poł kotleta :P(zamiast całego)

Gość do justy
o masz taki sam wzrost i wage jak ja :) z ciekawości - możesz podać swoje wymiarki ? no ja tez jeszcze mam faldki no ale cwiczeniami planuje sie "Wyprostowac" ;)

Podam. Dzisiaj wieczorkiem się zmierzę. To nie to samo co rano, pewnie będzie gdzieniegdzie więcej centymetrów, ale jak się ierzy po całym dniu, to to jest normalne :)

Gość gfhf
justa---> ty chyba się uzależniłaś od tego odchudzania...przy twoim wzroście 54 kg to za mało...

No co ty... W tym momencie mam 56 kg i jeszcze robią mi się fałdki na brzuchu, i mam na nim pełno tłuszczu. To jest obrzydliwe!!!

Gość Kalinka123
ja mam:( i to spore:( njagorszy jest wlasnie brzuch bo reszta by jakos uszla ale ten brzuch jak siade to juz trage3dia uklada sie w 3 faldki beee ale od jutra od siadania zaczynam diete 1000kalori:)powoli w dol ale bez efektu jojo bo taki juz mnie kiedys dopadl!

Gość do justy
i jak wymiarki podasz?:) moje to 168cm waga (juz)55,56 biust 92 talia 66-67 biodra 94 :/ lydka 34 no i tez mam duzo tluszczyku moj poziom to 21% wiec troche jeszcze moge zrzucic (norma to 18-22)

Gość kochanka69
wszyscy maja idiotko !

Gość PAULA - //
Pff : -// no niesty . ja mam aż trzy ! i za to amm duży brzuch . ale jestem bardzo młdoa : -DD lubię czytac wasze rady , mogą na przyszłośc mi pomóc . ahah i mam pytanko : mam dośc geube nogi : - /// bo nie aż tak . ale czy kościste a troszke grubsze , które ładniejszEe ?

Gość andzia88
Nio ja się odchudzam od września 2009r. wtedy ważyłam 98 kg. teraz jest lipiec 2010r. i ważę 86 kg. jeszcze chcę schudnąć do magicznych 70 kg. mam 22 lata i 173cm wzrostu, moja dieta to przede wszystkim odrzucenie całkowicie tłustych smażonych potraw, jem tylko drób, indyk lub ryby ale tylko i wyłącznie na parze, lub gotowane, do tego mało ziemniaków, warzywa, jogurty i wspomagam się czerwoną herbatka PU ERH, piję ją tylko i wyłącznie po obiedzie, na razie nie ćwiczę bo nie mam czasu, gdyż pracuję, ale samo trzymanie diety i ta cudowna herbata czerwona dają rezultaty :) większość ubrań jest mi za duża, spodnie luźne w udach i na pupie, a do odchudzania podchodziłam kilka razy przeważnie szybko rezygnując, ale teraz zawzięłam się i trzymam 86 kg. i nadal się odchudzam, PU ERH mi baaardzo pomaga, mało jem i unikam słodkiego i wykluczyłam tłuste na amen :) jeszcze chce zrzucić fałdy na plecach i brzuszek bo uda same mi się zmniejszyły i pupa też zrobiła się bardziej płaska a i biodra też zmalały ich obwód jest znacznie mniejszy :)

Gość gość
U mnie z pomocą przyszła mi koleżanka która powiedziała ze ostatecznie z moim problemem poradzi sobie zabieg polegajacy na odsysaniu tłuszczu. I tak własnie po nowym roku zapisałam się na zabieg do moim zdaniem najlepszego gabinetu w Polsce http://www.aestheticmed.com.pl/pl/chirurgia-plastyczna/zabiegi/sylwetka/odsysanie-tluszczu Dam Wam zanć jak efekty 