Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwany koleś

Dziewczyny. Dlaczego nie umieszczacie filmików lub zdjęć w jakimś wątku?

Polecane posty

Gość cwany koleś

Powinniście uwierzyć w siebie i robić jakieś zdjęcia nago z zakmazaną twarzą,żeby nie było. Albo filmy ze striptizem, z masturbacją. ODWAGI PANIE!! Już nie żyjemy w XIX wieku, jesteście pełnoprawnymi osobami!!! Nie dajcie się otumanić Giertychom i innym podobnym! :classic_cool:🖐️

Gość cwany koleś
Czyli nie potrafisz podniecić i nie masz co pokazać? Co z Tobą jest nie tak? Zaradzimy! Na pewno masz coś w sobie i jakiś atut. Pomogę Ci zminić IMAGE ,że będziesz SEXBOMBA!

Gość cwany koleś
Taka to na pewno nie jesteś. Ale po co kryć pewne naturalne słonności ;) Za ileś lat możesz żałować, że nie zrobiłaś paru głupich rzeczy :)

Gość cwany koleś
No dziewczyny. Odwagi!

tak jak napisała mmmmmmmm , nie chcę żeby ktoś marszczył sobie freda pod moje fotki :P :P :D :D pozatym na co nam takie cos ? ja tam potrzeby ekshibicjonizmu nie mam :P

Gość cwany koleś
Każda kobieta ma coś z ekshibicjonistki i przestańcie kłamać :O Widać to na plaży, widać to po tym jak kobiety się ubierają na codzień. Żadna z Was w worku po ziemniakach nie chodzi. Każda lubi podkreslic cycki, pupcię. I nie mówicie, że akurat takie ciuchy były w sklepie ,albo takie są wygodne :O Według badań 74 procent kobiet w wieku 18-30 chciałoby mieć sesję w PLAYBOY-u , także nie do mnie te kawałki, że nie chcecie się pokazać. :O

Gość cwany koleś
ja tam codziennie rano staję nagi - jak mnie Pan Bóg stworzył, w szeroko otwartym oknie i pozwalam panu Zdzisiowi, sąsiadowi spod czwórki, który wiecznie zabiegany przemyka szybko do pracy, napawać zmęczone oczy moim widokiem. Takie tam drobne szaleństwo:)

taaa i każda marzy o umieszczaniu ich w necie, żeby się pod nie 13 letni chłopcy spuszczali :O :O albo umieszczać filmiki o masturbacji :O oj chłopczyku powiem C jedno - nie wiesz czego chcą kobiety a badaniami sie nie podpieraj bo one przeważnie przekłamane są :P :P

Gość cwany koleś
Próba mikrofonu

Gość cwany koleś
A po co mam zamieszczać tutaj swój filmik? Każda kobieta lubi się rozbierać. Całą masę dziewczyn namówiłem na striptiz na kamerkach, wiele mi wysłało nagie zdjecia...

Gość cwany koleś
Zapraszamy odważne.

Gość srykjtduk
ja jestem sexy

Gość srykjtduk
176cm wzrostu, waga 63 pupcia 94, talia 62, biust 93 opalona blondyna długowłosa z zielonymi, ciemnymi oczami, niedługo prawniczka, wiek 25 lat, mężatka

Gość srykjtduk
ale mam silikony, ale sa super, doda odpada