pixi0dixi 0 Napisano Grudzień 18, 2007 mam dziwne skurcze w macicy od kilku dni co to moze byc .. czy jest to jakis moze objaw ciazy ( wspolzylam w 13 dnia cyklu dzis jest juz 27 cykle mam 30 dniowe) ?? ps. nigdy niemiala takich skurczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwie_kreseczki 0 Napisano Grudzień 19, 2007 ja po takich skurczach zobaczyłam w poniedzialek dwie kreseczki na teście ;) byc moze skurcze sa spowodowane zblizającym sie @. Zrob test ciążowy a Twoje watpliwosci znikną. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nutelk Napisano Grudzień 19, 2007 mam ważne pytanie do Ciebie - a Ty jesteś szczupła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nutelk Napisano Grudzień 19, 2007 bo jeśli tak to takie bóle mogą występować, tak jak i bóle podczas stosunku... :( Niestety tak już jest. jest na to jedna rada - musicie zmienić pozycję. W tej sprawie najlepiej skonsultuj się z ginekologiem. Doradzi Wam odpowiednią. A co do ciąży, to nie ma co wpadać w panikę, jeśli dobrze się zabezpieczyliście ;) Mam nadzieję, że chociaż troszkę Ci pomogłam. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwie_kreseczki 0 Napisano Grudzień 19, 2007 raczej budowa ciała nie ma nic wspolnego z bolem .. ból jest zawsze czyms spowodowany... zrob test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixi0dixi 0 Napisano Grudzień 19, 2007 wiec wlasnie nie bylismy zabezpieczeni ( ale dziecko to w naszej sytuacji nie jest problem) noo i jutro mam zamiar zropbic test (zakupilam dzis pre test ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez mialam takie skurcze i Napisano Grudzień 19, 2007 w ciazy nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwie_kreseczki 0 Napisano Grudzień 20, 2007 daj znac jaki wynik :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach