Gość mAaGEe Napisano Grudzień 18, 2007 Mam okes dopiero od kilku miesiecy wiec jak sie pewnie domyslacie ,jestem poczatkujaca... Probowalam wlozyc tampona O.B. ale niestety nie wyszlo... Bolalo i troszke odstawal. Moja przyjaciolka z klasy uzywa tamponow od 2 okresu ,a ma juz okres od 4klasy (czyli nabrala wprawy).. A wiec... Nie wiem czy dobrze wlozylalam tego tampona. A po 2 ,too niedlugo (na feriie zimowe) wyjezdzam i bd plywac w bassenie i w ogole... I wlasnie wtedy przypada mi okres tak jakos mniejwiecej(jeszcze i tak nie mam regularnie).! nie wiem co mam z tym zrobic wiec pisze zeby sie poradzic! pytalam mojej przyjciolki i ona powiedziala ze musze go glebiej wloztc (ale to bolalo i jakos nie potrafilam, napinalam wszytskie miesnie i nie moglam cisnelam z calej epy i i tak NIE MOGLAM!) Wiec jak jej juz podpytalam to mi poradzila zebym nie uzywala Tampax`ow bo nie sa dobre, mowila ze jak ich uzywala tzn. probowa to nawe nie wszedl jej do konca i prawie sznureczek sie zarwal. Ja probowalam z tymi tamponami ob. Takimi cienkimi i dlugie ,bo obok byly takie krotkie i grube ,wiec pomyslslam ze jak n poczatek bd lepsze.. please! pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach