Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dajcie się złapać

Co sądzicie o takich sprzedawcach na allegro ?

Polecane posty

Gość nie dajcie się złapać

kupuja za grosze rzeczy w UK, a potem chcą sprzedać 5 razy drożej...Zdzierstwo zwykłe jak ktoś nie ma pojęcia ile takie ciuchy kosztują w UK

Gość a ile tam kosztują
?

Gość taka prawda...
Kupic tanio, sprzedać drogo to podstawa biznesu. Żadne zdzierstwo. Kupujacy maja wolny wybór, jezeli nie chce im sie szukać, nie maja odwagi albo nie potrafia zamówic za granica to ich problem🖐️

Gość lola_xoxo
Podaj konkretny przypadek, to Ci wypunktuję. Za grosze, to nawet w charity shop nic nie kupisz. Przyzwyczajona jesteś za darmo dostawać?

Gość taka prawda...
Wiele rzeczy kosztuje w GB albo USA ok 1/4 tego co ludzie płaca kupujac np na Allegro. I dotyczy to wszelakich rzeczy - markowych kosmetyków, ubrań, dodatków, elektroniki...

Gość XXXXXvvvv
bo kupuja w UK szmaty jakich tam pelno (bylam tam 3 dni, nie pracuje na szczescie w UK) a pozniej robia z ludzii idiotow, a sami sa idiotami. nic innego nie potrafia tylko oszukiwac. typowe polaczki na emigracji

Gość kaklala
lol a na czym polega handel? Chyba na tym zeby taniej kupic drozej sprzedac? Chyba nikt nie stoi Ci z pistoletem przy skroni i kaze kupowac? Jak za drogo to nie kupuj. Nie, nie jestem jednym z TYCH sprzedawców

Gość zalozycielka ma racje
troche w tym roku jezdzilam i zwiedzalam sklepy;) w Eurpie i rzeczywiscie niektore ceny na allegro sa wyjatkowo podciagane:-o Zreszta polskie produkty tez sa sprzedawane czesto drozej niz w sklepach.Jedyny plus to to,ze nie trzeba wychodzic z domu.

bardzo czesto rzeczy z H&M torebka ktora w sklepie kosztuje 79zl na allegro jest po 120 zl i to sa autentyczne przyklady......... wiem ze czesto trez taks ie robi jesli chodzi o rzeczy formy atmosphere czyli o rzeczy ze sklepu PRIMARK

Gość goodmorning
XXXXXvvvv - oooo, bylam tam 3 dni a ja jestem 4 lata, i mi sie tak nie wydaje. przesylka jest duzo drozsza. jak zwykle wypowiadaja sie polaczki - 3 dniowi turysci w uk

Gość zalozycielka ma racje
do goodmorning kompleksy jakies masz?ja wyjezdzam poza granice turystycznie nie do pracy,bo nie musze;)

Gość a mnie to nie brzydzi
jak bylas to wiesz, ze taniocha, ale wiekszosc osob nie bylo i nie wie. ja w kazdym razie nigdy nie kupilam nic z uk na allegro bo sie nie oplaca i to widac na pierwszy rzut oka.

Tak robią nie tylko sprzedawcy na allegro ale i wszyscy sprzedawcy ...w Irlandii np. nike to tania firma i tanio można coś kupić a tutaj jest to taka trochę droższa firma...i co ?? sprzedawcy na allegro robią to samo co ten koncern nike ...a po co ?? po to że jakby kupowali w mniej więcej tej samej cenie co sprzedają to nie opłacałoby im się to bo by nie zarabiali ...tak samo wszelkie produkty dużych koncernów są wytwarzane np. w chinach itp. ponieważ tam wyrób kosztuje mało,mało kosztuje ich wytworzenie produktu a sprzedają parę lub paręnaście razy drożej...na tym polega biznes moja droga więc się tak nie burz...:)

Gość candywoman
goodmorning, a ile kosztuje przesyłka z UK do Polski?

Gość podaj przyklad