Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dość tego czekania

Wyjadę do Irlandii i zostanę tam...czy komuś sie to podoba czy nie...jak ktoś...

Polecane posty

Gość biedronka do 21 otwarta
no to jeszcze staropolskie w y p i e r d a l a j na drogę :classic_cool:

Gość niezdecydowana.
Jeśli ci cos nie wychodzi postaraj się i walcz a nie uciekasz od wszytkich problemów jakich masz wiele ty jedzesz tam się tylko wyżalić na wszystkich a tak nie musi być ie musisz odrazu wyjeżdżać postaw na swoim i pokaż że jesteś silny i wytrwały anie że słaby i bójliwy !!!

Ja w marcu do Holandii (jeśli dobrze pójdzie):classic_cool: Smak piwa i jaranych blantów ....taka wizja życia bardzo mi się podoba :D

Gość dość tego czekania

mi stanie na drodze to zabiję :/ już od dawna miałem szansę : mogłem być w Niemczech,Danii a nawet USA ale teraz idę i żaden sąsiad !!! żaden gnój !!! żadna rodzina !!! nikt !!! mi nie przeszkodzi !!! mam tylko zawodówkę i trochę znam Angielski :( to mało ? !!! przykro mi ale inni mi nie dali szansy by zdobyć wykształcenie nie będę sie już użalał i czekał !!! :( jadę i maja mnie tam przyjąć bo cierpiałem w tym bagnie przez połowę swojego życia !!! 😭 jeżeli nie wyjadę to zle się to skończy dla tych co mi spieprzyli życie i dla mnie też bo wolę nie istnieć niż być z tymi sku.... :(