Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdpkjcijugh

co moge kupic rodzicom w cenie max do 25zl??

Polecane posty

Gość sdpkjcijugh

wiem ze to nie duzo ale wiecej nie mam :( macie jakis pomysl?

Gość sdpkjcijugh
oczywiscie chodzi mi o prezent na gwiazdke

Gość sdpkjcijugh

Gość farmonka
al erazem dla nich masz 25 czy kazdemu osobmno 25?

Gość sdpkjcijugh
Wiem ze to malo, ale niestety, nie wiecej mnie nie stac:( Chcialabym kupic cos obojguza ta cene :( jakis drobiazg, tylko nie wiem co :(:(

Gość ale te 25 to dla 1 rodzica
czy 2 ?

Gość sdpkjcijugh
2 :(

Gość ale te 25 to dla 1 rodzica
No to kup im prezerwatywy :P

może ramkę na zdjęcie?? i wsadz tam ich wspólne zdjecie, albo Twoje, chyba że masz rodzeństwo to wspólne

Gość farmonka
jesli razem masz 25 to: mama- płun lub żel do kąpieli lub jakis olejek tata-płyn po goleniu jakis jesli osobno po 25zl to: mama-zestaw kosmetyków lub np rękawiczki (kosztuja okolo 20 -25 zl takie niby skórzane kolorowe) tata- szalik, zestaw slipek(pakowane po 3 sztuki np Henderson), i jeszcze zalezy w jakim sa wieku zeby nie wyskoczyc z czyms

Gość sdpkjcijugh
chyba kupię im bilety do zoo na wybieg z gorylami podczas okresu godowego bo czuję że ich życie erotyczne ostatnio trochę zubożało

jeżeli ucieszą się z \"pierdoły\", może być zestaw świec i tealightów (to ok 20 złotych), choćby w rosmanie praktyczne zaś: dwa kubki - takie same ale w innych kolorach może być zestaw kieliszków, jakieś akcesoria do kuchni, typu solniczka/pieprzniczka ale porządne kosmetyki zależy, jakie sklepy masz pod ręką

Gość troglodytka
mamie kup ramke na fotke (max10zl) i wstaw tam jakas jej ulubiona fote a tacie cieple kapcie (10zl) lub brelok do samochodu albo do kluczy domowych :) starczy ci nawet na papier zeby zapakowac :)

Gość farmonka
i co?

Gość a musisz cos kupowac
??

W niektórych sklepach można dostać kubki z napisem \"Super Mama\" \"Super Tato\" \"Super ...\" itd. Ja w tamtym roku kupiłam babci i dziadkowi kubeczki z takimi napisami, tzn. \"Super Babcia\" i \"Super Dziadek\"

myślę ,że do 25 zł znajdziesz: -fajny budzik -2 kubki pasujące do siebie(tzw zakochane) -jeśli mają jakąś wspólną pasję to film na dvd lub książka na ten temat -jeśli często siedzą przed komputerem to może podgrzewacz do kubków usb -płyte z ich ulubionym wykonawcą -patelka do robienia jaj sadzonych,lub naleśników w kształcie serca -jeśli lubią wypić razem lamke wina to ładny otwieracz, -książka\"Być rodzicami pozostać zakochanymi\"bardzo fajna za 16zł -kadzidełka i olejek do masarzu i z innej beczki: możesz kupić antyramę (duża do 10zł) i dac ich wspólne zdjęcie lub kilka -jeśli masz komputer i drukarkę zrób im fajny kalendarz(15 minut pracy)

Gość pomysł ze zdjeciem
jest ok, mogą być te świece zapachowe lub jakaś świecąca ozdoba okienna na boze narodzenie. albo stroik na stół...

Gość 111111111
dwie filiżanki albo kubki do herbaty lub kawy,teraz sa nawet ładnie pakowane po 2 sztuki w pudełeczku

Jak masz parat cyfrowy to wywołaj ich wspólne zdjęcie do takiego formatu, na jaki Ci starczy za 25zł :P Może kup im po parze majtek? Mamie stringi i Tacie stringi :D

Gość wysokie obcasy26
a może zestaw świec, które nadadza im magiczny klimat tych chwil;)

Gość olejek do masazu
moze Ci sie jeszcze braciszek trafi :P

Gość kajakaj
nie wiem gdzie mieszkasz ale ja wczoraj w conforamie kupilam na promocji bardzo wysoka podłogową lampe za 29 zł. Jakies cudo nie jest ale zła tez nie

Gość helllol
Imysial -super pomysly.