Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana i porzucona

Zerwanie - rano jeszcze kochał, wieczorem zerwał - proszę o wsparcie

Polecane posty

Gość zapłakana i porzucona

Już drugi dzień nie wiem co mam z sobą począć :( NIe jem, nie śpię, nawet już płakać nie mam czym :( Wczoraj zakończyl sie mój 4,5 letni związek. Chłopak zaproponował mi, żeby od stycznia zamieszkać u mnie razem... żeby zobaczyć jak to będzie - a oboje zgodnie twierdziliśmy, że będzie o niebo lepiej. Powiedział rodzicom - ojciec powiedział, że ma zrobić tak, jak chce (w końcu ma już 31 lat... ), matka zaskoczona i niezadowolona... Ale ukochany mimo to mowił, że ona przywyknie... Że nie mam się martwić. W niedzielę jeszcze raz podjęliśmy temat wspólnie. Matka okazała przy mnie wielkie niezadowolenie, kazała synowi to przemyśleć, mówiąc, że nie zabrania, ale ona nie wie jak to przeżyje, nie umie sie z tym pogodzić i w głowie jej się to nie mieści... I od tego momentu już czułam wrogość do mojej osoby - kradnę jej jedynego syna.... :( A moi rodzice choć starci, to też w kraju mają tylko mnie... Mimo to w poniedziałek rano jeszcze ukochany pisał, że nie mam się martwić, że mnie kocha i wszystko będzie dobrze... W południe też miało być dobrze i pocieszał... A po powrocie z pracy do domu (i zapewne po kolejnej rozmowie z matką) powiedział, że to nam nie wyjdzie, że chce się ze mną na dobre rozstać ;( ;( ;( Powiedział, że woli nie żyć, co tak mu jest źle i smutno... ale z dalszej rozmowy wyniknęło, że nie chce sobie pogarszać stosunków z matką... Co ja mam teraz robić... Jestem pewna, że ona po paru miesiącach by przeżyła wyprowadzkę syna :( Mieszkamy od siebie tylko 11 km :( Nawet leki na uspokojenie nie pomagają... Jestem załamana. Nie mam się do kogo zwrócić... Jeśli ktoś ma jakiś sposób, jakąś radę, to będę wdzięczna za każde słowo.

Naprawdę chcesz być z takim mamisynkiem? Przecież jego matka nie odpuści - będzie CI się do każdej decyzji wtrącać i nie dlatego że jest wstrętna baba czy coś, ale TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego, że synusiek jej na to pozwala!

Rozmawiaj z nim. Pępowinka do odcięcia :O ale cięzko będzie jeżeli jest tak bardzo podatny na wpływ matki a z drugiej strony nie można pozwolić żeby całym Waszym życiem kierowała jego mamusia... Jeszcze raz rozmowa... Musicie usiąść i szczerze pogadać.. Powodzenia

na pewno rano nie kochał :P nie przestaje sie kogoś kochać ot tak, w przeciągu kilku godzin :O

aha i jeszcze jedno - ciesz sie kobieto !! z takim maminsynkiem miałabyś całe życie delikatnie mówiąc PRZEJEBANE :O :O

heheh ale upierdliwy i natrętny jesteś :P choć to o niebo lepsze niż maminsynek :O