Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia_samosia___

tabsy do konca zycia? ja nie chce...

Polecane posty

jedyne, co ja zauwazylam (a biore od 1,5 roku), to powiekszenie sie browawek na piersiach, mam nadzieje, ze nie powieksza sie bardziej. :| zauwazyla to ktoras z was u siebie? czy sa jakies szanse, ze po odstawieniu sie znowu zmniejsza?

Gość zosia_samosia___
naprawde mam male wejscie, teraz jest juz lepiej ale kiedys nie moglam nawet 1 palca wlozyc - teraz wchodzi bez problemu :) wiem,ze tabsy sa szkodliwe ale boje sie przestac bo to bedzie wiekszy szok dla organizmu... moze sie nad tymi zastrzykami zastanowie... zrezygnowalabym calkiem ale nie mam odwagi... ale zastanowie sie jeszcze nad tym i pogadam z chlopakiem...

Gość star99
a zastrzyki to myslisz,ze co to jest?!witaminy?!!o co ci właściwie dziewczyno chodzi,bo już nic nie rozumiem.napisali Ci -odstaw-to źle,napisza-bierz-też bedzie źle...jezusie brodaty...

Gość zosia_samosia___
to nie chodzi o to,ze moge ich przestac brac ale boje sie bo gdy zaczniemy sie kochac naprawde a kto wie kiedy to bedzie sama gumka i globulka mi wystarczy :P najgorsze dla mnie jest to ze nie wiem kiedy to zrobimy naprawde!

Gość zosia_samosia___
mi NIE wystarczy mialo byc:P

no własnie po co pytasz ? :O niech Ci w sobotę raz a porządnie przebije i problem zniknie swoją drogą co to za koleś lewy, że Cie rozdziewiczyć nie potrafi ? :O :P Bez torebki ---> te zastrzyki to chujnia straszna, 9 na 10 kobiet które je brały odradza je z miejsca wiec nie polecaj jak nie wiesz co polecasz :P :P :D :D niuł brend ---> mi ogólnie całe cycki trochę urosły ale tak naprawdę to one nie rosna tylko puchną i jak odstawisz to wracają do poprzednich rozmiarów

a dlaczego gumka i globulka nie wystarczy ?????????????????? :O :O połączona na wszelki wypadek z przerywanym Ty kurwa wiesz wogóle skąd sie biorą dzieci bo wydaje mi się, ze nie bardzo masz pojecie :O :O i jesteś niedojrzała i niepoinformowana - dalej to będę pisać a Ty nie szczekaj, ze cie nie znam bo po twoich wypowiedziach wiem juz o Tobie wszystko :O i proponuje cobyś namówiła chłopaka na wspólne szydełkowanie, tudzież układanie puzzli seks sobie odpuście na jakieś następne 2 lata :P

Gość zosia_samosia___
teraz probujemy rzadko bo ja nie chce byle gdzie... jezdzimy czasem gdzies na weekend ale to duzo kosztuje... jak przebije to bedzie normalnie, bedziemy mogli robic to czesciej i byle gdzie ;)tylko fakt ze nie wiem kiedy to zrobimy mnie dobija bo nie wiem czy brac, czy przestac...dlatego biore bo nie znam dnia ani godziny ;)

Wbrew pozorom nie jest tak łatwo zajść w ciążę, często kobiety stają na głowie żeby tego dokonć (dosłownie), ale nie w tym największy problem. Kobieto, skąd w Tobie taki wielki strach przed ciążą?

Gość zosia_samosia___
jak zaczniemy sie normalnie kochac czytaj 2 razy dziennie to nie wystarczy :P a na pare miesiecy nie oplaca mi sie odstawiac... wiec biore dalej... zegnam.

Gość zosia_samosia___
jak tak ciezko zajc w ciaze to moze w ogole przesanmy sie wszyscy zabazpieczac, co :o

oj lelawego faceta masz, ze Cię przez tyle mscy przepchac nie potrafi :O :P :P :P :P rób co chcesz, chuj mnie to interesuje w sumie :D :P ale dalej twierdzę, ześ głupsza od mojego psa :classic_cool:

Gość zosia_samosia___
glupia? raczej odpowiedzialna!

Gość zosia_samosia___
a zmianiajac troche temat uwazacie ze to rozsadne kochac sie z fcetem kila razy w tygodniu tylko w gumce i globulkach? to naprawde wystarczy?

Gość pseudonim XX
Bawienie się w seks, to zawsze jakieś ryzyko, ale zostawiać majątek w aptekach ... jednocześnie rujnując swe zdrowie... jest równie głupie... i dziecinne ... I to jak się okazuje niepotrzebnie .. Ogólnie nie zachodzi się w ciąże mówiąc o seksie ... Czasem nawet w dni płodne, bez żadnych zabezpieczeń to trudne .. Opcja z szydełkowaniem jednak bardziej właściwa dla Was ... Przynajmniej jakiś pożytek z tego i szkód mniej ... :P a możliwy nawet zarobek, jeśli się wprawicie ...

Gość zosia_samosia__
dla was to takie proste ale ja sie boje uzywac tylko gumek i tych globulek... nie mam doswiadczenia, wydaje mi sie,ze jedyna skuteczna metoda sa tabsy ale i tak nie w 100% dlatego je biore. nie rozumiecie mojego dylematu... moze jutro bede kochac sie na powaznie z facetem, i co za tym idzie zaczniemy to robic czesciej - uwazam,ze czesty seks wymaga tabletek rzadsz(jak u mnie obecnie-nie) ale jak mowie, kto wie czy jutro tego nie zrobimy... wszytsko zalezy od tego kiedy bedziemy juz po... a tego nie wiem i stad problem...

Gość Dam pewność
Jak chcesz być bardziej pewna, że nie zajdziesz to załóż sobie hormonalną spiralkę do pochwy, łykaj piguły, noś globulkę+prezerwatywę, nalep sobie plaster i chirurgicznie zaszyj wejście pochwy (są takie usługi w niektórych krajach - a twój koleś najlepiej niech wyjedzie za granicę. W ten sposób będziesz mogła czekać w pełni zabezpieczona na jego powrót za pięć lat. Typuje, że to podszyw gimnazjalisty - ZACZNIJCIE GO IGNOROWAĆ.

Gość czemu wpisy sa kasowne
czemu wpisy sa kasowane?co tu sie dzieje?i nie moge niczego napisac pod swoim nickiem,bo pojawia sie komunikat,ze nie uplynela jeszcze minuta od poprzedniej wypowiedzi,a to bzdura!co tu sie dzieje???

Gość Dam pewność
czemu wpisy sa kasowne, miałam u siebie takie same rzeczy. Bardzo długo na kilku topikachnie pokazywało mi nowych wpisów, które były. I komunikat o minucie, choć nic wcześniej nie pisałam.

Gość zosia_samosia__
wiesz, moze ty mialas kiedys wpadke i nie mozesz tego przebolec dlatego takie glupoty doradzasz nie wiem... moja lekarka mowi że współczesne tabletki są na tyle bezpieczne, że można je brać kilka lat bez przerwy... wiekszosc lekarzy tak twierdzi...

nie są kasowane tylko same znikają bo jest jakaś awaria na kafe :O

Gość zosia_samosia__
sami sobie uzywajcie globulek-ja dziekuje... wole jesc przez kilka lat bez przerwy, przynajmniej nie rozreguluje organizmu...

Gość eejjj
ja bardzo lubie puzzle z moim facetem :P moze i szydelkowania sprobujemy :P a seximy sie codziennie :D to chyba nie tak zle z nami.. i zabezpieczamy sie sama gumka.. i jakos przez 2 lata zadnych problemow nie bylo.. :) trzeba czasem pomyslec.. to nie boli :) 🖐️