Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magduśka00000

kreacja na ślub cywilny

Polecane posty

Gość magduśka00000

WITAM Dziewczyny podpoweidzcie mi w czym mozna isc do śluby cywilnego, planujemy na luty i tak sie zasatnawiam na kreacja, macie jakies linki to wklejcie, chetnie obejrze i poznam opinie innych Kościelnego poki co nei bedize, zalezy nam na czsie i brak funduszy na wesele

Gość aga77788
no ja tez cywilny w lutym i jeszcze nie wiem. mysle, ze biala sukienka, ale nie slubna, tylko raczej prosta. Mysle o tym. co na wierzch. Jakas kurtka bedzie potrzebna

Gość magduśka00000
no właśnie w końcu to lutu, zima.....a o jakiej myślisz biala ale długa racej balowa bo ja myslalam o takiej do kolan skromnej moze kremowa, ecri, cos wpięte we włosy...a buty? kurcze zima, co tu ubrac

Gość aga77788
raczej nie biala, be chce ja nosic tez po sludie, kremowa fajna, mysle o plaszczyku do kolan. Chyba pochodze po sklepach i zobacze czy sa jakies ciekawe propozycje.

Gość aga77788
sukienke chce biala dluga, ale do tego kremowy plaszcz do kolan

Gość magduśka00000
kurcze to jedank tez bedzie spory wydatek suknia,płaszyk buty, a wlasnie-kozaki i potem przebrac na inne czy jak?

Gość aga77788
ja nie chce kozakow, bede miala pantofle, nie powinnam zmarznac. No, teraz nie chce za duzo wydac. Mam nadzieje, ze uda sie cos skompletowac za niewielkie pieniadze.

Gość magduśka00000
no ja tez musze pomyslec zeby sie ubrac jak najtaniej,niestety nie mamy duzy funduszy na ten cel :-(( Płaszcz nby mam ale popielaty, w sumie na samo wejsce do Urzedu moze by był

Gość aga77788
czemu nie? pozniej go zdejmiesz i tak.ja mam wszystkie czarne, wiec bede zmuszona kupic. Myslalam nawet o jakims zestawie: spodnica z elegancka bluzka, ale nie wiem, mam 2 tygodnie wolnego w okresie swiatecznym to czegos poszukam.

Gość magduśka00000
nam akurat zalezy na czasie, nie jestem w ciazy ale chce sie juz pobrac

Gość magduśka00000
no własńei wiec zostaje tylko suknia i ewentualnie buty choc moze bym pozyczyla od siostry o ile beda pasowały do sukni. A robicie jakies przyjecie potem? i czy to bedize w domu czy restauracja?

Gość aga77788
pewnie. my robimy obiad w restauracji, wlasnie dzwonie i pytam w roznych miejscach. Slub mam o 11.30, obiad gdzies od 12.30 do 15.00. Pozniej jedziemy na wycieczke w plener (zdjecia, itp.) Mamy znajomego fotografa, ale musimy wynajc minibusa. Wieczorem planujemy jeszcze wyjscie na obiad, ale to juz tylko dla rodzicow i rodzenstwa. A Ty?

Gość magduśka00000
my tak dokładnie nie wiemy , nie mamy ustalone ale mysle ze jakis obiad w restauracji a potem chyba imprezka w domu

czesc dziewczyny:) my planujemy ślub cywilny na kwiecień... w styczniu urodzi nam sie dzieciaczek, więc myślę, że do kwietnia zgubie troche kg i bedzie dobrze:P ja do ślubu cywilnego właśnie chciałabym kupić taką sukienkę, żebym później mogła ją gdzies jeszcze założyc... ale z drugiej strony boję się, że jak juz wezmiemy ślub cywilny to koscielny bedziemy odwlekac i odwlekac i w koncu go nie wezmiemy ( zbytnio funduszy narazie na niego nei mamy i raczej mieć nie bedziemy miec:O) dlatego ten jeden argument przekonuje mnie by kupić sobie białą sukienkę (nie typowo ślubną, tylko taką przed lub do kolana) hehe zeby choc raz miec na sobie białą:) no ale buty właśnei tez bym chciala takie zeby później móc w nich chodzic... dobrze ze mam jeszcze troszkę czasu zeby się zastanowić co zrobić :)

Witam... my tez bierzemy tylko slub cywilny...29.03.2008 więc najcieplej nie będzie. Zdecydowałam sie na suknię ślubną z kolekcji white one: http://www.suknieslubne-novia.pl/whiteone2.html http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=167 idealnie nadaje się na slub cywilny, założe do niej piękny szal. Po slubie (ślub o 14stej) idziemy do restauracji, planujemy tak do 20stej. Czyli obiad, jakieś przystawki i ciepla kolacja na pożeganie, później może sobie gdzieś wyjedziemy ... ale to już zobaczymy jak z urlopami w pracy:-)) Pozdrawiam Justyna

Gość lois
Cześć dziewczynki, Ja biore ślub cywilny w styczniu, suknie wypożyczam za 900pln, z najnowszej kolekcji AGNES (mają piekne suknie i ceny jak chce się kupić) sukniaa nie noszona i typowo ślubna ale w lżejszym stylu http://www.reginadiamante.pl/images/stories/agnes2008_19.jpg Futerko również wypożyczam za 50pln, kupie tylko kozaki z koronki i już :) Potem obiadek-przyjęcie dla rodziny w Chacie Góralskiej żeby nie było sztywno :) Mam nadzieje ze bedzie miło...

Gość gość
Polecam sklep z butami z serwisu www.butyslubne.com.pl. Miła i pomocna obsługa, nie robili mi problemów z wymianą butów. Kupiłam ciut za małe i szybko zorganizowali cały proces wymiany – bardzo fajny i pomocny kontakt telefoniczny, można się było normalnie dogadać.