Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzącasmutna

poznani przez net - on nie chce się spotkać.... dlaczego?

Polecane posty

Gość jestem wojtek i tez mam 12 lat
klaudka dobrze gadasz... a poza ty... sa rozne powody netowych znajomosci sex/dobry fan/zrobienie z kogos debila/wymaiana pogladow/dowartosciowanie sie/zabicie czasu/cos powazniejszego niepotrzebe skreslic to wirtualny koles, nie idealizuj go, w sumie go nie znasz, nie wiesz czy nie sciemnia, nie wiesz czy nie ma zwiazku z kims...

Gość vvvvv
a daleko od siebie mieszkacie?

Gość niewiedzącasmutna

Nie wiem, dlaczego on nie ma ochoty się spotkać:(. Jest świetnym, wolnym facetem, kompleksów z powodu wyglądu nie powinien mieć - wręcz przeciwnie... ;) więc dlaczego?:( Zawsze sądziłam, że mężczyźni raczej dążą do spotkania...

Gość Anna z perłowa
pewnie znajomi i kolezaneczki daja mu super rady;) z zazdrosci i zawisci ciekawe jak im by było gdyby ktos im tak robił. Zrobił. dawał rady na szkode ich ale mowia czymwojujesz od tego zgniesz:) zatem majki alkib i magdy kowal maja sie czego bac, od czego zginac:P i dobrze im tak:)

Gość niewiedzącasmutna
a dlaczego nie? myślę, że im dłużej ludzie mailują ze sobą, czują, że dobrze się rozumieją, to tym większe mają oczekiwania związane ze spotkaniem jeśli się na nie zdecydują... upadek z wysokiego konia bywa bardziej bolesny:(

Gość owad nr 17
prawdopodobnie on teraz robi porządki domowe połączone z trzepaniem dywanów, odkurzaniem i myciem okien, więc nie ma czasu na spotkanie :)

Gość Anna z perłowa
ahahaha albo nelwa wina znajomej lub je z niąlody i pije margeritę i wszystko on płaci:) drogo kosztują takie kolezaneczki ale zobaczcie jakie zycie maja ten kolega piwo postawi drugi kiecke kupi rzeci w gory zabierze i dziwicie sie ze potem sa oschle jak ci faceci maja swoje ukochane\?:) stracic takich sponsorow i adorator to potwarz dla nich:) nigdy ich rady nie sa i nie beda prawdziwie i szczere

no własnie nie do końca tak jest. Mailowanie czy utrzymywanie kontaktów w inny sposób przez internet oczywiście może zbliżyć w jakiś tam sposób dwoje ludzi, ale to jeszcze nie znaczy, że mają obowiązek się ze sobą spotkać. Mogą, ale wcale nie muszą. To wszystko zlależy od wzajemnych relacji, ustaleń itp. Dlatego nie ma się co nakręcać na takie rzeczy, jeśli nic nie zostało wprost powiedziane. Jeśli nie dąży do tego, żeby się spotkać, to widoczne ma swoje powody i nie powinnaś mu robic wyrzutów. A zawsze możesz go to to zapytać Specyfiką takich kontaktów jest to, że zawsze trzeba brać poprawkę na to, że poza sieć to nie wyjdzie. Lepiej się miło zaskoczyć, niż gorzko rozczarwać ;)

Gość niewiedzącasmutna
to dlaczego ludzie nawiązują ze sobą kontakt poprzez internet? sądziła, że po to, by się poznać:( jestem nowa w tym środowisku, dlatego mnie to trochę dziwi:(

Gość hg32
ile ludzi, tyle zachowań

Gość mała jolka
zapytaj go wprost czy ma ochotę na poznanie się w realu i wszytsko będzie jasne

owszem, zawiara się takie znajomości, żeby sie poznać, wymienić jakieś tam poglądy itp., ale spotkanie w realu to inny temat. Jedno nie musi wynikać z drugiego. To tak, jakbyś liczyła na to, że facet, który Cię zaprosił do kina, zostanie od razu Twoim mężem :) No bez przesady

Gość czy mi się tylko wydaje czy
jednak chciała byś go bliżej poznać jako potencjalnego chłopaka i stąd frustracja? bo to "Jest świetnym, wolnym facetem, kompleksów z powodu wyglądu nie powinien mieć - wręcz przeciwnie... " bardzo dużo mówi :classic_cool:

Gość hg32
poprostu ona ma ochote na cos więcej niż tylko kino:p

Gość byłam jędzą...
a może to fejk i daje cudzą fote?

Gość sjdhd
daj sobie z nim spokoj. widocznie nie jest toba az na tyle zainteresowany, zeby spotkac sie w realu. znajdziesz sobie kogos innego ;)

Gość niewiedzącasmutna
1. chciałabym kogoś poznać, ale obracam się raczej w damskim gronie:( ; 2. wolę spotkanie:) niż klikanie przed komputerem - od zawsze / internet chciałabym wykorzystywać, by kogoś poznać - nie mam zbyt wileu mężczyzn w swoim środowisku:( / 3. dla mnie spotkanie nie jest zobowiązujące - można się spotkać na stopie koleżeńskiej... 4. po dłuższym okresie znajomości internetowej pierwszy kontakt wiązałby się z pewnością z większym napięciem...

Gość niewiedzącasmutna
1. chciałabym kogoś poznać, ale obracam się raczej w damskim gronie:( ; 2. wolę spotkanie:) niż klikanie przed komputerem - od zawsze / internet chciałabym wykorzystywać, by kogoś poznać - nie mam zbyt wileu mężczyzn w swoim środowisku:( / 3. dla mnie spotkanie nie jest zobowiązujące - można się spotkać na stopie koleżeńskiej... 4. po dłuższym okresie znajomości internetowej pierwszy kontakt wiązałby się z pewnością z większym napięciem...