Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violettt

JUTRO IDE ZMIENIC TABLETKI

Polecane posty

Gość violettt

dziewczyny poradzcie cos. pewnie z doswiadczenia wiecie jakie tabletki maja mala dawke hormonow sa bezpeczne i nie obnizaja tragicznie libido. ja biore od roku novynette czuje sie po nich ok ale bardzo obnizyly mi libido. juz nie pamietam nawte kiedy ostatnio kochalam sie zmoim facetem:( to staje sie meczace dla m,nie i dla niego wiec postanowilam w koncu cos z tym zrobic. wiem ze tabletki to indywidualna sprawa ale moze wiecie ktore ciesza sie najlepsza opinia.

Gość a ja polecam
yasminelle - zero skutkow ubocznych biore ponad rok i spadek libido mialam tylko w jednym poczatkowym miesiacu a potem bylo super

Gość star99
ja tez biore novynette,juz prawie rok i miewam silne bóle głowy.równeiz zastanawiam sie nad zmianą,ale nawet Yasminelle ma wieksza dawke hormonów...wiec nie wiem,na jakie.lekarz coś Ci pewnie dopasuje,to jego rola,a nie Twoja:)

ja bralam diane (libido super), potem harmonet - totalna porazka, teraz triodeen (inna nazwa to tri-minulet - 3 fazowe) i jest troche lepiej, jednak nadal szukam czegos lepszego... ogolnie jest powiedziane, ze 3 fazowe tabletki sa lepsze, bo zawieraja 3 rozne dawki hormonow, co niby jest naturalnie dopasowane do cyklu...

ginekolog Ci dobierze tabletki, nie TY sama. kazde tabletki inaczej dzialaja na dany organizm wiec opinie duzo Ci nie pomoga bo moga nie byc przydatne w Twoim przypadku