Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość są tu takie mamusie

mam dziecko bez śłubu...

Polecane posty

Gość są tu takie mamusie

jeśli są tu takie mamy które nie mają ślubu z tata dziecka to zapraszam:)

Gość Klupss
Ja jestem.

Gość ja tez nie mam
a planujecie sie pobrac?

pewnie zaraz będę zjechana za to ale od soboty sie przyzwyczaiłam...mamy synka 3.5 tygodnia a ślub 30 sierpnia będzie.

Gość ja tez nie mam
ja wychodze za mąż w sierpniu, a dzidzius sie rodzi w marcu

my sie zaręczyliśmy 29 grudnia,w ciąży byłam w marcu...a ślub i tak miał być,,,no i będzie...z naszym synkiem jako gościem honorowym:)

Gość nie licz na to że ktoś się
przyzna :) tu króluje prawo dżungli :D

Gość czy to wazne
Ja nie mam,ale sie wypowiem :P Co ślub zmieni w Waszym zyciu?Ani ustatkowanie sie,ani nie pomoze w wychowywaniu pociech ani nie zapewni jemu dobrego,godnego zycia,ani milosci z Waszej strony. Slub to tylko dodatek,no chyba ze ktos jest zasranym katolikiem na 200% i do slubu chodzi z welonem jest dziewica..

Co ty pierdolisz ze ślub nie pomoże w wychowaniu dziecka!!!!!! Zastanów sie kobieto co mowisz!!!!!!! Dla mnie dziecko bez ślubu to wstyd i hańba!!!! P.S.-tak sie najeżdża na dziewczyny 18/19 letnie które wpadaja i pobieraja sie a wy jesteście starsze i co mądrzejsze??NIE!! Tak samo wpadłyście...........Wiec nie wiem czemu tak źle mowi sie o matkach nastoletnich

no właśnie o to mi chodziło...już obelgi i najeżdżanie. dla Twojej wiadomości moje dziecko nie jest wpadką,ale oczywiście Ty wiesz lepiej...

Gość elvirkaaaa
dziecko bez ślubu? to nie wstyd czy hańba ale ..rozsądny i bezpieczny wybór!!!!! to normalna sprawa w dzisiejszych czasach.

Gość co za paranoja
wilijeczka sory ale masz nie dzisiejsze poglady na NIE KTORE tematy jaki wstyd i hanba??????????????????????? nie zauwazylam ale kto tu najezdza na nastoletnie mamy?? uwazasz ze wzielas slub i jestes bardziej dojrzala od kobiet ktore zyja z partnerami z nie z mezami choc zwal jak zwal na jedno wychodzi

Gość czy to wazne
na takie posty nie zwracajcie uwagi... tez mam 18 lat,ale zupelnie inne zdanie na ten temat wiec nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka,jak bede miala stalego partnera i po kilku latach zapragniemy miec dzidziusia bo bedziemy mogli sobie na niego pozwolic(wzgledy finansowe) to tak tez sie stanie,dla mnie slub nie jest wazny,wazna jest milosc i teraz nie oplaca sie brac slubu taka rzeczywistosc,kolezanka mamy ma 29lat i 1,5roczne dzieciotko i mezczyzne z ktorym mieszka tylko dlatego,ze nie jest jej mezem bo w innym przypadku nie dostaliby kredytu na mieszkanie.. nie zwracajcie uwagi na niedojrzale posty innych 18latek ktore daly dupe pierwszemu lepszemu i teraz ich dziecko (biedna zreszta) wychowuje babcia bo one musza sie uczyc,odpowiedzialnosc..

Gość co za paranoja
wiem wiem konkubent:) ale naszczescie w moim kraju to partner i traktowani jestesmy normalnie jak podstawowa komorka spoleczne czyli rodzina

wypraszam sobie, bo my nie mamy slubu, chcemy sie dopiero pobrac jak wrocimy do Polski a nasz synek byl planowany!!! zadna wpadka!!! i nie widze w tym zadnego problemu ze nie mamy jeszcze slubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak poza tym to pokazcie mi ile kobiet idzie do slubu jako dziewice??? tak jak sie powinno!!!! papierek nic nie zmieni tak poza tym, tu i tak jestesmy traktowani jak malzenstwo

gosiaIrlandia:) niestety w naszym kraju-jak i na forum-roi sie od ludzi którzy maja swoje zdanie i wszystkich do niego przekonują-a jak jest nie po ich myśli to masakra po całości. ja jakoś nikogo nie przekonuje do życia bez ślubu czy odwrotnie ale mimo to obelgi sie mnie trzymają-w sensie od osób które mają inne zdanie na ten temat.

Gość czy to wazne
nie przejmujcie sie,zyjcie :) a inni niech maja sluby a potem sie rozwodza:)

Gość zona araba
ja tez nie ma slubu tzn mam i nie mam...poniewaz moj luby jest arabem i mnie bardzo kocha i ja jego tez naturalnie..i zeby mogl mnie dotknac:)..wzielismy slub w meczecie...taki slub nie wywoluje skutkow prawnych co oznacza, ze w swietle prawa nie jestem jego zona....cywilny i koscielny zamierzamy wziasc w 2009...chcialam w lato w 2008 ale wszystko juz zajete..zreszta mi sie nie spieszy:).....a nasza mala urodzi sie za 2 miesiace i tez byla planowana....

Ja tez nie mam ślubu:) Żyje od 12 lat w szczęśliwym związku, mamy 2 letnia córeczke i teraz znowu jestem w ciązy:) Ślub nie jest mi do szczęścia zupełnie potrzebny:p

Ja tez nie mam slubu.. a dziecko pojawiło sie...było wyczekiwane i jest bardzo kochane;)

Gość widac kto jest ze wsi
zabitej dechami - wilijeczka18 - w której zycie z kims bez slubu jest wstydem i hańbą. pewnie cie zninczowali za to ze wpadłas w tak mlodym wieku, bez przyszłosci perspektyw, zwalilas sie rodzicom na głowe, na siłe wziełas ślub bo przeciez tak wypada i teraz twój 18 letni MĄŻ strzela ci fochy bo na siłe zaciągnełas go do ołtarza i mieszka z tesciowa. ja mam 25 lat i jestem w ciąży. urodze w kwietniu a slub we wrzesniu. swiadoma decyzja. wpadłam, ale to dla nas nie problem bo oboje pracujemy, mamy mieszkanie itp. nie chciałam teraz wziąc ślubu żeby ni e isc z brzuchem do ołtarza, a co to za wesele jak mnie cały czas mdliło, zero alkoholu i udanej zabawy, ee

moim zdaniem w młodym wieku-18 lat i mniej-można mieć dziecko a nie mieć ślubu,tyle tylko ze trzeba tez mieć poukładane w głowie. nie brać ślubu na siłę bo tak wypada,albo rodzice każą. każdy ma swój rozum i te 18 lat do czegoś zobowiązuje, ze ślubem czy bez a dziecko trzeba wychować i kochać tak samo:)