Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tak mysle

Nie wiem czemu ale glupio mi wejsc do solarium....

Polecane posty

Gość czemu tak mysle

jestem ładną,normalną,zadbaną dziewczyną,ale wydaje mi sie ze te kobiety co tam pracują szydzą z innych...tzn myślą że są kims.. Jejku nie wiem skąd mam takie myslenie.. Moze to dlatego ze dzisiaj mam isc pierwszy raz do solarium:)

Gość czemu tak mysle
19 .

Może sądzisz, że nie poczujesz się jak \"stara wyjadaczka\"? ;) Że zrobisz coś źle albo sobie nie poradzisz?

Gość czemu tak mysle
Nie wiem skąd mam takie myslenie....po prostu nie jestem jakąś laleczką...tak jak większosc z tych pań w solarium....

Gość autorko nie dziwota
ze tak sobie myslisz. tE idioteczki w solariach to nadymane panienusie ,które myslą,ze jak pracują w solarium to są boskie,piekne i w ogóle w ogóle. No ale po zawodówce wszystko mozliwe! ha ha ! :D czego Ty sie krępujesz? idz smialooo! ;)

Gość bo to obciach
:o Normalny odruch 🖐️

Moja dobra kumpela pracuje na solarium i mi sie tam fajnie chodzi.Lubie isc nawet wczesniej zeby sobie z nia pogadac.Ale tak szczerze powiem...Dziewczyny pracujace na solarium bardzo malo tam zarabiaja(kolezanka pracuje w dobrym warszawskim solarium i zarabia 100 zl netto), siedza w tym goracu, bo czesto pomieszczenia sa nieklimatyzowane, przychodza eleganckie paniusie i wyskakuja z glupimy tekstami.Kiedys bylam swiadkiem takiej sytuacji: Wchodzi Kobieta ok.30, elegancka, pachnaca, zapisana na jakas tam godz.Musi poczekac 3 min.i juz ma pretensje,ze nie po to sie zapisuje, zeby czekac.W koncu idzie do pomieszczenia z lozkiem, za chwile wychodzi i pyta? Czy pani na pewno zdezynfekowala lozko? A moze Pani to zrobic jeszcze raz? A czy to lozko jest dezynfekowane?...Po wyjsciu znow...\"zaskarze to solariu, porobily mi sie plamy na szyji i dekoldzie, wy takie siakie\"i wyzywa moja kolezanke.Po krotkiej konwersacji okazalko sie ze babka 5 min. przed opalaniem wyperfumowala sie, a nie mozna przed opalaniem.Wisi tablica jak wol \"NIe uzywac kosmetykow z alkoholem i kwasami owocowymi\" A taka wielka Paniusia, wysmaruje sie nie wiadomo czym i pretensje.Kobietom pracujacym na solarium wcale sie nie dziwie za sa niemile.Wiecej przykrosci spotyka wlasnie je

Gość jumper
ja też sie balem jak cholera isc pierwszy raz ...ale przelamalem strach i gitara jest...teraz se niczego nie boje! :P

Gość to jest niby mało
Za siedzenie i od czasu do czasu włączanie i wyłączanie lamp?!Puknij się w głowę :O

Posluchaj.Anka(moja kolezanka,bede poslugiwala sie imieniem) zaczyna prace teoretycznie o 9.Musi przyjsc o 8, posprzatac,uzupelnic kosmetki, odbezpieczyc lampy itp.Zajmuje sie przyjmowaniem przysylek(kosmetykow do solarium), podpisywaniem wszystkich waznych faktor(to dosc odpowiedzialne zajecie), Co 10 min. lata i sprzata po kazdej klijentce, a niektore nawet wacikow do kosza nie wyrzuca, musi sama zmieniac baniaki z woda pitna, caly czas siedziec na miejscu i nawet nie ma kiedy zjesc, bo caly czas sa klienci.Konczy o 18, a wychodzi o 19, bo musi rozliczyc sie i wypelnic dokumentacje.Musi w dokumentach wynotowac kazde wlaczenie i wylaczenie lozka, na ile min itp.Pracuje dziennie 2 godz. wiecej za ktore jej nikt nie placi, poza tym ja nie chcialabym pracowac za marny 1000 zl. w takich warunkach.

Gość to jest niby mało
No to pomyśl za ile i w jakich warunkach pracuje np robotnik czy sprzątaczka,którzy mają na utrzymaniu rodzinę i ile za to dostają :O

Gość co qrwa jest
:O