Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JynsomnJa

dziwnie wzięta tabletka

Polecane posty

Gość JynsomnJa

Witam wszystkie forumowiczki. Miałam przerwę w braniu tabletek, postanowiłam kontynuowac, wzielam w 1 dniu cyklu, czyli gdy pojawil mi sie gesty brązowy sluz. Po czym okres.. jakby ustał. Jest plamienie, nawet nie na czerwono. Ba, jakby się nawet nie rozpoczął! A może wzięłam za wczesnie? Czy powinnam teraz stosowac jakies dodatkowe metody anty? Pozdrawiam

Gość enero
spoko jest,moze tabletki'zablokowały'krwawienie.dobrze wzielas.

Gość JynsomnJa
co ma fenyloketonuria do tego? Czyli już jak się na brązowo robi to znaczy ze dobrze? Kurde!

Gość JynsomnJa
podnoszę!

Tabletki hamują okres.Gdy zaczynałam brać pigułki miałam bardzo krótki okres,trwał jakieś 3 dni.

Gość JynsomnJa
z tym ze u mnie nawet krew nie poszla, tylko brązowy sluz

Gość JynsomnJa
wsumie to może od tego, że nie mam w domu wody i chodze podmywac sie do publicznej toalety?

Gość enero
no qrde,napisałam Ci,ze jest ok.:D

Gość JynsomnJa
ojeja no ale im wiecej osob napisze tym bede bardziej pewna:) wiesz ze sie denerwuje, zwlaszcza ze chlopak przyjezdza na swieta i wole nie dostac dzidziusia pod chuinke:)

Gość enero
ja akurat jestem zwolenniczka zasady,zeby podczas pierwszego opakowania dodatkowo sie zabezpieczac.a poza tym-PRZESTAN PANIKOWAC BEZ POWODU,bo mnie wqrzasz!no!:Dpozdrawiam:D

Gość JynsomnJa
btw komus sie chyba nudzi i lubi sie podszywac;)

Gość izzzzzka
hej:) a nie brałaś czasem harmonetu?Ja wziełam harmonet w pierwszym dniu okresu też jak pojawiły się pierwsze plamienia i nagle całkowice straciłam okres w tamtym miesiacu,za to miesiac póxniej dostałąm podwójny:/,wogóle wydaliłam coś takiego dziwnego,nie był to skrzep,ale coś wiekszego,byłam pewna ze poroniłam.W nocy leciałąm na pogotowie spanikowana,a okazało sie że tak złuszcza sie macica,oczyszcza,jak była "przerwa" w okresie:/i ponoć to całkiem norlalne przy niektórych pigułkach:) Napisałam any Cię uprzedzic jak to moze wygladać,nie ma czego sie bac,ale jak masz wątpliwości to mykaj do gina:)

Gość JynsomnJa
dzieki, Izka! Nie moge wlasnie myknac do gina bo pracuje po 12 godzin dziennie... Biorę Microgynon, dziś jest 8 dzień tabletki, dalej plamię, zero zmian. Wszystko ociera sie o to, czy moge bezpiecznie wspolzyc.

Gość JynsomJa
plamie coraz mocniej

Gość JynsomnJa
No to drobne plamienia przerodziły się w slabą miesiączkę, trwa juz od kilku dni. Dalej biore tabletki, za 2 dni koniec opakowania. Wzielam w dniu 1szych plamien, nie zapomnialam zadnej, chyba jestem bezpieczna? mialam ostatnio kilka stosunkow;)