Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet po kursie NLP

i TY mądralo też możesz zostać kochanką!!

Polecane posty

Gość Madlena77
Buaha ha ha ha !!! Super temat, zwlaszcza fragment "przeczytalem kilka ksiazek" . No az teraz sie boje, zebys czegos o budowie bomby atomowej nie przeczytal, albo o zbiorowym przejeciu kontroli nad umyslami, bo swiat ulegnie zagladzie...

Gość zapytajkaaaa
kochani:P faceci pokursie takim sa przesłodszy tacy sztuczni.. widac ze czegos sie wyuczyli;) kwiatki, resturacje, diamenty itp a tu chodiz oto na ile znaja mnie:P np jaki kolor lubie wode itp:P a tu trza miec empaite i dobra pamiec:P i kochac by taki kazdy szczegolik pamietac:) a tego nlp nie uczy;)

Gość eeeeeeeee
Chłopczyku :) maleńki to jesteś Ty :)

Gość hihihahaha
TO KOBIETA WYBIERA MĘŻCZYZNĘ, KTÓRY JĄ WYBIERA :-) MĄDRALO :-P

Gość chyba niemłoda
Myślę, że każda przynajmniej raz w życiu była uwodzona :) Ale co to za przyjemność być uwodzoną przez byle portki. Jeśli już, to właśnie przez takiego, dzięki któremu można rozkwitać i czuć się absolutnie wyjątkową. Przez takiego, z którym można rozmawiać nie tylko o codziennych sprawach. Wielu atrakcyjnych ludzi spotykamy w życiu. Bardziej atrakcyjnych niż Ci dzięki, którym czujemy się kochani i potrzebni. Facet? Dla Ciebie wspomniana kobieta jest miłością życia?

Gość beeeeeeeeeee

CYT:\"nie ma kobiet nie do zdobycia! każda szanująca się pani domu, nawet ta wierna i bogobojna ulegnie, kiedy trafi na profesjonalistę \" Mówiłeś o tym swojej żonie?!?! :P bo jeśli nie to może ktoś inny Jej to powie....:P

Gość beeeeeeee
kobiety tez potrafią czytać...nawet podręcznki NLP :)))

Gość chyba niemłoda
Cześć Bez_torebki :) Spotkałam Cię kiedyś w Herbaciarni. Pamiętam, że lubisz bez torebki :)

Gość tak naprawde
facet tak naprawde g*wno sie nauczyles, skoro opowiadasz o swoich watpliwych "umiejetnosciach" kobietom na forum. Zalosny jestes Kazdy prawdziwy uwodziciel trzyma morde w kuble i prezentuje swoja wartosc czynami

Gość beeeeeeee
no wlasnie! bo strach jak sie tez nauczą :)

Gość grafoman
Hmmm... Z taką wyobraźnią to książki pisać, a nie na bełkotliwym forum się udzielać. Zawsze uważałem, że to forum sięga dna, ale tym razem zaryło zębami w muł i zakwiczało z bólu. Na "neuro" to się pewnie znasz - musiałeś się pewnie wiele naczytać, żeby tak wielkie problemy z osobowością wyleczyć do tego stopnia, żeby napisać na forum, ale z lingwistyką nadal masz problemy "łepku" jeden.

Gość Facet po kursie NLP
żenujące, jak wiele jest na tym forum kobiet które nie potrafią same myśleć, tylko powtarzają durnowate frazesy, dowartościowując się jakie to one niby mądre... jeden z durniejszych tekstów to ten, że "to kobiety wybierają sobie tego który je poderwie" - myślcie głową! nie cipkami... zarówno wśród kobiet jak i mężczyzn są podrywacze - tu jest równouprawnienie! znam setki przykładów, kiedy kobieta mówiła na dzień dobry: "daj se spokój stary, w ogóle nie jesteś w moim typie, nie masz szans", a uparty podrywacz jest teraz jej mężem... - to jest reguła, nie wyjątek! jeśli już macie cytować jakieś teksty, które nie wy spłodziliście - zastanówcie się, czy się nie ośmieszacie

Gość MAMAIZONA
Akurat jestem tak uwodzona i to jest piekne

Gość Facet po kursie NLP
no cóż - rozszyfrowaliście mnie :) podrywając piękną i inteligentną kobietę, zawsze narażamy się na ryzyko... że może okazać się ona najcudowniejszą istotą pod słońcem, ciekawą, niebanalną. a przy tym miłą, dobrą i kochaną...

Gość beeeeeeee
facet, ale co Ty chcesz udowodnic? ze kazdy moze poderwac kazda, jak sie naczyc z ksiazki NLP robic emojonalne kotwice ? daj se luzu, bo to smieszne. niestety zycie nie jest takie rozowe.

Gość Facet po kursie NLP
moja teza jest prosta - każda pinda, która tu się mądrzy, że ona nigdy nie zdradziłaby, jest głupia jak but cała reszta to przykład, że jak się chce, to można zdobyć każdą

Gość eeeeeeeee
chłopczyku:) Przeczytanie tekstu nie znamionuje jego zrozumienia :) Poczytaj trosze może pojmiesz jego zawartość . proszę bez wulgaryzmów :) żegnam i nie zaczepiaj mnie więcej :)

Gość Facet po kursie NLP
eeeee -> wiedzę maleńka, że cię zaintrygowałem :P już czujesz dreszczyk emocji? :)

Gość beeeeeeee
jasne jest, ze kazdego mozna uwiesc. tylko durnie sie zarzekaja, ze nigdy. ale problem polega na tym, ze nie kazdy kazdego. to dziala na "towary (zle slowo, ale wlasciwe w tym konkescie) z tej samej polki, co uwodziciel. na te z wyzszej nie podziala, zeby skaly sraly i zadne NLP tu nie pomoze. wiec "znaj proporcje, mocium panie" :)

Gość eeeeeeeee
hmm...nie chłopczyku :)

Gość Facet po kursie NLP
beeeeeee ależ całkowicie się z tobą zgadzam! nigdzie nie napisałem, że każdy każdego może poderwać! w końcu to, że ktoś przeczyta książkę kucharską nie oznacza że będzie świetnie gotował, natomiast jest szansa, że jeśli ktoś uwielbia gotować, to po przeczytaniu właściwych książek osiągnie arcymistrzostwo ;)

Gość beeeeeeee
no sie zgodzilismy. a swoja droga, jakbys przypadkiem wpadl na taki pantent jak kazdy moze kazdego, to daj znac. chetnie skorzystam :)

Gość Facet po kursie NLP
beeeeeeee tak na szybko nie da rady, własnych ograniczeń nie przeskoczysz - jeśli nie umiesz dodawać, nie przekształcisz macierzy do górnej postaci Heisenberga ale... wszystkiego się można nauczyć, jeśli włoży się w to dostatecznie wiele wysiłku, o sukcesie decyduje 10% talentu i 90% pracy

Gość beeeeeeee
po pierwsze: mam nadzieje, ze mnie nie obrazasz z macierza tego pana. po drugie ja mam wiele wiecej talentu. nie musialam dotad wkladac w to zadnej pracy. :) jedna tylko jednostka sie mnie opiera od lat, a innych musze noga z lozka spychac. a chce tylko jeeeeeeeeeeeeego. oj doloz moja, doloz ;)

Gość Facet po kursie NLP
beeeeee no to teraz dałaś - przecież faceta poderwać to jak splunąć! nadstaw mu dupeczkę nienachalnie, lecz umiejętnie i już jest twój

Nietrudno jest poderwac kobiete po 30 z dwojka dzieci,ktorej maz sie znudzil.Mysle,ze wiekszym wyzwaniem jest poderwac kobiete zakochana,ktorej mezczyzna daje wszystko zaczynajac od bzdur typu romantyczne kolacje,kwiaty diamenty a konczac na pelnym zrozumieniu i nieskonczonej milosci. Kto by ryzykowal utrate tego dla chwili watpliwej ,,przyjemnosci,, w ramionach podstarzalego bubka.