Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziob

BOJE SIĘ LECIEĆ SAMOLOTEM!!!! JAK TO JEST????? BĘDE LECIAŁA PIERWSZY RAZ .......

Polecane posty

Gość joluśśś
tylko nie booom :D

loty sa okropne,bardzo boje sie latac :( pierwszy lot caly przeplakalam :( byl nawet kiedys moj topik o lataniu :(

Gość Mijunio
Bip spokojnie, wyluzuj, jak sie zdarza katastrofa to wszystko trwa zazwyczaj krótko i nic sie nie czuje, nawet nie zdążysz pomyśleć i będzie booom ;) ale jaka piękna tragedia ;););)

Gość spoko luzak z Anglii
ja latam do Londona i sie nie boję bo Angole mają najlepszy sprzę na swiecie i wogóle najlepsi są :classic_cool:

Gość lubudubu
nie ma sie czego bac. dla mnie latanie jese super przyjemne, wlkasciwie start i ladowanie reszta to nuda. chyba, ze na lota dalekodystanswych to mozna sobie filmy poopgladac, ale zazwyczaj sa denne. a poza tym komu chce sie ogladac przez np. 12 godzin. wez wyluzuj, jak masz duzy stres to sobie wez cos na uspokojenie. tylko nie spij sie jak niektorzy robia

oooo nie, nic nie jest lepsze niż sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

pierwszy lot juz byl ioficjalnie stwierdzam, ze sie boje latac!!! :p

"Jest s t r a s h n i e !!!" straszne to jest takie pisanie :-o latanie samolotem to sama przyjemność, nie ma czego się bać :) przy dobrej pogodzie te widoki rekompensują cały strach.

Gość kocham latac
Ja okrutnie balam sie pierwszego lotu, bo mam lek wysokosci. Przez lotem mialam nogi jakz waty zupelnie jak przed matura, mialam uczucie ze odmowia mi posluszenstwa i splyne na ziemie. ale kiedy weszlam jzu do samolotu poczulam sie dobrze. Kiedy samolot wystartowal mialam oczy pelne lez ze wzruszenia i wrazenia. Ten ped i to ze nagle, lekko jak piorko nie jak wielotonowa maszyna unosisz sie w gore. Lecialam jeszcze kilka razy i jeszcze zapowiada sie na o wiele wiecej - i za kazdym razem czuje to samo - szczescie nie do opisania. Mysle ze warto nastawic sie jak na przygode. Moze byc czasem klopot jesli masz porzadny katar czy zatoki. raz lecialam chora i myslalam ze mi cos w uszach popeka, ale nie przestalam nawet o jote kochac latac. polecam goraco.

Gość dziobie
strasznie jednak było? Też tak twierdzę :-) za kilka dni lecę i nie śpię od miesiąca albo dłużej, to nie jest mój pierwszy lot, a boję się jeszcze bardziej.. hmm.. jeszcze ta katastrofa ostatnia w Polsce.. ja chyba nie wsiądę! Już teraz, gdy o tym piszę, mam mokre ręce.. nie rozumiem, jak można to lubić...