Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czywista oczywistosc

Powiedzmy to wkoncu wszyscy !!! Wyglad jest na pierwszym miejscu !

Polecane posty

Gość jasne....
tylko co innego dla każdego oznacza "ładna" i "ładny". Zobacz ile jest topików w stylu: patrzcie jaka śliczna dziewczyna, albo najprzystojniejszy chłopak jakiego widziałam z wpisami: za duży biust, za mały biust, brzydactwo, przeciętniak itp.

Gość czywista oczywistosc

u obu plci...jak sie nie podobasz drugiej osobie to o zwiazku mozesz pomazyc .... U kobiet jest jeszcze gorzej , bo potrafia skreslac za drobiazg

Gość kobitka jakich mało
racja

Gość Święte słowa
Potwierdzam ale prawda w oczy kole.

Gość co ci jest
pomarzyć bo marzę! co za analfabeci na tym forum :O

zgadzam się. jak kogoś poznaję to patrzę na wygląd. jak mi się nie podoba z wyglądu to odpada. jak mi się podoba to sprawdzam charakter i wtedy okazuje się co dalej z tą znajomością. oczywiście zdarzają się wyjątki.

pierwsze 60 sek.wystarcza facetowi by ocenic czy kobieta jest dla niego atrakcyjna....wiec chyba sie liczy wygląd ale czy tylko:?chyba nie

wygląd podstawa tak to już z nimi jest zobaczcie porównanie gdyby miał wybrać miezy Dodą a np. Manuela Michalak z Big brothera tutaj głupia bezczelna Doda i zwariowana Manuelka zaokrąglona z prawdziwym poczuciem humoru wiadomo że Doda by wygrała bo wygląda jak bogiini w oczach co 2 faceta i nie ważne jest co ma w środku ważny jest wygląd no ale faceci chcą miec i to i to więc szukają pieknej Dody z charakterem Manuelki tylko najczesciej jedno z drugim nie idzie w parze taka jest ta nasza rzeczywistosc

Gość coś podobnego
mirabelka.maunelka....doda-a może coś tak pośrodku?

Gość sylisii
zgadzam sie z ta opinią ... trudno jest wzrucic kogoś uwage jeśli nie ten ktoś uważa cię za paszteta :/ taka prawda ...dziewczyny maja w dodatku trudniej, a w moim wieku patrzy się jedynie na wyglad i to wszystko, tak wogule mam 16 lat. nie sadzę że wszyscy ludzie tacy sa ale napewno znaczna większosc. Jeśli zaś chodzi np. prace, kontakt z ludzmi i codzienne sprawy to wyglad pomaga we wszytkim.

Gość źle byc nia
moja koleżanka jest bardzo ładna a ja nieszczególnie :( jest przez to bardziej lubiana chociaż nasi koledzy sami mówia mi ze ciezko z nia wytrzymac, ale w jej towarzystwie inaczej sie zachowuja skacza koło niej jak niwiadomo coo...

Gość sylisii
hehe bez kitu ... ja stawiam na 100% że wygrała by doda tylko ze wzgledu na swoj tyłek a manuelka nie mniała by szans bo jest "przykości" i to jest to co kręci cały show biznes ... wystarczy że przyjdzie byle idijotka zakreci pupą i już ją podziwiaja a taki pasztet to niedośc że nikt nie zwraca na nia uwagi to w dodatku nie patrzy się na talent tylko krytykuje wygląd. Weżmy na ten przykład Christine Agilere jak zaczynała kariere to wszyscy się nia zachwycali jaka jest zdolna i takie tam, do czasu.. potem był taki okres w jej życiu że nabrała ciałka nadal śpiewała tak samo dobrze ale mimo to skończyły się pochwały i miłe recenzje ludzie naskakiwali na nią, dopiero jak wyszła z tego znów wszyscy przychylnie na nia spojżeli a dzieki czemu ? wyglądowi

wygląd jest ważny na początku:), potem oczywiście też jest ważny, w sensie czy partner dba o siebie itd. Ale potem dołącza się cała reszta, która składa się na relację między ludzmi.

Gość alee
ja się sobie bardzo podobam tylko innym chyba nie za bardzo ;)

Gość
uroda pomaga... ale też wpędza w samouwielbienie i próżność, a z takimi osobami trudno wytrzymać

"a dla mnie ta teoria jest bledna.." to raczej nie jest teoria tylko praktyka :D wygląd przekłada się na ocenę i w normalnych warunkach zwykle nie starcza czasu żeby zmienić to wrażenie :P

Gość D25
Co to znaczy, ze wyglad jest wazny na poczatku, a pozniej juz nie? Przeciez jak sie druga osoba nie spodoba, to nie ma 'pozniej'.

Gość alee o so chodzi
ja się sobie bardzo podobam, innym chyba nie za bardzo. więc jak jest z tym wyglądem ? ;)

Gość pseudonim XX
Wszystko racja, ale jest coś takiego jeszcze - np. jak grupy znajomych .. niby brzydki, ale po jakimś czasie laska się zakocha ... Bo przebywając w jego gronie - poznaje .. taka osoba coraz więcej zyskuje w oczach drugiej osoby ... Wspólne zainteresowania, wysoka inteligencja itp. to wszystko powoduje "pięknienie" w oczach .. Bywa też odwrotnie - chłopak nas zauroczy swoją powierzchownością, ale potem się okazuje, że staramy się sobie przypomnieć, co nam się w nim podobało, bo okazuje się, że "coraz brzydszy się staje" w naszych oczach ... buractwo, próżność, inteligencja muszki owocówki .. itd. A więc najlepiej aby piękno zewnętrzne + wewnętrzne ... A nie jest to aż tak bardzo rzadkie, jak niektórzy próbują wmówić to tym ładniejszym, z wiadomego powodu ... :P