Ikkunaprincessa 0 Napisano Grudzień 18, 2007 a wiecie ze muminki to bajka z finlandii??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapinkulta 0 Napisano Grudzień 18, 2007 kyllä :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ikkunaprincessa 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Terwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapinkulta 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Terve ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paradox Napisano Grudzień 18, 2007 a jak sie nazywali mama i tato Muminka jak Muminka jeszcze nie było na świecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapinkulta 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Mistä sinä olet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ikkunaprincessa 0 Napisano Grudzień 18, 2007 panna Muminka i kawaler Muminek:) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paradox Napisano Grudzień 18, 2007 ale Muminkami mogli byc dopiero jak sam Muminek zaistniał. To nie jest nazwisko tylko imie dziecka. To tak jakbys napisał/a że mama Jasia i tato Jasia zanim pojawił się Jaś nazywali sie panna Jasia i kawaler Jasia. A jak byli małżeństwem zanim pojawił sie Muminek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beeeeeeee Napisano Grudzień 18, 2007 a co robila mama muminka, zanim poznala tate muminka? bo on to przynjmniej pamietniki pisal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Temidek 0 Napisano Grudzień 18, 2007 a Mała Mi działała mi na nerwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A to jest tak Napisano Grudzień 18, 2007 Mama Muminka uczyła się prowadzenia domu i robienia konfitur i ciastek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Grudzień 18, 2007 buuuuuuuuka! a ja widziałam małą Mi:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZŻŹ Napisano Grudzień 18, 2007 Moja siostra kochała się we Włóczykiju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Grudzień 19, 2007 śniła mi się dzisiaj.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owłosiona hemoroida 0 Napisano Grudzień 19, 2007 kto to jest Buka? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ikkunaprincessa 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Moi !L apinkulta--> Anteeksi ! En puhu suomea :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2018 9rAVlHskBnFGGjzk3aQTbX2R Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach