Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jenny000

JAK MOZNA TAK POTRAKTOWAC DRUGA OSOBE!!!!!

Polecane posty

Gość Laliitaaaa
ja to widze tak: chcialas miec i jednego i drugiego chlopaka i sie przeliczylas bo ten co przyjechal za wielkiej wody to cie chcial tylko tutaj w polsce. teraz jak wyjezdza to mu do niczego nie jestes potrzebna. i pewnie ten twoj obecny tez niedlugo cie zostawi jak tylko sie dowie ze puscilas sie z innym. smutne ale prawdziwe.

Gość może possij też mojego
glupia dziwko.

Gość Jenny000

mam pewien przytłaczający mnie problem...mam chłopaka kochamy sie ale...dwa miesiace temu moj kolega wrocil zza oceanu i zaczelo sie...chemia miedzy nami byla bardzo silna kazdy to widzial... zaczelismy spotykac sie u niego (400 km ode mnie), adorowal mnie, pisal wiele mowiace smsy, dzwonil codziennie, codziennie rano dostawalam smsa na dzien dobry sielanka...mial wade:nie potrafil mowic o swoich uczuciach...i sielanka a zaczela sie psuc. Zaczal sie ode mnie powoli oddalac, twierdzil, ze sobie wymyslam, ze wszystko jest oki....ale ja czulam ze nie jest.... w tej chwili wyjechal na jakis czas...odcial sie zupelnie bez slowa... ja zaluje ze powiedzialam ze go kocham...prosze o rade bo sama juz zglupialam o co tu chodzi...HELP

Gość RADZE BY SIE NIE DAWAC
piszesz, ze kochasz dwoch na raz? i pytasz sie o co chodzi? to ja ci sie pytam: o co tobie chodzi? a tamten zza oceanu chcial cie miec tylko w polsce. i tyle.

Gość zapomnij o nim
i nie narzucaj się

Gość Jenny000
tylko ze czasami trudno rozróznic co facet ma na mysli...ja wiem kogo i czego chce...tylko ze serce mowi jedno a rozum drugie, a tamten wraca za tydzien niestety wolalbym zeby zostal tam na stale gamon!!!!

Gość Jenny000
a wlasnie jak ktos nie chce to niech nie czyta i nie pisze bzdur. dla mnie to problem a niektorzy mysla ze zartuje

Gość osiołkowi w żłoby dano
Ty piszesz bzdury. W dodatku niezbyt czytelnie. :o Który w końcu się odciął: chłopak czy kolega??? I który jest który????

Gość Jenny000
czytaj uwaznie :kolega .

Gość Jenny000
dla mnie to naprawde problem bo facet ktory ma ponad 30 lat chyba umie powiedziec, ze nie chce sie widywac, nie stosuje zagrywek dziecka z przedszkola

Gość osiołkowi w żłoby dano
hmm, co w takim razie znaczą słowa "mam chłopaka, kochamy się"???Ty chyba naprawdę nie wiesz, co piszesz. :P Albo jesteś wyjątkowo amoralna. Chyba to drugie. :O P.S. "amoralna" - trudne słowo. Sprawdź w słowniku.

Gość Jenny000
nie jestem amoralna jak masz zamiar mnie obrazac to lepiej nic nie pisz

Gość a jaaaa
mam zamiar obrazić i napiszę, bo szkoda mi twojego nieświadomego faceta, który traci czas z niedojrzałą i tępą laską. wracaj do przedszkola, ciary ludzi przechodzą jak się czyta takie żenujący teksty jak twoje.

Gość Jenny000
nie zrozumiales (as) sensu nie szkodzi wybaczam takim jak ty

może skoczył po rozum do głowy i dotarło do niego, że masz faceta - kochasz ich obydwu? jeśli tak, to nie kochasz żadnego

Gość Jenny000
wiedzial o moim chlopaku ( z ktorym zreszta juz nie jestem) bo faktycznie nie mozna kochac dwoch osob ani ich oszukiwac dlatego zerwalam

temu koledze pewnie chodziło o seks, rozrywkę, a nie mówił o uczuciach bo sam nic do Ciebie nie czuje. Po Twoim wyznaniu sam się odseparował bo zrozumiał że zabawa się skończyła albo ma resztki sumienia.

Gość gozine temu pisałaś
"mam chłopaka kochamy się", jestes jakas cofnięta czy jak?:D

Gość Jenny000
zal mi osób które pisza niecenzuralne teksty to dowodzi o waszym wychowaniu

Gość Jenny000
no i wyrazal tylko cos mu sie poprzewracalo

Gość plum plum plum plum bleee
"mam chłopaka kochamy sie ale...dwa miesiace temu moj kolega wrocil zza oceanu i zaczelo sie...chemia miedzy nami byla bardzo silna kazdy to widzial..." przerób to tak, żebyśmy mogli uznać Cię za moralną - ino ze zrozumieniem :P