Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do 30+

Czemu on jest taki uparty?

Polecane posty

Gość do 30+

Poznałam faceta, nie jest to moja wielka miłość ale czuje do niego sympatię i dobrze się nam rozmawia, wesoło spędza czas. Spaliśmy już ze sobą i tu sie zaczyna problem; on chce lużnego zwiazku, nie może mi obiecać, że nie będzie sie spotykał z innymi na randki. On nie chce sie angażować ale oboje jesteśmy samotni...czemu nie chce spróbować? Zobaczyć co dalej...Przecież miłość czasem przychodzi pózniej... On wie na pewno, że nigdy mnie nie pokocha?

Gość do 30+
Może dlatego tak jest, że mam 155 cm wzrostu i ważę 78 kg?

Gość do 30+
On pewno szuka ładniejszej:(. Kochał sie ze mną w worku na glowie:(

znaczy sie - on jest jeszcze dzieciakiem, nie dojrzal do normalnego zycia znajdz doroslego, odpowiedzialnego faceta 🌻

Gość do 30+
do wyżej do poszyw.. Moja koleżanka radzi, żebym poczekała..ale ja nie wiem, czy jest sens, czy nie będę cierpieć...Jakby mu zależało, to przecież nie bronił by sie rękami i nogami przed byciem parą? Nie wiem, może szuka wielkiej miłości, księżniczki? Może boi sie kolejnego związku, może nie jestem jego ideałem? I jeszcze tekst: jak żle sie byś z tym czuła(luzny związek) to zrozumiem...

Gość do 30+
co o tym sądzicie?

Gość do 30+
to tak jakbym na seks była ok ale na związek już dla niego nie dość dobra... Próbowałam z nim rozmawiać...może niepotrzebnie stawiałam pod murem ale jestem kobieta a nie przedmiotem, potrzebuje faceta a nie kochanka tylko...

no mowie Ci, ze najlepiej bedzie jak dasz sobie z nim spokoj! macie inne spojrzenie na swiat, poza tym on jeszcze nie dorosl wsio!

Gość do 30+
nie mogę mu ustąpić i zgodzić sie na jego warunki ale wiem, że on za mna nie pobiegnie i tylko wzruszy ramionami, nie ustąpi... Jest po 7 letnim związku, którego zakończenie bardzo przeżył...wylądował z powrotem u mamy, nie ma własnego mieszkania...Wszystko zostawił byłej partnerce życiowej( nie była jego żoną).

Gość do 30+
połykam podczas seksu i lubie w dupala - może dlatego mnie nie szanuje ?

Gość do 30+
ja myślę, że jak znajdzie odpowiednia kobietę to nie będzie sie zastanawiał czy z nia być, to nie będzie dla niego problem...Nawet nie mam o co walczyc...:(

Gość o matko szok...
uciekaj od niego jak najdalej! niz z tego nie bedzie, nie widzisz, ze jemu chodzi tylko o jedno? nie bądź glupia i nie daj sie WYKORZYSTYWAC!!!!

Gość o matko szok...
nie zmienisz go i on nie jest uparty, to taki typ faceta, bzykacz i tyle, zero, szkoda czasu na niego!

Gość do 30+
Wiem, że był niejeden już topik o FF i niezobowiązujących układach. Czy zawsze scenariusz jest ten sam? Jedno odchodzi, bo sie w kimś zakochuje albo kobieta cierpi, bo sie zakochuje a facet w lużnym układzie nic nie czuje? Jak to było u Was? Żałujecie?

Gość do 30+
Daj sobie spokój z tym facetem. Nie widzisz, że ma Cię gdzieś?:O Seks bez zobowiązań-kobiety powinny ten termin wykreślić ze swoich słowników

Gość o matko szok...
hm... szkoda ze postow nie widac :D

Gość do 30+
dzięki podszywaczu, raz nie obrażasz tylko radzisz:) Jestem pod wrażeniem...:P

Gość długi tłów
Faceci już tak mają i jak im na dziewczynie nie bardzo zależy to proponują jej bycie materacem.Tak to trudno pojąć?

Gość ma dzieci
???

moja rada- daj sobie z nim spokój facet który chce luźnego związku i sexu jedyne co Ci może w przyszłości dać to cierpienie... mówi że się nie zakocha bo chce mieć łatwy dostęp do drzwi wyjściowych. niby nie daje Ci nadziei a tak naprawdę to nie bedziesz wiedziała kiedy sie w nim zakochasz i kiedy Cie omota...

Gość Napuszona
nie kochasz go jeszcze, więc się wycofaj. Seks bez miłości uprawiają tylko dziwki.

Gość do 30+
nie, nie ma dzieci. Boję sie samotności i dlatego się waham ale nic za wszelką cenę. Faktycznie nie kocham go, kocham innego ale nie możemy być razem:(.

Gość żadna sztuka
też kiedyś dostałam taka propozycję, nie skorzystałam, bo zwyczajnie sie bałam żemnie wykorzysta i zostawi i miałam rację. Niestety czasem spotykam go w szerszym gronie, w przeciągu roku jast już z trzecią dziewczyną, a nie widuję go zaczęsto, więc może być ich wiecej. Nie kalecz się, zaczekaj na kogos wartościowszego.

Gość do 30+
żadna sztuka----> dzieki, on by chciał mieć ciastko i zjeść ciastko...Jak ja bym chciała znależć kogoś, kto mnie pokocha z wzajemnością...eh:(

Gość żadna sztuka
Moim zdaniem poważny człowiek, jeśli nie jest gotowy na związek, może zadeklarować przyjaźń, luźną znajomość ale nie 'luźny związek', co to w ogóle za dziwoląg? Albo związek albo luźny... Daj sobie z nim spokój, po co masz sie rozmieniać na drobne...

Bo on jeszcze nie wyleczył sie z poprzedniej milosci i chce miec furtkę do ewentualnego poworotu!!! Tez tak mialam. Dobrze, że przynajmniej poniekąd cie ostrzega...

Bo on jeszcze nie wyleczył sie z poprzedniej milosci i chce miec furtkę do ewentualnego poworotu!!! Tez tak mialam. Dobrze, że przynajmniej poniekąd cie ostrzega...

dla mnie sprawa jest jasna....jesli spotykasz na swojej drodze kogoś kto pociągnie Cię aż do samej duszy to cały swiat i każdy nerw Twojego ciała mówi Ci że to ten/ta i wtedy nic po za chęcią bycia z tą osobą nie zajmuje Twoich mysli. Dlaczego On skoro nie czuje tego głosu bedąc z Tobą miałby próbować związku który z góry jest przegrany?? Czytam tu wypowiedzi osób typu bo nie dorósł...powiem krótko gówno prawda ten facet własnie na tyle jest świadom tego czym jest związek stały ze nie wchodzi w jakieś dziwne \"może spróbujemy?\" po prostu doskonale wie co i kto potrafi go urzec i wie czego szuka do tego aby jego związek okazał się stały. Może dość drastyczne ale tak sądze ;) Pozdrawiam