Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zero cukru

operacja ośmiornica rozpoczęta.

Polecane posty

1 minutę temu, KochamElcie=D napisał:

ty tez podobno jestes chora i powinnas sie leczyc

zglos sie do salowej, oboje bedziecie leczyly sie denaturatem xD

Won do tipi. 

1 minutę temu, Traffic Lights napisał:

Całą noc i cały dzień tu nawala i się ekscytuje, a ja mam z niego i jego przyduupaski bekę. Chorzy ludzie. 💦🤡

Są siebie warci 🧐

Elka kiedyś napuściła na mnie Moona, bo hejtował mnie i moją matkę, a ta widząc to, napisała, że musi z nim pogadać na priv i lajkowała jego hejterskie wpisy. A nie pamięta, że ją też hejtował, jej małolata i dzieci. Od tego czas jakoś nie mam dobrego zdania o niej. I te telefony Mooona do niej, chwalenie się, że proponował jej stukanie. Dramat 🤓😄

2 minuty temu, WywaloneJaja napisał:

Maczo i jego kuguarzyca. Plus ogoniasta przychlaszczyca klaszcząca. Są nudni jak Twoje opowieści o perkusji ale siła rzeczy sie komentuje skoro nic innego nie ma a oni się ludzo że to z zazdrości. 

a mi sie nawet nie chce tego czytac

nastepny lipedz

olac i spuscic w osranym klopie lezaka 3 tygodni niespuszczany sedes

tam jest miejsce dla takich srageti, lipedzie, salowe, szczerbate owsiki.w sedesie lezaka osranym 3 tygodnie niespuszczany sedes

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Są siebie warci 🧐

Elka kiedyś napuściła na mnie Moona, bo hejtował mnie i moją matkę, a ta widząc to, napisała, że musi z nim pogadać na priv i lajkowała jego hejterskie wpisy. A nie pamięta, że ją też hejtował, jej małolata i dzieci. Od tego czas jakoś nie mam dobrego zdania o niej. I te telefony Mooona do niej, chwalenie się, że proponował jej stukanie. Dramat 🤓😄

Za mocno ci forum weszlo. Toteż Zgłoszone.

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Są siebie warci 🧐

Z Elki jest wyjątkowo paskudną osoba. Obsmarowała mnie na nerwicy, że niby flirtuje z namiotowcem a dzień wcześniej z moonem, więc napisałam gorzką prawde na nerwicy o niej, to malowaniec dostał konwulsji i białorycerzykkwać zaczął. Niezły kabaret, potem poszłam spać a widzę, że bełkot jazgot i ekscytacja dalej trwa✨💦. 🪰 

Przed chwilą, Traffic Lights napisał:

Z Elki jest wyjątkowo paskudną osoba. Obsmarowała mnie na nerwicy, że niby flirtuje z namiotowcem a dzień wcześniej z moonem, więc napisałam gorzką prawde na nerwicy o niej, to malowaniec dostał konwulsji i białorycerzykkwać zaczął. Niezły kabaret, potem poszłam spać a widzę, że bełkot jazgot i ekscytacja dalej trwa✨💦. 🪰 

Co ma jedno forum do drugiego?🤦 Nudzi się jej, więc szuka uciech na dwóch forach ciągle w telefonie. 

Ja dopiero wróciłam od rana do domu. Jestem głodna, zmarznięta ale szczęśliwa 😄

1 minutę temu, Traffic Lights napisał:

Całą noc i cały dzień tu nawala i się ekscytuje, a ja mam z niego i jego przyduupaski bekę. Chorzy ludzie. 💦🤡

Bekę, to mamy tutaj z ciebie i z twojej bliźniaczki. Na nerwicy też by tak było, ale tego już się nie dowiemy, bo twoja kariera zakończyła się szybciej, niż na dobre zaczęła. Kilku wpisów wystarczyło, żeby wyłapać bana.

3 minuty temu, Traffic Lights napisał:

Przypomnieć ci twój post na temat elki? Nie będziesz musiała zmyślać. Elka miała dostać bana, ale zaszła pomyłka i dali tobie 😂

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Co ma jedno forum do drugiego?🤦 Nudzi się jej, więc szuka uciech na dwóch forach ciągle w telefonie. 

Ja dopiero wróciłam od rana do domu. Jestem głodna, zmarznięta ale szczęśliwa 😄

Chodź to Cię ogrzeję. 🩷 mam cieplutki kocyk, ciastka, herbatkę i kotlety mielone pozyskane od Mamci. 🌹

Chodź to Cię ogrzeję. 🩷 mam cieplutki kocyk, ciastka, herbatkę i kotlety mielone pozyskane od Mamci. 🌹

Zrobiłam sobie herbatę gorącą i mam sałatkę oraz ciasto w pracy dostałam 🤓😚Więc będę jeść. 

2 minuty temu, Traffic Lights napisał:

ona ma bunie do ogrzania sie, ktoremu ssie na ambonie jak pojeebana

Zrobiłam sobie herbatę gorącą i mam sałatkę oraz ciasto w pracy dostałam 🤓😚Więc będę jeść. 

Hihi… smacznego. 💋🥀 Tatuś dziś mi słuchawki Bosa sprezentował, więc potestuję. 💦

11 minut temu, Traffic Lights napisał:

Witam serdecznie.

apeluje o zabranie z forum kafeteria użytkownika Elcia, gdyż obelżywe treści ciągle publikuje, obraża i donosi co się tu dzieje (jakby to kogo obchodziło). Prostaczka i wieśniara mająca się za nie wiadomo kogo. Nie zmyślam, każdy kto wchodzi na Kafe ten wie. Zabierzcie ją tu i żeby tam nie miała wstępu. Żegnam.

Gina. Twój post o 4 w nocy na nerwicy.  Coś już sobie przypominasz?

• Haha 2

Nie mam reakcji Gina 😉Jutro się poprawię. 

A tam, reakcje to tylko reakcje… liczy się to, co w sercu. 🩵

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Witam serdecznie.

apeluje o zabranie z forum kafeteria użytkownika Elcia, gdyż obelżywe treści ciągle publikuje, obraża i donosi co się tu dzieje (jakby to kogo obchodziło). Prostaczka i wieśniara mająca się za nie wiadomo kogo. Nie zmyślam, każdy kto wchodzi na Kafe ten wie. Zabierzcie ją tu i żeby tam nie miała wstępu. Żegnam.

Gina. Twój post o 4 w nocy na nerwicy.  Coś już sobie przypominasz?

Walisz sobie do tego czy co? Bo nie rozumiem. Prawdę napisałam. 

• Haha 2

ja nie zazdroszcze, jakis seba łysawy fan anime dziefczynek walikoń swinski blond dziedzko nadpobudliwe jak bicosernik z ryjem jak budyn

Edytowano przez WhySuchSzlora

Hihi… smacznego. 💋🥀 Tatuś dziś mi słuchawki Bosa sprezentował, więc potestuję. 💦

Zazdroszczę ☀️🤗

Ja nawet będąc na swoim i już starszą panią, zawsze dostawałam coś na dzień dziecka. Siostry oczywiście też 😄

Zwykle tata robił przelewy, żebyśmy sobie coś kupiły i nigdy nie dał kasy do rąk. Jako małe dzieci, zawsze były paczki, bilety do kina, wyjazd na wycieczkę.

Dbaj o ojca i kochaj go 🤗

ja jestem pieknym chlopakiem

przez te saunowanie, treningi na basenie i spanie w namiocie wypieknialem

no i mam zajeebiste kosmetyki i olejki

w koncu sie sobie podobam

3 minuty temu, Traffic Lights napisał:

15 godzinę hejtuje i spamuje forum, jakby kogoś to interesowało, a nie tak dawno matoł sam obrażał Elke 🤦

5 minut temu, Traffic Lights napisał:

Już mówiłaś, że kilku osobom otworzylas oczy 😂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się