Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanko o spiralę

Która z Was ma założoną spiralę, ale nie jeszcze nie rodziła?

Polecane posty

Gość Pytanko o spiralę

Pytanie- czy któras z Was ma założoną spiralę antykoncepcyjną, ale nie rodziła jeszcze dzieci? Jeśli tak to ile macie lat? Jak to jest mieć spiralę, czy się ją odczuwa podczas stosunku , czy wpływa na okres? Jestem dosyć młoda, brałam tabletki - dla mnie odpadają z róznych względów, plastry również Proszę o normalne odpowiedzi :)

Gość Pytanko o spiralę
Czytam wlasnie o tym - ze odradza się ją kobietom, ktore nie rodzily, ale dlaczego? Czy potem ma to wpływ na ciążę? Bardzo proszę o odpowiedzi :)

Gość jest calkiem
sa teraz nowe nieco mniejsze spirale ktore zostaly stworzone z mysla o kobietach ktore jeszcze nie rodzily... ale ja dokladnie nie wiem bo biore pigulki przy okazji czemu nie mozesz brac tabletek? - bo moze sie okazac ze spirali tez miec nie mozesz

Gość troglodytka
madz zagadala co wiedziala a wieczorem slub jiz brala z muchomorem :P Ja osobiscie nie mam ale moja siosttra owszem a jeszcze nie rozdzila , masz jakies konkretne pytania?

Gość troglodytka
21lat, podobno sie nie odczówa tak przynajmniej mowi :) na okres wplywa ujemnie :) jest dluzszy i obfitszy a i jeszcze ma schize ze jej sie spirala wysunie albo co a ona nawet nie zauwazy i dzidzia murowana :)

Gość Pytanko o spiralę
Bralam tabletki i kazde dzialaly na mnie koszmarnie bole glowy, nudnosci, libido zerowe - wiec po co tabletki :( , zwiekszony apetyt i tycie, cellulit a do tego teraz lecą mi włosy garsciami :O dlatego pomyslalam o spirali, probuję odnalezc informacje w google, trochę czytam, ale przydałyby się czyjesc doswiadczenia :) dziękuję za dotychczasowe odp.

Gość Pytanko o spiralę
Haris ja wiem. Ale bardzo mnie interesują odpowiedzi kobiet z forum :P Ile lekarzy tyle opinii, a cudze doswiadczenia czasem bardzo przydatne :)

no nie wiem ja jednak wole ufac lekarzom niż kafeteriuszkom bo co kafeteriuszka to opinia a co do spirali to ginekolodzy chyba mają spójną opinię?

no własnie gdzies okolicy stycznia/lutego, zalezy jak okres wypadnie, mam iśc sobie założyć i obrzydza mnie to lekko pewnie skończy sie tym, że stchórzę i wrócę do tabsów jakieś takie obleśne to jest :O

Gość Oldfeszyn
na spisie tematów pokazuje mi, że tu jest 10 odpowiedzi, a jak otwieram to tylko jedna . Wy też tak macie? Przepraszam za wtrącenie nie na temat, sama chciałam poczytać.

Gość Pytanko o spiralę
Haris ale Ty rodziłas dzieci? :) I czy orientujesz się w cenach wkładek? Czy masz juz wybrany rodzaj wkładki?

Gość Pytanko o spiralę
Haris ale Ty rodziłas dzieci? :) I czy orientujesz się w cenach wkładek? Czy masz juz wybrany rodzaj wkładki?

Gość Pytanko o spiralę
dzięki za odpowiedzi, trzeba leciec :) 🌻