Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samanta_20

wynik testu

Polecane posty

witajcie, zrobiłam dziś arno test ciążowy ( mocz) wyszła jedna kreska a druga była baaaardzo blada ledwo widoczna... ( mówie to u tych 3 min po których należy odczytać test) teraz minęlo juz ok 1 h i patrze na test a tu ta blada kreska jest ciut bardziej widoczna ale dalej słaboo, okres powinnam dostać za tydzień... jak myślicie czy ta blada kreska- ledwo widoczna - jak ją mam interpretować...? pozdrawiam

Gość ratujcie
Tak własnie miałam ja,7 dni przed @,druga kreseczka była bardzo słabo widoczna,dzisiaj moja córka ma 8 miesięcy.

widoczna kreska powinna oznaczac ciążę, ale lepeij za te 7 dni powtórzyć test ;)

Gość tttttttttttttt
myśle że to ciąża

Ja miałam tak samo. Tydzień przed spodziewanym okresem zrobiłam test wyszła blada, prawie niewidoczna druga kreska. Tydzień później wyszły widoczne kreski. Gratuluje.

dzięki Wam dziewczyny za odezw... ta kreska jest naprawdę bardzo słabo widoczna trzeba było sie wpatrzeć... nie wiem czy sobie cos wmawiam czy nie... okres powinnam miec dopiero za tydzień... a test zrobilam poniewaz w tym miesiacy duzo współżyliśmy był to stosunek przerywany ale bez żadnego zabezpieczenia i od paru dni było mi żle, mdło no i tak mnie to skusilo zeby wykonać test... ale z drugiej str. jakbym była w ciąży to na objawy to za wcześnie...

Gość tttttttttttttt
a gdy by była? co w tedy?

mój partner zawsze kończy na czas... ale wiem wiem zawsze może się coś wczesniej przedostać... a może to tez wina testu... kupilam kiedys większą ilość ( przez allegro) może nie są one najlepszej jakośći... czułość byłą od 20...

za każdym razem jak coś zjem robi mi sie mdlo i niedobrze... ale przeciez to byłby zupełny początek... wiec na objawy za wczesnie... !!!

No to raczej nie jest wina testu. A co do kończenia na czas to hmm, może się nie wypowiem. Ale jak coś to i tak musisz powtórzyć test za kilka dni. Czułość 20 to normalna. Większość testów ma 25.

wiem po sobie, że jak zaczęłam podejrzewać ciążę nagle zaczęło mnei mdlić :) ale tak chyba działą psychika :)

a pozatym w ostatnich dniach przytyło mi sie troszeczke 0 mimo iż dbam o linie i pilnuje diety... nie dużo bo niespełna 1 kg ale to zawsze coś... ale znowu mowi rozsądek że przeciez tonapewno nie spowodowane ewentualna ciążą!!! sama juz nie wiem- mam mętlik w głowie... a palę paiperosy dlatego też ten test bo nie chcialabym zaszkodzić...

Ja ci powiem tak, ja jeszcze nie wiedziałam, ze jestem w ciąży. Mimo, że się staraliśmy a ja już śmigałam do ubikacji. Może tydzień po zapłodnieniu, może półtora już mi się tak działo. A mdłości, hmm. Może to trochę wmawianie. Ale jeśli test taki wyszedł, to raczej możesz się już zacząć cieszyć.

a z tym onczeniem na czas to fakt- lepiej sie nie wypowiadać :) a stosunek przerywany bez zabezp. stosujemy dość dawnoo...:)

jeszcze nie bede sie cieszyć... bo ta kreska byla bardzo blaada ledwo widoczna a wrecz trzeba bylo sie mocno wpatrzec zeby ja zobaczyć... ciagle mysle ze z tym testem cos nie tak...

Hehehe, ja jak zrobiłam to pierwszy test to zastanawiałam się czy coś mi się przewidziało czy nie. A potem kilka dni potem już była lepsza kreska, a dniu spodziewanej miesiączki, bardzo widoczna. Co do przerywanego, nie wierzę, że zdrowej parze w końcu się nie uda. Wskaźnik Pearla w końcu jest wysoki. Co do testru to możesz kupić inny lepszy i zrobić za dwa dni. Bo beta podwaja się średnio co dwie doby.

chyba tak zrobie.. powtórze test w piątek i zobaczymy co wyjdzie... ale jakos tak nie chce mi sie wierzyć.. :) z drugiej str tak sobie mysle ze to nawet z awczesnie na wykrycie ciazy przez test... chociaz juz sama nie wiem niby wykrywaja ciaze juz 6 dni po zapłodnieniu

Niby, sama tak myślałam i zrobiłam test. I wynik był taki jak mówię, że sama się zastanawiałam czy sobie wmawiam czy nie. Ale zobaczył mąż i stwierdził, że on też widzi. No to wtedy trochę uwierzyłam. Ale raczej jestem pewna, że kreska się wzmocni :)

moonisia i jak bylas w ciazy czy nie...? mnie jest poważnieniedobrze... staram sie nie wmawiac sobie nieczego bo tak jak pisalam o dziecko sie nie staram...

a jak przygotowania do świąt... bo to juz tak blisko... chcialabym wiedziec co i jak- byłby niezły prezent dla rodzinki na święta... hihi ... :)

Ja czekam na wigilie, bo wtedy dowie się reszta rodziny. Narazie wie tylko moja mama z tatem i rodzice i rodzeństwo męża. Także chyba będą mieli miły prezent.

u Ciebie to napewno bedzie miły prezencik pod choinkę... dobry czas na ogłaszanie nowin :) a w którym tygodniu jestes?

samanta powtórz test za jakiś czas ale przypominam ci że wiarygodny wynik jest w czasie podanym przez producenta (np. po 3, 5 min) a nie po godzinie czy dobie - wtedy na test mają wpływ czynniki z otoczenia i wynik nie jest miarodajny