Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kashi

Bezpieczny sex w ciazy.

Polecane posty

Do kiedy?Jesli dobrze pamietam to do 8miesiaca czy tak?Co mowia na ten temat wasi lekarze i jak wy tego przestrzegacie?

do 9 miesiąca, po bożemu :) tak powiedziała moja lekarka:):)ja z pierwszym dzieckiem nie odmawiałam sobie aż pewnego dnia po sexie szybko jechałam na porodówkę ,zaczęłam rodzic:):) lekarka nic nie mówiła tylko,sie uśmiechnęła ,ale szybko za to urodziłam:) i teraz przy drugiej ciąży tez ani myślę coś zmieniać:)

No ba wlasnie my z mezem raczej nie wyobrazamy sobie zeby tak wogule przestac ale ostatnio zaczelam sie zastaniawiac do kiedy mozna bezpiecznie...Skoro piszesz ze do konca.A jak jest u innych ciezarnych?Wypowie sie ktos jeszcze?

Gość danis
ja jestem w 7 mieciącui chyba ostatnio się przetrenowaliśmy bo od wczoraj boli mnie brzuch nie mówie już nic o pachwinach , bo one stale mnie pobolewaja. I to normalne. Słyszałam, że po sexie to szybko można urodzić. Zapytam do kiedy możemy szaleć.

Mi wczoraj powiedziano, ze powinnam juz zaprzestac! Zaczyna mi sie 36tc:-) Szyjka macicy sie skraca i otwiera i nie powinny sie tam teraz dostawac bakterie!

W tamtym tyg bylam u lekarza i nie mowil nic zeby szyjka byla skrocona czyli nie.

Niestety nic mi nie wiadomo o wspolzyciu jesli jest tylozgiecie.