Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość finuniusia

Powiedzcie co sadzicie o tej sukni..

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaad
nie podoba mi sie, ale to Tobie ma sie podobać

Jak dla mnie beznadziejna. Skraca nogi, uwydatnia brzuch, jak nie masz wyraźnego wcięcia w talii będziesz wyglądać jak nisko skanalizowany karakan. Jest bezkształtna, ma nieciekawe zestawienia materiałów (samych faktur, bo na tym zdjęciu prawie nic nie widać). i kiepsko będzie się w niej tańczyć🖐️

Gość kleopatrakleo
jak dla mnie to taka sobbie ta suknia,dół mi się nie podoba,ale to oczywiscie Twój wybór:)

Gość finuniusia
no o to chodzi ze jestem wysoka i starsznie szczupla jak na swoj wzrost( 172 cm i 52kg wagi;/cos jak ta modelka :P) problem w tym ze nie chce sukienki ze stelazem;/ ehh ciezko bedzie cos znalezc. z tych podoba mi sie jeszcze 605 i 609

Gość khashfksafh
szkoda że nie można powiększyć dobrze, ta 624 taka sobie, 605 też, ale ta 609 jest brzydka

nie jest zla ale zauwaz ze nawet MODELKA!!! wyglada w niej nieco grubiej, wiec przemysl dokladnie decyzje

Gość trralala..........
No i widzisz ile komentarzy tyle gustów, każdemu podoba się coś innego!!Najlepiej będzie, jeśli sama zadecydujesz w czym chcesz iść, bo to przecież Twój wielki dzień.

Jejku, niektóre to naprawdę tragedia. Jakby do teatru miały iśc na przedstawienie "północ-południe" . Mi się podobają takie dopasowane u góry i na dole lekko rozkloszowane. Są bardzo ładne, ale to rzecz gustu.

Gość ekkkkhmmmm
mi podobaja sie te bardziej na gorze strony, chyba ze schodzeniem kursorem w dół spada tez wygląd tych sukni ;/ suknia to wazna i droga inwestycja wiec nie kierowałbym sie gustem innych bo co z tego ze przyklasniemy Ci na jakis numer a w rezultacie Ci sie nie bedzie podobało.. bezsens powodzenia w wyborze- jako kilkakrotna \"świadkowa\" wiem ze nie jest łatwo zdecydowac sie Pannie Mlodej na jeden fason ;] moja mama zawsze mowi ze teraz tyle tego dobrego, ze nie wiadomo ktore wybrac a przedtem byly 3 kroje sukni w kazdym sklepie i brąłes to co było i byles zadowolony ;P

Gość zlosliwa pionda007
ja jak wybieralam swoja suknie to patrzac na obrazek byla piekna przymierzajjac zle sie w niej czulam i wybralalm inna w ktorej czulam sie dobrze:)