Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Czemu musze uczyć się przedmiotów których nie rozumiem?

Polecane posty

Np. chemie - mój mózg już jest tak skonstruowany,że nie rozumiem chemii, nie umiem jej rozumieć i tylko zaniża mi średnią. Do czego w życiu przyda mi się w ogóle chemia, skoro ide na prawo? 😠

Gość tew
jak ci sie nie podoba to sie powies . NIkt nie powiedział ze zycie beddzie łatwe i nikt nie kazał ci sie rodzic.

Gość jaa...
a ja nie umiem matmy i tez sie musze jej uczyc,coz zycie...

Też się nad tym swojego czasu zastanawiałam... jest to jedno z pytań na które odpowiedzi jeszcze nie znaleziono i prawdopodobnie nigdy znaleziona nie zostanie...

Gość humanbeing
co kto lubi. Ja jestem scislowcem, a musialam sie meczyc z jezykiem polskim i historia. Dzieki temu umiem sie ladnie wyslawiac, jesli zachodzi taka potrzeba i mam pojecie o naszej historii (moge startowac w teleturniejach). i przepraszam za wyzszosc, ale uwazam, ze z humanisty nigdy nie zrobi sie scislowca, natomiast zachodzi odwrotna mozliwosc:)

Gość nic wiele nikt wazny
cóż, skoro nie potrafisz być na tyle wszechstronna zeby się uczyc podstawowej chemii..to widocznie marny z ciebie umysł.bo o ile rozumiem to nie jestes na biol-chemie skoro nie lubisz chemii

Gość humanbeing
Jak dla mnie, to humanisci moga sie nie uczyc przedmiotow scislych, poza jednym-biologia. A dzial rozmnazanie to juz w ogole powinien byc obowiazkowy.

Też nienawidzę chemii - więc łączę się w bólu...Do tego mam wredną nauczycielkę, która uwielbia stawiać banie...Ale cóż, jakoś przeżyję, ostatnia klasa na szczęście ;)

Gość Laliitaaaa
ehhh ja wielu przedmiotow nie lubialam a najbardziej nie rozumialam po co mi tyle godzin tygodniowo historii naprawde to byla strata czasu teraz jakby sie mnie ktos o najprostsza date historyczna zapytal lub jakies wydarzenie to ja nic nie wiem :P albo po co nam religia w szkole ciagle sie musialam uczyc 5-ciu przykazan, 10-ciu lub rozanca itp. ciekawa jestem jak bedzie z tego przedmiotu religia wygladac hahah pewnie bedzie trzeba wyklepac te wszystkie modlitwy bo nic innego tam nie ucza,

Gość Laliitaaaa
jak z religii bedzie wygladac matura??