Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valkiria74

pomocy!!

Polecane posty

Gość valkiria74

witajcie.jak sadzicie czy mozliwe jest aby w ciagu tygodnia moc powiedziec ze chce sie byc z ta osoba juz do konca zycia???mi sie wlasnie takie cos przytrafilo lecz sama juz nie wiem bo czasami sie gubie.dlugo bylismy sami tzn w nieudanych zwiazkach i tydzien temu poznialismy sie na necie ,juz sie widzielismy i chcemy byc razem na dobre i zle czy to mozliwe?czy ktos z was tez tak mial?prosze poradzice mi i dziekuje z gory

Gość just me 29
według mnie niemożliwe

Gość Siedem dni
? Zastanów się nad tym, co napisałaś :)

Gość romantyzja
moze to ten wlasnie na cale zycie ten jedyny , szansy nie mozna odrzucac.

Gość leeeeeeeeejlaaaaa
wszystko jest mozliewe :) dajcie sobie czas na przekonanie sie o tym powodzenia

kiedyś bym Ci powiedział ze niemożliwe ale teraz myślę że wszystko jest możliwe

życie niesie za sobą tak wiele niespodzianek, każdego dnia... wszystko jest możliwe ;-) mi wystarczyła tylko chwila...

\"witajcie.jak sadzicie czy mozliwe jest aby w ciagu tygodnia moc powiedziec ze chce sie byc z ta osoba juz do konca zycia??\" to możliwe... a nawet bardzo częste... nawet i po 10 minutach mozna to powiedzieć... słowo klucz w cytowanym zdaniu to słowo \"powiedzieć\"... bo ludzie duuuuuużo mówią... często nawet wierzą w to co mówią... a świstak siedzi i zawija... i tak dalej i wygłoszenie serenady opiewającej pragnienie zostania z kimś do końca życia juz o tygodniu, może sie skończyć już po miesiącu elegią o zmarłych marzeniach :D:D

Gość wirówka z marcheewka
mi moj chlopak powiedzial ze mnie kocha zanim jeszcze mnie zobaczyl, jestesmy 2 latka razem, dalej mi to mowi, sam stwierdzil ze to byla inna milosc bardziej zauroczenie, za szybko to powiedzial, ale wszystko jest mozliwe, poznalismy sie przez net, ale bardzo w to niewierz, faceci to gadaja co im slina na jezyk przyniesie