Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła samotna mamunia

Na jaka pmoc mogę liczyć jako samotna matka??

Polecane posty

zakazują widzeń ojcu który ma wszystko w d**** nieodpowiedzialnemu nie kochającemu... czy Ty naprawdę nie rozumiesz? gdyby powiedział ze trudno jakoś to bedzie gdyby sie nie odwrócił gdyby był zwyczajnie był a łapanie na ciążę? gdyby kobieta chciała złapać faceta na ciążę to nie przestałaby do niego pisać i nie zniknęłaby z jego życia. ale Ty tego nie zrozumiesz. bo Ty nie chcesz zrozumieć.

matka ma prawo ocenić ojca. bo tak jak potraktował ją tzn. ze tak samo potraktował dziecko które nosi w sobie. i to w dodatku jego. no paranoja. zwariowac mozna

Gość Boni_aura
Przyszła samotna mamusiu, jesli tylko mogę coś Tobie poradzić na przyszłość to nie mów swojemu dziecku całej prawdy o jego ojcu. Twoje dziecko powinno być silne, a nie obniżać swojej wartości przez ojca, którego nie ma. Wiem że to trudne, bo serce aż krzyczy i dławi ból. Ale żrób to dla swojego dziecka. Przecież każdy z nas chce miec wyjątkowych rodziców. Niech i Twoje dziecko ma ten komfort i wyrośnie na silną osobę bez obciążeń, że jego ktoś nie chciał. Pomyśl nad tym, bo naprawdę warto. A jak Twoje dziecko dorośnie i tak będzie miało swoj własny pogląd na ojca. Ale uchronisz je przed byciem porzuconym.

Gość Boni_aura
Annoz perłowa .... a ty na przyszłość zaprzyjażnij sie z prezerwatywą, to naprawdę nie boli.

\"ona\" nie lubi pewnie i dlatego nie używa. przypuszczam że twojej rady i tak nie weźmie do siebie i dalej niebędzie "wiedziała" że czegoś takiego używać trzeba. a tabletki niestety czasem zawodzą. tez myślałam że dają ogromną pewność.

Gość Boni_aura
Haha, ale jemu dałysmy do wiwatu .... Siedzi już cicho :) Mam nadzieję, że nie majstruje w tej chwili kolejnego dziecka.

ja nie mam takiej nadziei... niech zmajstruje kolejne... ze swoja miłością życiową to pewnie jej nie zostawi... i będzie ją kochał nad życie i dzieciątko też... nie ucieknie jak tchórz drugi raz ;-)

Jestem od wielu lat matka samotnie wychowujaca dziecko, w miedzyczasie pelnoletnie, i podpowiadam autorce topiku: licz przede wszystkim na siebie i prace rak wlasnych ;-)

Gość Kaska od Aniołów
Amant, nie znasz wszystkich faktów z zycia tej dziewczyny. Nie mozna tak ranić drugiego człowieka.