Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samanta_20

wynik testu

Polecane posty

Ale na teście przecież miała kreskę, przed upływem czasu podanego przez producenta, a potem tylko się wzmocniła. OD OM jestem w 10 tygodniu.

kreska była \"baaaardzo blada ledwo widoczna\" więc lepiej powtórzyć test za dzień dwa lub zrobić teraz ale innej firmy niż oglądać stary po godzinie

canberra w czasie 3-5 min byla bardzo słabo widoczna kreska tak jak pisałam- wiec nie\"napalam\" sie na ciążę... powitórze test za 2 dni i zobaczymy... nie wpatruje sie w ten test po godzinie tylko spojrzalam i byla wyrazniejsza ale równiez słabo widczna!! no to gratulacje 9 tydzien to już sporo... :)

Gość u mnie dwa razy tak byo
bardzo bardzo słaba kreska i to po dniu spodziewanej miesiączki i CIążA. Mój lekarz zawsze powtarza, że nie ważne czy słaba czy nie jak jest to znaczy, że jest ciąża.

no to tym bardziej zaczynam sie zastanawiac czy tpo ciazga czy nie... z niecierpliwościa poczekam 2 dni i wykonam drugi test...

Gość jeśli pobolewa Cię
podbrzusze to jak najbardziej:)

Gość PRE-TEST
A ja zrobiłam test 7 dni przed terminem @ i wyszedł negatywny. Mimo to czuję, że jestem w ciąży :) A pobolewanie to normalna sprawa.... Chyba, że towarzyszy mu jakieś plamienie.

Gość jeśli pobolewa cię
powiem wam tylko tyle, że przeczucie mówi więcej niż jakieś testy, naprawdę:)

Gość jeśli pobolewa cię
to może oznaczać, że jednak nie jesteś w ciąży choć oczywiście niekoniecznie, ale jest coś takiego jak kobieca intuicja, która podpowiada coś nawet wbrew zdrowemu rozsądkowi;)

tak troszkę to mi sie wydaje że może to ciąża, te ciagle sytuacje ze mi niedobrze, ten test.... ale nie chce się tak jak mowilam \" napalać \" :)

Gość PRE-TEST
Nie wiem, czuję to... Po prostu czuję :) Właśnie troszkę pobolewa mnie brzuszek na dole ale jakoś inaczej... No i cycuchy jakieś obolałe się zrobiły... :) Robie test w Wigilje :) No chyba, że wcześniej nawiedzi mnie @. Ale nie sądze...

Gość ja mialam baaaardzp slabo
widoczno kreske i ciaza byla... jesli test sie myli to raczej NIE wykazuje ciazy, ktora jest....skoro jednak test domowy cos wykazal to beta hcg z krwi wykaze na pewno. Idz jutro pobrac krew, pojutrze najpozniej bedziesz wiedziala.

Gość jeśli pobolewa cię
ja nie miałam ŻADNYCH objawów, NIC rozsądek podpowiadał mi, że nie jestem w ciąży, a jednak byłam - tak jak czułam to wcześniej, wiedziałam, że uda mi się w tym cyklu, po prostu wiedziałam to:) a test zrobiłam tylko dlatego ,że rozchorowałam się i miałam obawy przed wzięciem leku, bo przecież starałam się w tym cyklu i coś mi podpowiadała intuicja, ale nie miałam najmniejszego objawu;)

Gość PRE-TEST
Samanta - i co robiłas test? Jaki wynik? Pochwal się tu szybko!!! Na pewno dwie kreseczki. :)

Gość jeśli bdziesz w ciąży
to sama będziesz tym widzieć bez testów kobieca intuicja w tej kwestii jest naprawdę niezawodna;)

sama juz nie wiem, tak mysle moze za wczesnie na wykrycie ciazy @ mam planowo dostac w pon czy wtorek... mam teraz metlik w głowie...:/

myslisz...? że intuicja bedzie tutaj niezawodna...?? zobaczymy czy @ przyjdie planowo... dzis czułam delikatne pobolewanie...

Gość nie no to bez sensu robisz
te testy już teraz:O po co? do poniedzialku czy wtorku jeszcze sporo czasu ja to się zawsze dziwię, że dziewczynom nie szkoda kasy i nerwów na robienie testów:O po co??? poczekaj do dnia miesiączki