Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujeeeee

poszukuje swojej pasji....

Polecane posty

Gość poszukujeeeee

jesetm typem narwanca, cos sie mi spodoba to katuje tak czesto, az mnie nudzi nie mam zadnych pasji i zainteresowan kiedy interesowala mnie psychologia, czytalam ksiazki, artykuly, duzo myslalam, ale to chodzi lo o moj wlasny problem (choc nie do konca tez) teraz mi przeszlo, nie mam czasu i ochoty tego zglebiac slucham b. duzo muzyki, znam teksty piosenek, rozpoznaje artystow - moge smialo isc do jaka to melodia - ale to nie pasja lubie filozofowac - ale ile mozna, i juz mi przeszlo kidys lubilam teraz tylko praca praca praca w weekend picie ze znajomymi dazenie do zdobycia jak najwiecej materialnych rzeczy typu samochod i mieszknaie itd chce miec jakas pasje........ interesowalo mnie kiedys bycie stylistka, bo mam wyczucie stylu, umiem sie dobrze ubrac nawet w lumpeksie czy tak poprzebierac stare szmatki by wyszlo ciekawie i oryginalnie uwielbiam pisac, najlepiej cos o zyciu, jakis felieton czy cos, ale tylko na blogu i dla siebie lubie jezyki - latwo mi sie ich uczyc podroze tez lubie - bo zapominam o tym kim naprawde jestem i moge zaczac od nowa... nie jestem pewna czy jesli teraz z miejsca podejme sie jakiejs czynnosci np. fotografia tzn. kupie dobry aparat, bede czytac ksiazki, cykac foty i td poswiece temu wolny czas to czy to zda egzamin? a jesli tego nie polubie? to co tyle pieniedzy wyrzucone w bloto? albo podroze, chcialabym raz w meisiacu zwiedzic jakies miasto w pl , to kosztowne, czy jest sens? nie wiem jak zaczac i co zaczac a i marzy mi sie pianinio i granie na nim, uwielbiam sluchac jak ktos gra na pianinie, lubie ten instrument, musialabym sie zapisac na prywatne lekcje a potem kupic swoje wlaswne...... pomozcie....

moje zaintesesowania zmieniaje sie srednio co 3 miesiace wiec ci nie pomoge nie mozesz wszystkiego po trochu?

Gość poszukujeeeee
po trochu to wychodzi kupa w zatwardzeniu sorki za porownanie ale uwazam ze jesli chce sie cos osiagnac badz w 100% poswieciec to trzeba poswiefcic temu caly swoj czas, mozg nie jest przystosowany do robienia kilku rzeczy naraz bo nic z tego nie wyjdzie, poza tym jakie to sa koszta, wycieczki co miesiac, lekcje pianina, jakis sport, czy taniec, hmmmmmm