Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wczoraj mi to powiedziała

Nie wiem co o tym myslec - pomóżcie.

Polecane posty

Gość smieszycie mnie
czytalam idioto, co druga panna pisze ze ona by na pewno usunela. moze by i usunela a moze nie. lepiej ty poczytaj ale ksiazki dla odmiany bo widze ze albo kafe albo komiksy.

Gość durny sie odezwal
smieszycie mnie - a ty to dopiero durny jestes

Gość smieszycie mnie
wiekszosc gowniarzy jak ich "ukochana" dziewczyna zachodzi w ciaze, speirnicza gdzie pieprz rosnie. taka jest prawda. ale jak w taki wieku decydujecie sie na sex "bo wszyscy to JUZ robia" to nie zal mi was.

Gość nam ciebie tez zal
zalosny jestes

Gość smieszycie mnie
za maly masz mozdzek zeby to oceniac

Gość smieszycie mnie
oj alescie mi dopiekli:) naprawde. zaraz sie rozplacze. do ksiazek gowniarze. szkoly wam pozamykali? ile ta informatyka trwa?

Gość lepszy mały
niz wcale

a jaki wiek Twoim zdaniem jest odpowiedni? przepraszam ale ile Ty masz lat? śmieszy mnie zachowanie tej dziewczyny bo czy ona wie co znaczy zabić dziecko? i że kiedy się to zrobi to zazwyczaj na 99% w przyszłości się tego żałuje?

Gość ja mam podobnie jak
ta twoja dziewczyna, mimo iz jestem troszke starsza od was. ale wiecie co, to sie tylko tak mowi, ze by sie usunelo, rach ciach i po wszytkiemu.... mysle, ze gdyby uzmyslowila sobie, ze jest w niej nowe zycie, to by nie bylo tak proste, a z twoim oparciem.... jednak by nie usunela:)

Gość smieszycie mnie
ide bo ze debilami nie lubie przebywac,pa. i przemyslcie to co napisalam bo to wszystko prawda. wlacznie z tym ze moja teoria na temat glupoty dziewczyn o imieniu kasia sie sprawdza na kazdym kroku. dziwne ale prawdziwe.

Gość do - a ja mysle skoro tak
mowisz... Dlaczego twierdzisz ze tabsy nie sa dobre? ja je wlasnie biore i jestem ciekawa Twej opini.

żegnam... mam przynajmniej nadzieje, ze po twoich wypowiedziach jest ci troche lepiej

a ja to myśle że porostu za krótko jesteście razem i nie kochacie się zbyt mocno bo to za mało czasu na wielką miłość. Jak już pokocha cię dojrzałą miłością a nie pierwszym zauroczeniem to wtedy jej się wszystko pozmienia, będziesz dla niej najważnieszy i napewno będzie chciała żeby dopełnieniem tego wszystkiego była mała dzidzia. Wiem z własnego doświadczenia trzymam kciuki:-)

Gość co do tabsow
poszukaj forow na ten temat wiekszosc dziewczyn ktore stosowaly tabsy i je odstawily ma taka sama opinie na ich temat. nie neguje tego ze sa skuteczne, bo sa. najlepsze wyjscie dla mlodej dziewcyzny jesli chodzi o zabezpieczenie przed ciaza, ale jesli chodzi o zdrowie to niekoniecznie.

Gość co do tabsow
nieprawda jest tez ze nie ma jajeczkowania podczas brania tabsow. zdarza sie ze jest, nie u wszystkich ale jak ktos ma to ma w kazdym cyklu. jestem tego przykladem - najpierw ginekolodzy (chodzilam do dwoch) twierdzili ze to torbiele na jajnikach a przy tabsach nie powinno ich byc bo nie ma jajeczkowania. wiec1 z nich stwierdzil ze to torbiel ktora zaczela powstawac jak zaczelam brac pierwsze opakowanie tabsow. ok brzmialo w miare logicznie. nielogiczne bylo tylko to ze na kolejnym usg po tej "torbieli" ani sladu. robie badania w miare regularnie. po jakims czasie kolejne usg i "torbiel" jest. potem trafilam do profesora w warszawie i ten powiedzial ze czasem "robia sie pecherzyki" ale to nie torbiele. te pecherzyki to jajeczka. bez obaw w ciaze nie zaszlam - bralam 4 lata tabsy. wg mnie niemozliwe jest zagniezdzenie sie komorki po zpalodnieniu jak sie bierze tabsy, ale jajeczkowanie sie zdarza. poszperaj na forach. wklep w google. owulacja pigulki itp. tu dziewczyna miala podobna sytuacje: http://www.ginekologia.med.pl/forum/viewtopic.php?p=34042 poza tym jak dluzej bierzesz tabletki to nie masz ochoty na sex. dwa pojawiaja sie grzybice w zwiazku z tym ze organizm produkuje mniej sluzu w pochwie. po odstawieniu tabsow nawracajace grzybice przeszly jak reka odjal. wczesniej zapobiegawczo stosowalam lactovaginal - pomagal troche.

Gość PANTALONIK
NIE JEBAĆ SIĘ I PROBLEM Z GŁOWY!!!

dziecina która nie myśli normalnie jak można tak mówić jak wpadne to usune ;/;/;/ weś znajdz sobie jakąś normalną dziewczyne która będzie myślała jak dorosły odpowiedzialny człowiek a nie jak małe dziecko