Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wczoraj mi to powiedziała

Nie wiem co o tym myslec - pomóżcie.

Polecane posty

Jestem z dziewczyną 7 miesięcy zaczelismy współzyc po 5 miesiacach. Kocham ją ona mnie tez.Jest na razem bardzo dobrze Kochamy sie żadko bo nie mamy gdzie ;), ona nie bierze tabletek, robimy to z prezerwatywą, czasem bez (stosunek przerywany) ja uwazam.(ale wiadomo nigdy 100% nie ma Wczoraj podczas rozmowy, gdy powiedziałem co by było, gdybysmy wpdali.Czy myslała nad tym. Ona na to ze by nawet o tym mi nie powiedziała i usunęła i z nami był by koniec bo była by to w wiekszosci moja wina gdyby do tego doszło..wmówiłaby sobie ze nie kocha mnie...i nie była by juz ze mną - ona nie chce miec dzieci . ja tez nie (przynajmniej jeszcze)jestesmy młodzi oboje studiujemy mamy po 22 lata. ja powiedziałem jej ze gdyby cos takie og sie stało to jej nie zostawie i licze sie z tym ze tak moze byc. Ale co z tego jak ona tak mówi....nie wiem co o tym myslec Co wy o tym myslicie tylko prosze o powazne odpowiedzi. Bo mnie to zamurowało :/.

Gość jest calkiem
zachowuje sie jak 15 latka - taa szczegolnie ze by to byla Twoja wina :D znajdz sobie jakas dojrzala dziewczyne

trochę lekkomyslna. gdybyście mieli wpadke to na pewno to nie jest wina tylko Ciebie, poniewaz skoro ona nie chce dzieci to powinna robić wszystko ze swojej strony aby do tego nie doszlo, czyli brać tabsy a nie zwalac wszystko na faceta

Gość julka333
skoro tak powiedziała to powinieneś ją olać. u mnie było tak mniej więcej powiedziałam ze jestem w ciąży facet powiedział ze tego nie wytrzyma i że sobie nie poradzi więc powiedziałam ze usunę a on ze dobra wiec nie utrzymuje z nim kontaktu bo dla mnie jest kretynem

Gość demontażż rzeczywistościi
stosunek przerywany czy TY cokolwiek wiesz o fizjologii własnego ciała??????????????????? Ty nieszczególnie mądry a ona w proporcji do Ciebie jej nie chce się podjąć decyzji w sprawie antykoncepcji ani pigułki ani cokolwiek innego więc zwala wszystko na Ciebie a Ty też nie stajesz na wysokości zadania to się nazywa NIEODPOWIEDZIALNOŚĆ p.s. nie wiesz, ze przed wytryskiem, plemniki mogą już się pojawić??? nie mówiąc o tym, ze kiedyś możesz nie zapanować nad sobą!!!

Gość julka333
prawie mój drogi to nie to samo cvo na pewno ale popieram Twoje zdanie sama powinna o to zadbać czasem te baby są takie głupie że ufają facetom. że wierza w to co oni mówią a potem przez własną głupotę płaczą

Gość a ja mysle ze skoro mowisz
ze nie chcesz miec teraz dzieci to ona sie boi ze myslalbys potem ze zlapala cie na dziecko i ze powinna byla sie zabezpieczac. wazne ze jej powiedziales o tym co bys zrobil gdybyscie wpadli. zobacz teraz co bedzie mowila za jakis czas. rozmawiaj z nia nie wierze ze moglaby tak zwyczajnie zabic wlasne g=dziecko. poza tym ja tez tak kiedys mowilam moejemu chlopakowi chociaz myslalam zupelnie inaczej tylko strasznie sie balam.

Gość a ja mysle ze skoro mowisz
widzisz jak od razu zostalo to ocenione przez kaske? powinna brac tabsy. mysle ze ty w glebi duszy tez bys mogl tak pomyslec w takiej sytuacji? moglbys? tabsy nie sa takie super, zapewniam, bralam przez kilka lat.

Gość candywoman
uwazam, że "cwaniakuje" gdyby do czegos takiego doszło, to nie poradziłaby sobie sama byłbys jej potrzebny a takim gadaniem pewnie chce cię wystraszyc

Gość Anna z perłowa
oczywiscie ze lekkomyslna.. Trzeba unikac wpadki a nie wystawiac sie na nią moje znajome jak nie chciały dzieci zabezpieczłąy sie a nie liczyły na jakies cuda Bardzo niedojrzałe podejscie. Jak im tabsy nie pasowąły szły po inne i było ok.

Gość julka333
ja myślę że poradziłaby sobie na 100%. nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wiele jest nienawisci w takiej kobiecie kiedy znajduje sie w takiej sytuacji i jak wiele wiry ze da sobie rade sama. ale to w przypadku kiedy facet odlatuje. a jesli chodzi o nia to mysle ze zachowuje sie fatalnie. jest nieodpowiedzialna i pewnie by to zrobiła gdyby znalazła sie w takiej stuacji a wine zrzuciłaby na Ciebie. a sądząc po tym co napisałes to kochasz ją wiec na bank czułbys sie winny w całości.

wiem, że tabsy nie są dobre, ale bedac z facetem nie można całej odpowiedzialnosci za niechcianą ciąże dawać na niego. To chyba nie jest w porządku? Jak myślisz? W końcu dziewczyna idzie \"świadomie\" do łóżka z facetem i chyba wie (albo i nie wie) jakie mogą być tego konsekwencje

Gość Anna z perłowa
to cos jak.. przechodze na czerwonym wiem ze zle robie ale co tam oze sie uda tym razem! a ini spokojnie chodza na zielonym! ona tak postepuje.. własnie...wystawia sie na swiadoma wpadke.. Osoby o słabym isntynckie macierzynskim, zdolne do gierek one bardziej sa zdolne do uzywania dzieci jako rzeczy, do osiagniecia celu za pomoca nich i sa zdolne do aborcji jak widza ze ciąza nic im nie gwaratuje. Owsze potem to lumacza na roznorakie sposoby strach itp ale to nie oto chodzi. Jaki strach? Tu sie liczy tylko to czy sama bedzie łozyc na dziecko czy wsolnie z nim. Tu chodziło bardziej o strach czy wyda sie ze to była wpadka kontrolowana...oto chodziło;)

ona mi mowiła ze on wogole nigdy nie bedzie chciała miec dzieci. Ona powiedziała ze gdyby do tego doszło to jej zycie by sie zmieniło o 180 stopni a tego ona nie chce i ze nie skonczyła by studiów , a ze ja to umnie by sie nic nie zmieniło itd.... Tylko nie mam pojecia ze powiedziałz e gdtby do tego doszło to by sama zadecydowała o tym czy chce je miec ( i przyznałą ze wie ze to troche egoistyczne podejscie) . ale ze tak czy siek to nie bylibysmy juz razem.

Gość jhgrt
dlaczego uprawiasz stosunek przerywany?

Gość to tylko gdybanie
rozmawiaj z nia to bedziesz wiedzial.

idzie skończyć studia, dostać fajną pracę, założyć rodzinę i mieć dzieci :) ważna jest hierarchia i na pewno sie zgodzę, że w waszym wieku to na dzieciaki jest za wczesnie, ale później oczywiście że tak :) ale skoro ona nie chcę a Ty byś chciał to raczej wasz zwiazek nie będzie udany i lepiej już teraz sie zastanowic czy warto to ciagnąc dalej

Gość andżelinka
to jak cie rzuci to bedziesz wiedział czemu :) o ile to nie prowokejszyn

Gość dzieci najpierw dorośnijcie
a dopiero potem decydujcie sie na sex. głupota nie boli :o

no ale powiem wam ,ze to dało mi do myslenia to co ona powiedziała- niezrecznie sie zrobiło , ja tez nie chce teraz ale pozniej chciałbym miec po studiach itd..., narazieo tym to wogole nie mysle kiedys moze tak.....wiec nie wiem juz. mam doła

rozumiem Cie, ale moze przemysli temat i zmieni zdanie :) na razie nie dołuj sie, swieta ida i nie ma czasu na dołowanie sie

wiem , tylko mam takie mysli ze szok, wiem ze wiecej nie bede tego z nią robic bez i porozmawiam o tabletkach. mam mysli ze moze nie zdazyłem itd.....a jeszcze jak to wczoraj usłusząłem to juz wogole....A tak poza tym temtaem to swietnie sie dogadujemy i rozumiemy. jest nam ze soba dobrze. No ale racja idą swieta ech:)

czyli Wesołych Świąt :) zobaczysz wszystko sie ułozy. A na pocieszenie to powiem Ci, że ja miałam podobną sytuacje tylko, że mój facet na początku nie chciał dzieciaka, potem była mowa że może za 5 lat a teraz zmienił już zupełnie zdanie :) i to na moją korzyść, ale to troche trwało, wiec cierpliwości :)

no mam nadzieje ze ten związek mi wypali, ze to jest ta :)

dzieki za rady :)

och nie ma za co dziękować :) życze powodzenia i pozdrawiam - KAsia

Gość smieszycie mnie
piszecie na pewno zrobilaby to czy tamto a prawda jest taka ze ie znacie dziewczyny, nie wiecie kim jest nie mowiac juz o tym ze nie widzialyscie jej na oczy. ale oczywiscie wiecie dokladnie co zrobi. ignorancja czy bezdenna glupota?

Gość a kto pisze
ze wiemy co zrobi? przeczytaj dokłanie co było na początku napisane a potem sie wymądrzaj

Gość smieszycie mnie
ty kasia sorry ale jestes durna. a jezyk ktorym sie poslugujesz jest jakis taki jakby to powiedziec wsiowy. to jak formulujesz zdania, zalosne. w ogole siedza na kafe gowniarze z gimnazujm i sie produkuja. a takie glupoty piszecie ze strach. myslenie nastolatkow. autorek mowi ze on by podola temu jakby panna zaszla w ciaze. akurat. co do roboty bys poszedl? tak? to gdzie? i za ile? do lopaty?