Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jeremis

Polecam świetną ginekolog z Bielska-Białej

Polecane posty

Dr n. med. Agnieszka Zemanek-Wojnowska, ul. Zajadowa 21 (os. Karpackie), tel. 608630668, przyjmuje we wtorki od 16:00 do 18:00 i w czwartki od 17:15 do 19:15. Termin można też uzgodnić telefonicznie. Jak ja szukałam o niej info to wystarczło, że wpisałam w googlach jej imię i nazwisko i wypadły mi też inne medyczne strony z jej namiarami, można spróbować. Pozdrawiam!

Gość Oooooo...
Właśnie jestem między jedna wizytą a drugą i jestem coraz bardziej zadwolona z tej ginki :) Fajna babka ;) Tak mi delikatnie wczoraj zrobiła usg że nic nie bolało dla kontrastu z dr L.gdzie wiłam się z bólu.

Witam! Jestem ciekawa, czy ktoś doda jeszcze swoje opinie nt. wizyt u p. Zemanek? Mam nadzieje, że Ooooooooooo dasz znać co i jak:). Pozdrawiam.

Witam! Właśnie wczoraj znalazłam stronę internetową dr. Zemanek. Może się przyda osobom, które będą chciały coś więcej się dowiedzieć. Pozdrawiam!

Sorry, ale ze mnie gapa, nie podałam adrsu tej strony: www.wojnowscy.pl Bycie w ciąży nieźle mnie rozkojarza. Pozdrawiam!

Gość atakasobie
A czy zna ktoś doktora Szymale? I ewentualnie mógłby się wypowiedzieć?

Gość asiok78
hej!! Jeremis czy znasz aktualną cenę wizyty u tej pani doktor i gdzie pracuje w jakich szpitalach, bo piszesz tylko o onkologicznym. Czy przyjmuje gdzieś na kasę chorych?

asiok78 - Cześć, co do ceny za wizytę prywatną to kosztuje 50 zł, z ubraniem jednorazowym 55 zł. Usg też 50 zł, z tym, że czasami cene pani dr ustala indywidualnie - zależy od częstotliwości wizyt, itp. Stąd to wiem, że w moim przypadku i mojej teściowej tak to działa. Co do miejsc pracy, gdzie pracuje dr Zemanek, to jest to szpital ma Wyspiańskiego, szpital onkologiczny, Teksmed na terenie Fiata. Na jej stronie internetowej www.wojnowscy.pl znajdziesz dokładne info. Nie wiem czy przyjmuje gdzieś na kasę, ale jak ma dyżur w szpitalu, a coś się dzieje, to zaprasza wizytę w ramach swego dyżuru. Także jesteś pod stałą opieką:). Śmiało możesz dzwonić - przerabiałam to na sobie:). Pozdrawiam!

Jeremis witaj :D madu to ja Ooooooo... - tylko zaczerniona juz na stałe na forum :) jestem bardzo zadowlona z p dr Zemanek :) Dzis ide na kolejne usg, jeszcze 2 mnie w tym miesiącu czekaja.To chyba pierwszy lekarz w moim życiu do którego lubię chodzić. Badania hormonalne wyszły mi takie sobie i myślę, że bez niej mialabym totalną załamkę - a z nia czuje się spokojniejsza bo wiem że jestem w dobrych rękach i ona mnie z tego wyciągnie jesli tylko będzie mogła :) Jakbym została z dr L - to bym sie nastepny rok woziła z pomieszanymi hormonami nawet nie będąc tego świadoma. Nie wiem jak mam ci dziekować za polecenie jej 🌻

Witaj Madu, ja dziś też byłam na wizycie z mężem, moze sie widziałyśmy, tylko sie nie znamy. Dzisiaj były tłumy, nie pamiętam kiedy az taktłoczno było. Zajęliśmy chyba za dużo czasu:), ale jak zawsze pełna kompetencja. ja jestem na końcówce ciąży i już wkrótce sie rozpakuje. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje, że pogadamy jeszcze w tym wątku. Pa.

no nie mów że to byłaś ty w tym sweterku w paski czarno białe?????:D Kurcze jesli to Ty to przysiegam, że sobie własnie tak pomyslałm że ciekawe czy to nie Jeremis z tym brzuszkiem :) :) Jesli to wy - to ja byłam po was (brązowe wlosy, czarny sweterk i dżiny ), jak weszłam do poczekalni to była tylko jedna para - pani z brzuszkiem z męzem. I faktycznie 40 min czekałam na wizytę :P Myślałam, że jajo zniosę (a mam co znosić bo owu blisko a pecherzyk 18 mm ;) ). Potem zrobił się niezły tłok, ale ja juz pare razy trafiłam na taki dzień u naszej ginki gdzie nie było jak szpilki nawet wsadzić. jeśli to byliście Wy to miło was poznać :) i po minach z ktorymi wyszliście wniskuję, że wszystko gra i dzidziuś ma sie dobrze :) pozdrawiam :)

Madu - tak to my byliśmy:), ja też Cię pamiętam! Ale fajnie. No to już wiesz, jak wyglądamy, my fun klub pani doktor:). Przepraszam, że musiałaś tyle czekać, my zawsze mamy tam jakieś długie posiadówy, a nie gadamy wcale o pierdołach:). Poprostu tak jakoś schodzi. A Mały ma się dobrze, najważaniejsze, ze zdrowy, waży 2900 g więc nie jest z niego taka chudzina. Pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieję, że zgadamy się ponownie na tym topiku:). Miłego dnia.

Witam! Jeremis, fajnie, że założyłaś ten topik, wypowiedziałm się już na innym tu na Kafe, ale tu też powtórzę: dr Zemanek to lekarka faktycznie z klasą:). Polecam, korzystam i nie zamienie na "lepszy model":) Pozdrawiam!

Jeremis - kuuurczę :D szkoda, że nie wiedziałam że ty to ty bo bym ci osobiście podziekowała za polecenie tej lekarki 🌻 w czwartek smigam na kolejne USG :) mewa :) też jej nie zamienię!! :)

Tzn. jak do tego czasu sie nie rozpakuję:) Może się spotkamy! POZD.

Witaj Mewa80 - cieszę się, że jesteś zadowolona, a z tym modelem to fajnie brzmi:). Życze dalszego zadowolenia z wizyt:). POZD.

No Jermis to mam nadzieje, że do zobaczenia !:) trzymaj się tam w cieplutko w całości póki potrzeba. :)

Madu, Jeremis - może mnie tez uda mi się Was spotkać przed gabinetem dr Zemanek. Umówimy się na jakiś znak rozpoznawczy:) POZD.

Gość scholes
witajcie, dzisiaj byłam na pierwszej wizycie u dr Zemanek i musze powiedziec, ze podzielam wasze opinie-delikatna, rzeczowa przy tym bardzo kontaktowa i sympatyczna. gabinet super-hiper czysty. jednorazowe spoódniczki to fantastyczny pomysł. ceny powiedziałabym - rynkowe - ani super niskie ani ekstremalnie wysokie. polecam! a dodam, że ginekologów w bielsku odwiedziałm juz blisko 10 wiec mam porównanie :) pozdrawiam!

Scholes - Witam cię serdecznie i ciesze się, że jestes zadowolona! Często tu zaglądam, czuję się odpowiedzialna za ten topik, i cieszy mnie każda zadowolona z usług dr Zemanek osoba. Pozdrawiam!

Jeremis ja też umówiłam się do Pani doktor Zemanek-Wojnowskiej na przyszły tydzień. Na razie po kontakcie telefonicznym sprawia wrażenie bardzo miłej, mam nadzieję że nareszcie trafię na odpowiedniego ginekologa i fachowca bo przymierzam się do dzidziusia! Pozdrowienia i dziękuje

Nina29 - witam, mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona z kompetencji pani dr i dolaczysz do fun klubu, zapowiada sie Wasza dluzsza wspolpraca, skoro przymierzasz sie do dzidziusia. Rowniez serdecznie pozdrawiam, ja sie juz bede rozpakowywac i mam nadzieje, ze pod okiem dr Zemanek.

Jeremis kochana - przemiło było cię wczoraj poznać :) 🌻 mocno trzmam kciuki za Ciebie i Maleństwo dziś!! Życzę lekkiego porodu! Daj znać jak się juz pozbierasz i przyjdź pochwalić się synkiem!

Gość Jere

Cześć Madu - mi również było miło Cię poznać, szkoda, ze tak krótko mogłyśmy pogadać. Ja jestem jeszcze w dwupaku i jakoś mało się stresuje tym porodem, ale \"przyjdzie kryska na Matyska\". Pewno zacznę panikować w szpitalu, ale tak, zeby nikt nie poznał - to będzie cierpienie wewnętrzne. Póki co to do 14 mam jeszcze trochę czasu i skoczę do fryzjera:). Serdecznie Cie pozdrawiam i życzę Ci wszystkiego dobrego, a przede wszystkim spełnienia tego skrytego marzenia, dla któego odwiedziłaś ten topik:)