Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlen20

cudowny seks z byłym facetem...

Polecane posty

Gość madlen20

w ten sposób nie da sie zapomnieć...

Gość co ma piernik do wiatraka Ewo
?

wytłumaczenie dla niedomyślnych: sex z byłym jest dla mnie obrzydliwy, na myśl o takim wydarzeniu robi mi sie niedobrze, a że śniadanie było wartościowe, to nie chciałabym go stracić - jasne już?

Gość madlen20
mam z nim lepszy seks niz z obecnym...

Ty niby taka młoda, a już słabo ze wzrokiem - przecież napisałam po polsku i drukowanymi - że jadłam, a nie że nie zjadłam, bo np. mam problem jakiś ze szczęką. Poza tym... ja nie wiem, może ktoś w Twoim otoczeniu ma problemy protetyczne w tak młodym wieku, ale to raczej rzadko się zdarza.

Gość ewo jestes beznadziejna
a skad wiesz jaki byl powod rozstania i kto kogo zostawił? Po co te durne teksty i rzyganiu? :o Puknij sie w ten ograniczony łeb

Gość to dleczego jest ex
skoro taki cudowny? :P

Gość ewa ma racje
zgadzam się z nią :)

Gość tego typu trening
nie może być utożsamiany z miłością. to raczej w jego wykonaniu spuszczenie sobie z krzyża, a w twoim ćwiczenia erotyczne. jestem zdania, że cudowny seks bez miłości jest stratą czasu i zadowoleniem ex z bliskości łatwej dupy. eta wsio !

Gość a czemu wy mysliscie
ze ona jest dziwka?przeciez nie robi tegoz pierwsyzm lepszym, z tym facetem kiedys ja cos laczylo a to, ze sie bzykaja to juz ich sprawa:O jak facet sie bzyka to jest ok, jak baba to juz sie puszcza:O tylko dno polega na tym, ze zdradza swojego obecnego faceta:O

Gość Ewo33
Ewo 33 Kilka razy miałam okazję czytać Twoje wpisy i zawsze mnie one wkurzały.Ten kategoryczny ton, ostre słowa. Jestes niemiłą i denerwująca osobą.Może Ci się coś nie podobać ale żeby od razu tak ostro, nieprzyjemnie wręcz wulgarnie reagować? Zastanów się nad sobą.

Gość no ewa jest
no ewa jest troche wyniosla.zawsze jak zwraca uwage to w sposob niemily.

Gość hfdsd
nie czepiaj sie ewy, ewa jest fajna :)

Rada dla osób z delikatnym żołądkiem - wyjdźcie. Pytanko do Autorki. Czego oczekujesz po tym topiku? Mamy Cię zganić/pochwalić/wesprzeć/uświadomić? Ja akurat wylądowałam swego czasu w łóżku z ex (Ewo nie czytaj, bo Ci treści podejdą do gardła... b. wartościowe jak piszesz). To było parę miesięcy po rozstaniu, ja byłam głupia, zakochana w nim po uszy, zrozpaczona z ujemnym poczuciem własnej wartości. Po seksie nie poprawiło mi się, ale teraz przynajmniej wiem o czym piszę. Powody bywają różne.

Gość no ewa jest
moze i fajna ale nie da sie ukryc, ze jest wyniosla.jakby nie potrafila zwrocic uwagi jakos inaczej, tylko zawsze tak jakby z gory cie traktowla, co to nie ja.ale staram sie na to przykac oko, bo ogolnie jest ok.

Gość Napuszona
dla mnie obrzydliwy jest tylko seks bez miłości. Jak kochasz, to jesteś w pełni usprawiedliwiona i to nie tylko ćwiczenie fizyczne, a że on nie kocha to...trudno, nic na to się nie poradzi.