Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rt5y

praca licencjacka

Polecane posty

Gość rt5y

czy wie ktoś może gdzie można w internecie znależć wzory jakichś prac licencjackich? chodzi mi głównie o rozdział metodologi badań własnych. A może ktoś z was kto się już obronił ma na komputerze definicje potrzebne przy pisaniu metodologii i mógłby mi przesłać....

Ja magisterską pisałam Poszukaj w google jak napisać pracę ale nie wiem czy są wzory-czasem na uczelniach w bibliotece mają jakieś starocie Acha na jakim jesteś kierunku studiów

Gość rt5y
na pedagogice, a piszę o fundacjach brata alberta

Gość ojojo
a jeszce nie dawno miałam to wsyztko na kapie, niedawno sie broniłam, tez byłam na pedagogice.......szukaj na www.sciaga.pl wpisz metodolgia, albo metodyka, metody badań własnych. pełno jest tego

Gość ojojo
aaaa, zapomniałabym...mam metodologie jeszce na swojej poczcie:D

albo na www.studenci.pl co do metodologii skorzystaj z książki np. Praca badawcza nauczyciela lub POLECAM: Jak pisać prace magisterską - Maria Węglińska tam masz podane definicje co do metodologii; cel, problem itp. i tez bibliografię

Gość rt5y
ojojo-----> jeślim możesz to przeslij mi choć kawałek twojej metodologii żebym mniej więcej wiedziała jak to wygląda. cornflower----> dzieki, na pewno skorzystam:)