Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet po kursie NLP

i TY mądralo też możesz zostać kochanką!!

Polecane posty

Gość Facet po kursie NLP

Piszę do tych wszystkich „mądrych inaczej”, które z taką pychą i zajadłościa potępiają kochanki/ów – że one to nigdy, przenigdy, że absolutnie, nawet nie ma o czym mówić – one są wzorem cnót wszelakich, a ci co zdradzają to łajdaki i dziwki. Może uda mi się wlać trochę oleju do waszych tępych łepków… Jestem facetem przed 40, niedawno poznałem piękną, inteligentną kobietę po 30-tce, mężatkę z dwójką dzieci. Od razu mi się spodobała i postanowiłem ją zdobyć. Podszedłem do tego jak do wszystkiego co robię: inteligentnie i systematycznie, nie zostawiając nic przypadkowi. Zacząłem od przeczytania kilku podręczników o NLP i sztuce manipulacji a potem wziąłem się do dzieła… Stworzyłem dla niej wizerunek niezwykłego faceta, owianego nimbem sukcesu pracowitego biznesmena, wiernego męża i cudownego ojca. Przystojnego, dobrze ubranego, pachnącego, zadbanego, pewnego siebie i szalenie męskiego. Ale przede wszystkim zdobyłem ją emocjonalnie. Prowadziliśmy długie wielogodzinne rozmowy o wszystkim, o uczuciach, poezji, sztuce, filozofii ale również o sprawach codziennych. Okazałem się być nie tylko inteligentny i błyskotliwy, ale również bardzo rozważny, choć z odrobiną szaleństwa, zabawny i dowcipny, lecz stonowany i poważny kiedy trzeba. Byłem nieco tajemniczy, lecz również romantyczny i zaskakujący. Kwiaty, prezenty, ciągle komplementy rzucane mimochodem. Podkreślałem jaka jest wspaniała, cudowna, jakim jest wyjątkiem na świecie i jaki jestem szczęśliwy, ze los pozwolił się nam zetknąć. Przy mnie zawsze czuła się niepowtarzalnie, adorowana, oczarowywana, absolutnie wyjątkowa co najmniej miss świata. W jej oczach byłem najbardziej męskim, najbardziej pożądanym i najcudowniejszym facetem jakiego spotkała. Jak sądzicie, jak długo mi się opierała? Jak szybko zakochany w niej mąż stał się dla niej nudny i banalny – jak szybko „odkryła”, że to ja jestem prawdziwą miłością jej życia? Ona jest szczęśliwa ze mną jak nigdy w życiu nie była, przy mnie rozkwitła, stała się dumną, pewną siebie kobietą, wiele razy mówiła że niczego nigdy nie będzie żałować, nawet kiedy się rozstaniemy. Więc nie pieprzcie mi tu farmazonów… po prostu nie trafiłyście na swojego „idealnego”, bo inaczej tu byście śpiewały…

Gość jasne......
tylko kto by mnie chciał :P

\"Więc nie pieprzcie mi tu farmazonów… po prostu nie trafiłyście na swojego „idealnego”, bo inaczej tu byście śpiewały…\" --> a może właśnie trafiłyśmy, tylko że on jest naszym mężem?

Gość eeeeeeeee
hmmm...pierwsze co sie nasuwa to dupkiem jesteś :) Po wtóre to , że zdobyłeś jedną nie znaczy , że wszystkie :) Po trzecie NLP :D tylko manipulacja Cię w życiu czeka ? Po czwarte przykre, ze wykorzystuje się wiedzę do niecnych celów .

jesli ona nie zauwazyla twoich gierek to musiala bardzo chciec zeby ktos sie nia zainteresowal

Gość zabawny facet
:D:D:D:Dskoro muisz uciekac się do podręczników i manipulacji...cóż, zwaz jednak w sym zadufaniu, że ten ideał może byc po prostu moim mężem:)proste:)

Gość A z kim faceci zdradzają
Nie zdobyłeś jej tylko oszukałeś. To zupełnie co innego. :O

Gość mezatke musiales zdobyc
bo panienka by cie nie chciala

Gość Facet po kursie NLP
liczy się efekt, ona jest szczęśliwa, a w łóżku spełnia wszystkie moje zachcianki, ba! odgaduje je, zanim o nich pomyślę :P

Gość eeeeeeeee
oj człowieczku puchy marny :O

I co niby wynika z Twojej przechwalanki? Że jak jedna, to wszystkie? Czytał, czytał i nic nie zrozumiał....

Gość na stronie
hmmm...pierwsze co sie nasuwa to dupkiem jesteś :D no właśnie Po wtóre to , że zdobyłeś jedną nie znaczy , że wszystkie prosta prawda Po trzecie NLP tylko manipulacja Cię w życiu czeka ? manipulant ponosi skutki swej manipulacji, prędzej czy później, w rozmaitych formach Po czwarte przykre, ze wykorzystuje się wiedzę do niecnych celów . no cóż, kij ma dwa końce :D

Gość efekt powinien sprawić ci
małżonek rzeczonej pani :P To co piszesz świadczy tylko i wyłącznie o twoim wyjątkowym niedowartościowaniu i skrajnym sqrwysyństwie

Gość A z kim faceci zdradzają
Użyłeś kłamstwa, podstępu, oszustwa, manipulacji. To g ó w n i a n y sukces. To żadna sztuka. Użyłeś fałszywej monety. Nie jesteś mężczyzną. :O

Gość eeeeeeeee
:D:D:D:D:D

Ja wspolczuje tylko uposledzenia emocjonalnego.Zdrowi ludzie nie byliby dumni z rozbicia czyjejs rodziny. Autor twierdzi,ze kazda mozna zdobyc,a niestety,ale autor nie jest godzien pastowac butow mojego chlopaka wiec nie rozumiem dlaczego mialabym rzucic ksiecia dla pucybuta...

Gość Facet po kursie NLP
zdobyłem tą, bo ta mnie pociągała: była piękna i inteligentna - gdybym chciał zdobyłbym każdą, technikę mam już opanowaną do perfekcji... a wy głupie brzydule tylko możecie zazdrościć...

Gość pluplu
jestes zwykłym kłamcą i oszustem

Gość efekt powinien sprawić ci
zapłaczemy się na śmierć :D, :D, :D Swoją drogą co ona widziała w takim chamskim i zadufanym w sobie palancie?

Gość w zyciu bym nie chciala
ale nie byla TWOJA. to cos jak kradziez.

Gość pluplu
można tylko współczuc i tobie i kobiecie

Chyba to Ty troszke zakompleksiony jestes,bo pewny siebie facet nie musi sie znizac do oszustwa i manipulacji,aby zdobyc piekna i inteligentna kobiete.

Gość eeeeeeeee
to opuściłeś jeden rozdział :) To nie facet zdobywa kobietę :) to Kobieta pozwala się zdobyć :) oj Kaziu ...Kaziu jesteś nieprzygotowany siadaj dwója :)

Gość w zyciu bym nie chciala
dla mnie jestes dupkiem. a ona to jakas glupia dziwka jak cie chciala.

Autorze troche mi Ciebie żal, bo ta kobieta jest z Tobą za \"coś\" tzn kwiaty ,komplementy ,prezenty. SAM wpadłeś w pułapke ,bo prawdziwa miłość jest BEZINTERESOWNA , a tego nie uzyskasz manipulacją.

Gość 12312321321
hehehe i bardzo dobrze facet!! uwielbiam patrzec na iwdok rozbitej rodziny ;d