Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...kingula...

Banda zgrana Clo z Bociana!!!

Polecane posty

Gość ...kingula...

Gość Beciura
No nic Według mnie jest to s..stwo !!! przepraszam ,ale wkurzyłam się strasznie na tamto forum !!!!!

Gość adajadam
przynajmniej taką mam nadzieję KINGULKA.

Gość ruda_zośka
To ja - graszka... hihihi... Też mnie tamto forum wkur... bo w końcu co im szkodzi???? No ale nic... trudno się mówi... więcej tam nie wejdę!

Gość Beciura
Witaj ruda Zośko :*

Gość psyche1981
Hej kobietki, fajnie że wreszcie mamy jakieś awaryjne miejsce :-)))

Gość petri
halo, witajcie. Nie czytalam co sie stala na mamo-tato, ale to chyba i dobrze! Dobrze, ze mamy sie gdzie podziac przez te 4 dni...

Gość ruda_zośka
co prawda jeszcze dzisiaj pewnie będzie tu cichutko ale od jutra to się zacznie!!! :)

Gość Justi_it
Melduję się i ja!

Gość Beciura
Hej witam środowo :) Jutro na pewno będzie tutaj gwarniej ;) Fajnie tam na tym forum mamo-tato ale ... zimno brrrr

Gość Beciura
Justi .... dałaś radę :* :)

No to do usłyszenia-mam nadzieję że jak najszybciej-może uda mi sie gdzieś dorwać do internetu-chociaż wątpię :-( moc 😘 dla WAS!!

Gość Sylwia-Chicago
Wszyscy spia a mi nudno!!!!!!!!

Gość petri
Witam czwartkowo koleżanki! Jest tu kto???

Gość Beciura
Witam czwartkowo u mnie nie dzieje sie naljepiej :'(( od wczoraj śluz mam lekko zabarwiony na brązowawo i gdyby nie nospa to chyba padłabym z bólu brzucha :( leżę leżę leżę .... już nic nie robię - dobrego mam tego chłopa bo jakoś daje radę PSYCHE cmok dla Ciebie dziękuje Dziewczyny trzymajcie kciuki mam nadzieję, że to minie i dzisiejsza beta t potwierdzi boję się jak jasna ch..a ! ... uda mi się prawda ?!

Gość justi_it
Beciurka kochana! Mam nadzieję, że to plamienie nic nie znaczy! Dawaj betę jak najszybciej!!! Ściskam Cię gorąco całym serduchem! (może właśnie powinnaś mieć @?)

Gość justi_it
Wczoraj w labie była dziewczyna z krwawieniem a beta wyszła 3000! Trzymaj się! Musi się udać!

Gość kacj
znalazłąm Was :) Beciura - napewno Ci sie uda!!!!!! Trzymamam mono kciuki. A o kórej bedziesz maiała wynik bety

Dziękuje CLOteczki :* Odkąd tylko przyjechałam z labu to leżę JUSTI pocieszające jest to co mówisz o tej kobiecie Ja mam dziś 34 dc i tak mi się wydaje że to właśnie termin @ Tylkl że ja wcześniej niezułam kompletnie NIC a w czoraj po południu łup jak mnie brzuch rozbolał ... no i ten śluz dziś jest tak jakby mocniej zabarwiony :? KACJI wynik będę miała dopiero koło 17

Gość petri
Beciurko, trzymam mocno za Ciebie kciuki! Odpoczywaj dużo! Ja też miałam bóle brzucha, gin powiedział, że na początku tak jest. A jeszcze koleżance jak plamiła inny gin powiedział, że czasem plamienia są oznaką tego, że ciąża się dobrze rozwija! Tego się trzymaj:) Musi Ci się udać! Czekamy na info o wysokiej becie!

Gość justi_it
Beciurka kochana powiem ci tylko, że mnie w tym cyklu naprawdę mocno bolał brzuch, brałam 3X2 nospy i byłam pewna, że nic z tego. Jeżeli owulkę miałaś 19dc to teraz jest moment na @. Mnie brzuch tak mocno bolał 4 dni, także uzbrój się w cierpliwość! Już wysyłam ci stalowe nerwy! A ta dziewczyna w labie krwawiła już małpowo a dzidzia się trzymała! Będzie dobrze - z całego serca ci tego życzę!

JUSTI Dziekuje za stalowe nerwy pierwszy raz się dziś uśmiechnęłam :) nie wiem czy dałabymradę gdyby .... nawet nie chcę tego wypowiadać mm cały czas mi mówi że wyniki miałam super : tłuste endo, dorodne pęcherzyki no i ta beta w 13 dpo całkiem całkiem więc nie powinnam sie martwic ... niby , ale wiecie jak to jest. kude nie wiem co ja bym bez was zrobiła? PETRI ciekawe jak to z tym plamieniem jest na prawdę ? e-mail z twoim postem do mnie doszedł ale twojego postu tutaj nie widzę ?

Gość ruda_zośka
BECIURKA - uda się! MUSI!!! te plamienia to może znak niskiego progesteronu????? trzeba coś łyknąć - gin na pewno zapisze... Kiedy idziesz do gina??

Gość ruda_zośka
ja jestem po zakupach... jeszcze jutro choinka i KONIEC z zakupami! ale powiem wam że pieniądze są NIC nie warte!!! za same ryby - raptem 2 kg dorsza i 1 lg śledzi - zapłaciłam prawie 80 zł!!!!!!!!!!! SZOK!!!

Gość petri
jest wyżej, coś się przesunął w międzyczasie. Ten gin mojej koleżanki mówił, że to nie do końca jest wiadomo, jak to jest z tymi plamieniami. Na początku ciąży w czasie terminu spodziewanej @ plamienia są normalne, należy wtedy na siebie uważać. Mogę Ci jeszcze napisać, że moja koleżanka dostała tydzień zwolnienia, ale wszystko jest w porządku, teraz jest w 6 m-cu. A bierzesz duphaston albo luteinę?

Gość petri
znowu się mój post przesunął- nie wiem, co jest grane! Graszka, eh, pardon, zośka, 80 zł za tyle ryb, nad samym morzem????Skandal! Ja dziś po pracy jadę na ryby;) Wczoraj zaczęłam pakować prezenty, w tym roku zaszalałam i kupiłam specjalne papiery i wstążki z gwiazczkami, wygląda super!

PETRI biorę duphaston 3x1 zwiększyłam sobie sama tę dawkę bo gin kazał mi brać 2x1 GRASZKA do kliniki jadę dopiero 28 grudnia !!!!!! :( jeśli chodzi o święta, imieniny etc to same zakupy potrafią wykończyć !

Gość psyche1981
Hej kobietki, witam przedświatecznie, musze porobić małe zakupy i już mi się nie chce..... a przede mną jeszcze mycie okien....