Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna tortura

jaka jestem zajebista - praca plasyczna

Polecane posty

mysle ze spoko - kawa, cynamon, mozna obsypac spokojnie, bo przyklejaja sie do zwyklego kleju;) sytryne wbic na wykalaczke (sama koncowke) a na te inne bzdety tak samo wykalaczka zrobic dziury;) cytryna wymazana kawa rozpuszczalna fajnie sie brazowi;) domowe przedszkole roooooooolezz:classic_cool: p.s. ale dzieci robily pomarancze naszpikowane pomaranczami, jablka to moj pomysl heh:classic_cool:

aaaaaaaaa, no i przed zrobieniem tego spryskaj wszystkie te paprochy lakierem do wlosow i zostaw na 10min, a jak juz wszystko zrobisz to tez to zasprejuj. I powtorz ze dwa razy jutro, wtedy sie nie posypie.

:D a wiecie,ze jablka (tudziez pomarancze) z gozdzikami moga robic za \"odswiezacz powietrza ladacznica :D 🖐️

Gość 24 grudnia
wiecie co, też bym chciała być zajebista a nwet nie umiem tego obejrzeć daj to haslo co?

nie musza sie podobac, naprawde cyniczna, zapewniam ze nie musza:P po szkole plastycznej nie jestem, ale wole zrobic cos sama zamiast kupowac kolejne bzdetne, takie same zreszta domki-swieczniki i aniolki z gipsu:P nie pomarszczy sie - od tego jest lakier, po to wlasnie spryskuje sie kilka razy:o nie no, ladacznica, nie placz - wszystko sie pouklada, zobaczysz..:( :P haslo treasure, przerzuc na str wczesniej:o

mi też sie to średnio podoba :P :P :P no ale zawsze to coś innego :D

zrobiłam ze dwa badziiewiaki :P ale aparat mi zabrali! został tylko rzęch, którym jak zrobie zdjecie to GÓ będzie widać :o

Gość helllol
nie moga mi sie te zdjecia otworzyc, a tak bym chciala zobaczyc:(